Prekvapivo je na plesňovom syre pleseň
Ja viem že sa blbo pýtam ale fakt to sama nejem nikdy čiže netuším lebo Google hovorí že povrch syra má byť hnedasty a toto ma teda od hnedej ďaleko
mne nepride v poriadku. Neviem ci tam je alebo sa iba z fotky zda, na povrchu je biela chlpkova plesen. Ta by tam byt nemala
Niva má byť plesnivá,teda okrem auta,to bolo autíčko 😉.
Kedy si tie syry kupila?
mne nepride v poriadku. Neviem ci tam je alebo sa iba z fotky zda, na povrchu je biela chlpkova plesen. Ta by tam byt nemala
@hipuska pozri ešte túto foro prosím
@sweet20 je ešte v záruke do 4.10
@anonym_autor veď tak ovonaj,aj keď pleseň tam má byť,keď ti to zapácha,že nepozrieš-neochutnaš,tak...podla vône smradľavý syr rozoznaš, či?
prejdi prstami jemne po povrchu, či necitis chlpky, nieço ako jemne paperie iba tato pleseň by tam podľa foto mohla byť ( ta bledšia zelena pleseň, neviem, či to je zaberom, alebo tou chlpkovou plesňou) z fotky to nevyznieva jasne.
@anonym_autor veď tak ovonaj,aj keď pleseň tam má byť,keď ti to zapácha,že nepozrieš-neochutnaš,tak...podla vône smradľavý syr rozoznaš, či?
@zuzanita1609 vôňu to má normálnu len tej plesne sa mi zdá nejako veľa
@zuzanita1609 vôňu to má normálnu len tej plesne sa mi zdá nejako veľa
@anonym_autor veľa plesne je normalne, tie syry zreju.
Ja by som to už vyhodila, akože pleseň odtiaľ potiaľ ,toto mi už normálne nepríde,milujem novú,kupujem veľmi často,toto som v živote na nej nemala
@anonym_autor veľa plesne je normalne, tie syry zreju.
@hellwant veď práve, niva bez plesne nie je niva. Tak asi bude dobrá,ale ešte otázka,že odkiaľ to vytiahla. Či z komory,či z mraziaku 😏.
@hellwant veď práve, niva bez plesne nie je niva. Tak asi bude dobrá,ale ešte otázka,že odkiaľ to vytiahla. Či z komory,či z mraziaku 😏.
@zuzanita1609 veď z chladničky
Akurát papám😄
@anonym_3b0213 tak táto vyzerá inak ako.moja
Akurát papám😄
@anonym_3b0213 mňam, dobrú chuť. Mám rada syry (dokonca sú syry, ktoré sú roky v boxoch,vo vitrínach a čím starší, tým lepší) holandské veľké fláty, ktoré zvyknú púšťať dole kopcom😆,mňam 😋
Toto nie je ok podľa mňa
Už nieje dobrá . Letela by do koša. .vidno že je to už chlpaté
No neviem, akože odborník nie som, ale ja by som ju uz nejedla. Mala som nivu XY krt a takúto zeleenu nikdy 😁
Je v zaruke?
Dobrá je 🙂
Dobrá je 🙂
@buberova si ju ochutnala?😄to tvrdíš s takou istotou
Akože toto by ste fakt niektoré jedli?
Smrteľne vážne?
Aj tak sa autorka musis len podla seba rozhodnut.. vidis, ze jedny hovoria, ze je to ok a ini nie
@anonym_autor ..hmm.. toto už nejedz, je to chlapaté...do 4.10. by ti už asi aj sama ušla z chladničky. 😝
Tá zelená pleseň je samozrejme v poriadku. To biele na povrchu, čo vyzerá ako jemné chĺpky, to už v poriadku neje. Ja by som ju vyhodila. Načo to riskovať.
Podľa mňa je chlpatá a teda splesnivelá a ja by som ju nejedla.

áno, je v poriadku takto na vzhľad