Je syr Niva, ktorý je až príliš plesnivý, bezpečný na konzumáciu?
Baby, pomoc, má takto vyzerať syr Niva? Chcem urobiť omáčku a neviem či takýto zelený má byť alebo nie... Nezvyknem to jesť tak neviem

Ta niva už ma kultúru na kulture to je uz oplesniveny zrejuci syr. Nekonzumovať!
@anonym_autor podla mna je tam toho uz vela
Taku som este nikdy nevidela
Nie,tie chumace plesne tam byt nemaju,to je uz toxicka plesen. Ja uz nivu nekupujem,lebo casto som ju nasla v takomto chlpatom stave.
ja velmi lúbim syry hocijaké a hlavne tieto plesňové.Ludia sú zvyknutí už len na trošku plesne.Volakedy tieto nivy boli presne takéto až prezreté niektoré.Plesne v nej bolo ako na tvojom obrázku riadne vela .Hlavne take tie vážené ak ti predavačka odrezala pri pulte a zabalila do priesvitného celofánu.Tak si mala možnosť vidieť ako ten syr vyzera.Nie ako teraz čo je väčšina tak že do nej nevidíš. Teraz je niva plesňou už len tak postrašená.Ale čo sa ani mne nezdá tak tie biele chlpky čo aj tu ženy spomínajú-Neviem veď daj si do úst ovoňaj a uvidíš

Prekvapivo je na plesňovom syre pleseň
@janai1 načo tento komentár? Táto niva už dobrá nieje. Treba sa posmievať? Autorka jasne napísala, že tento druh syra neje tak logicky nevie či je v poriadku.