icon

Jedia vaše deti McDonald's?

13. nov 2021

Dávate jesť deťom jedlo z McDonald's? A ak áno, ako často? Mám 8 ročnú a vraj sa jej deti smejú že neje McDonald's, že ho nikdy nejedla

Strana
z5
marianna_peskova
13. nov 2021

Asi raz za rok.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
majulino
13. nov 2021

Moji maju 10 a 8 a nikdy tam nejedli. Dokonca ani ja ako 32 ročná a ani nas to neláka. Radsej ideme na kvalitny hamburger tu u nas v meste...

luci310
13. nov 2021

Áno, jedia, keď ideme napríklad na výlet raz za mesiac napríklad, ja si dávam vegetariánsky, podľa mna v tých lacných sladkostiach a salamkach, ktoré zas ja napríklad nekupujem, sú oveľa horšie veci

monkasponka
13. nov 2021

Raz za uhorsky rok... treba len vyskušať, su to len prazdne kalorie , ale detom to robi strašnu radost.Aspon za odmenu, ale zas zmrzku tam maju genialnu, hoci pri tej sume sa by si mala inde aj tri.

tncka
13. nov 2021

Raz sme tam boli za same jednotky na vysvedceni. A potom este raz. Inak bezne nechodime a velmi sa z toho tesila lebo ma takmer 9rokov,chodime okolo casto a skonstatovala ze tam nikdy nebola,ze chce skusit. Ja mam 35 a tiez som tam nikdy nebola,prvy krat s nou. Na nas teda nezarobia🤭

mirage
13. nov 2021

Jedia. Par x za rok. Aj Burger King, aj KFC. Napr.vzdy ked ideme z dovolenky, dame si vo Viedni na letisku Burger King. Par x za rok nam vobec neublizi.

pribinak
13. nov 2021

Raz za 100 rokov tam skocime. Cez leto keď ideme po meste tak si dáme zmrzku, tu majú fakt skvelú.
Keď bol syn menší tak sa tešil, teraz uz má rad KFC, tam mu kúpim Kýblik kurčata

dupinka
13. nov 2021

Moji synovia jedli McDonald's 2x za život, aj to dostali v rámci akcie ako bonus. Nechutilo im to. Nejedávame fastfoody. Za tie peniaze radšej normálne jedlo v reštaurácii, alebo kvalitný poctivý hamburger (aj to sme doteraz mali možno tak 2-3x).
Starší keď ide niekam na výlet a idú do McDonald's, proste povie, že ja také nejem, pre mňa je to mastný polotovar. Maximálne si dá džús.

cajomila
13. nov 2021

My sme boli v McDonald's 1x s deťmi na diaľnici.
A to ani nevedeli, že je to mekáč.

Dcéra ochutnala akýsi hamburger z makáča na tábore a do nekonečna opakovala, že to bolo strašné hnusné.

V našom meste ani nieje a nechýba nám.

jarmila2010
13. nov 2021

V rámci výletov,ak máme po ceste KFC,tak sa vždy zastavíme...inak,nie a Mc nás vôbec neláka...nechutí nam

anita1978
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
13. nov 2021

Jasne, ze jedia maju 5 a 8 a chodime raz za mesiac, pripadne ked ideme na vylet, strasna radost je to pre nich a hracku dostanu k detskemu menu treba ist nech dieta pozna, a coho sa bojis? Vsak nic sa jej z toho nestane pre boha v Amerike to zeru vsetci cely rok

simsalabim
13. nov 2021

Urcite sa nic strasne nestane, ak s nou raz za cas do Mekaca pojdes. Frekvencia je na tebe - raz za mesiac? Pol roka? Rok?

jvlo
13. nov 2021

Nejedia, nevidím dôvod im dávať jedlo, ktoré sa nevie pokaziť 🤷

bellovag
13. nov 2021

8 a 5 nejedia a to ho máme v meste....

luci310
13. nov 2021

Vidieť, že sa tu niektoré vyjadrujete aký je to mastný polotovar, take čo ste tam v živote neboli.. 🙂 keď nechceš pečivo (ktoré tam isto mastné nie je) tak si daj šalát, zeleninku 🙂 ja tak napríklad rada podporím aj tie vegánske produkty, páči sa mi že v iných krajinách skúšajú už aj hamburgery, ktoré chutia ako mäso ale sú zeleninové (moc to nesledujem) beyond meat či ako sa to vola, určite je to budúcnosť… koláčiky maju úžasne, káva tiež, zmrzka tiež, môžete si kúpiť jogurt s ovocím, pre deti ovocie miesto hranoliek, šalát, nie je to len o tých hamburgeroch, ktoré mastné teda ako som písala nie sú a su dobre a to som ja dosť prísna na toto si myslím, v niektorých restikach dostanete isto mastnejsie zemiaky alebo nejaké mäso ale to už je ok

tosomja
13. nov 2021

Dcéra 11r, MC Donald tu nemáme, ale sem tam si dáme hamburger, alebo gyros, alebo z Číny. Ale nie preto, aby sa z nej nikto nesmial. To už sa deti vážne smejú zo všetkého. Nech s ona smeje z nich, že ich rodičia jej im radšej kúpia MC Donald, aby nemuseli variť 🤷

makova333
13. nov 2021

Asi 3x do roka si tam kupime hranolky, ostatne od nich nekupujem. Cize ziadne burgre ani nic podobne. A kedysi som si tam z casu na cas kupila kavu. Chutovo super, ale na mna fungovala ako palivo do rakety a po jednej kave som tri dni nespala. Ale zas kolko roboty som porobila... 😀

bimbambim
13. nov 2021

Boli sme raz na synove meniny a dako nás to neoslovilo.Po pravde ani sme si to nevedeli objednať.Ale blízko nás je restika a tam robia hamburger a ten nám chutí

mamina0078
13. nov 2021

Áno 1 Happy MEAL 1-2x do roka viac nie. Jedine v lete majú raz za 2-3tyzdne zmrzlinu.

mostlyharmless
13. nov 2021

@anita1978 čoskoro sa jeden otvorí už aj v Poprade...

zuzanockamt
13. nov 2021

Áno, keď bol ešte normálny svet, tak párkrát do roka som s dieťaťom chodila. Ja som si dávala vždy kávu a koláč. Teraz chodí dieťa do lokálnej burgrovne, kde majú burgre z lokálnych surovín.

tatiana1329
13. nov 2021

My v meste nemame mekac ale ked ideme na vylet a chcu tak im kupim. Nie vela a nie hocico a uz vobec nie colu ale aspon malu blbost aby mali radost. Ale nie je to casto.

thoughtfulweirdo
13. nov 2021

@luci310 Čo ja viem, ja sa tam občas zastavím, ale nechutí mi to. Mastne- nemastne, je to čudné 😂 nechutia mi ani nugetky, ani tie MCwrapy, hamburgery uz vôbec, nechutia mi tam dokonca ani koláče a zmrzlina. Jedine kávu si tam dám fakt rada 😁 neviem to ani opísať, ale mne to chutí ako z plastelíny alebo čo 😅 tak si predstavujem jedlo z postapokalyptickej budúcnosti 😂 deti mám ešte malé, tak to neocenia, ale radšej ich vezmem na riadne hranolky a hamburger do iných podnikov, kde má to jedlo skutočnú chuť.

iwesska
13. nov 2021

Nasich tam zobrala sama ucitelka zo skoly😂 Ano,obcas,ked mru hladom a nic v okoli ine nie je,tam zajdeme. Ale uz tam nepojdeme,lebo velmi to jedlo upadlo na kvalite. Ak sa teda o kvalite dalo vobec v suvislosti s mekacom niekedy hovorit😁

dkethe
13. nov 2021

Ja milujem mcd 🙈🙈🙈 keby som nebola ttlusta, som tam denne. Aj decka obcas jedia. Odhadom 5* za rok. Ja 10 😁

moonlight1210
13. nov 2021

Raz mesacne. Mame to v ramci mama-deti aktivit. Ked niekam ideme (na kone trebars) a zakoncime to v mcd. Nakupime, hodime do termotasky, ideme domov, pustime nejaky dobry film a uzivame si vecer spolu.
Vzdy sa na ten den tesia a uz ho aj tyzden vopred spominaju, ze uz sa blizi.

luci310
13. nov 2021

@thoughtfulweirdo ja nugetky tiež nejem, lebo mám trocha problém s tým mäsom, keď si to predstavím hlavne kuracie, ale celkovo ale kto chce jesť aj zdravšie, napríklad ten šalát si môže dať, alebo tie vegetariánske veci… to bola pointa môjho príspevku, že to nie je len o tých maličkých hamburgeroch, ktoré teda aj tak proste mastné nie sú :D ako maju tu niektoré predstavy (nehovorím že sú zdravé )

annm81
13. nov 2021

Mňa tu asi ukameňujú, ale môj 5 ročný tam občas jedáva a nevidím to nijako tragicky. Prvýkrát sme boli v nejakom fastfoode (nie McD) možno keď mal rok. Zájdeme tam pár krát do roka, zvyčajne ak sme celý deň na cestách. A stále platí, že moje dieťa sa stravuje lepšie než 90% jeho rovesníkov. Keď bol menší, štandardne si dal najprv zeleninový šalát, potom muffin. Dnes občas muffin vymení za hranolky, alebo rybací burger. Zato doma nejedáva šunky, salámy, akože jogurty, brumíkov, lízanky, piškóty, nevie čo sú to dukátové buchty alebo žemľovka na obed atď., ale nemá problém s morskými plodmi, surovou zeleninou, varenou zeleninou strukovinami. Uvedomte si, že ak si dáte burger je tam kúsok zeleniny, žemľa, ktorá je výživovo porovnateľná s akýmkoľvek sladkým pečivom, čo deti bežne jedavajú na raňajky a mäso kvalitatívne porovnateľné s rezňom, čo dve tretiny slovenských detí tlačia do hlavy každú nedeľu.

Strana
z5