Inšpirácie na každodenné varenie: Skúsenosti a rady
Ahojte baby čo tak varíte každý deň ? Ja som momentalne doma týždeň a každý deň varím niečo iné a už mi došli nápady čo variť :(
Ja aktuálne fičím na cestovinových šalátoch. Pridám si do nich to, čo mám momentálne v chladničke a zakaždým je ten šalát iný 😉
Pridaj sa do skupiny Dnes na obed, tam vždy nájdem inšpiráciu, keď už neviem čo 😊
ja varím na každý deň, nosím si obedy do práce ... ale v podstate je to vždy dookola to isté 🙂
a teraz som doma so zlomenou nohou, tak doslova - dnes som mala cestoviny s tvarom - naposledy boli v pondelok 😂
ja varím na každý deň, nosím si obedy do práce ... ale v podstate je to vždy dookola to isté 🙂
a teraz som doma so zlomenou nohou, tak doslova - dnes som mala cestoviny s tvarom - naposledy boli v pondelok 😂
@biba_18 čo si robila?to poteší teda😀
@anonym_autor neviem už pozerám aj web, kuchársku knihu atď...
Ja varím väčšinou každý druhý deň , niekedy každý a vždy sa snažím obmieňať jedlá, prílohy atď ...napr aby bola jeden deň kaša , potom ryža, cestoviny , zemiaky , knedľa atď potom sa snažím obmieňať mäso, ryby a aj to na rôzne spôsoby , prípadne bezmäsité jedlá ako placky , palacinky , buchty a pod . Prikladám aj nejakú inšpiráciu ...všetko si zapisujem
otvor si hoc aký jedálny lístok na zš - aj v tvoejj blízkosti.
tam máš inšpirácie.
ako píše @deti95060810 - jedálny lístok zš, domova dôchodcov, alebo aj menučka reštaurácií sú dobrá inšpirácia ...
Nevarim kzdy den-neekonomicke,casovo narocne,zbytocne-PRE MNA.
Chapem ze su ludia,kt.chcu jedine cerstve jedlo,prave pripravene.
V tom pripade nejake minutky,,steaky,cestoviny,rizoto,ryby....v podstaze vsetko,co sa spravi max.do hodiny.
Inak je to neefektivne
Ja nie dom ochotna toto robit.
Zabit svoj cas denne pri sporaku,okrem toho energie,riad zapach.....
Nie dakujem
Ale ja nemam na to cas,ani keby som chcela

@anonym_autor špenát