icon

Jedlo, o ktoré sa nedelím

24. mar 2023

Čaute baby (a Zoro 🙈😂),

Včera som si tak potajomky vychutnávala Pringles a napadlo mi…

Máte aj vy nejaké jedlo, pri ktorom od rozkoše krochkáte… počkáte, kým deti zaspia alebo ho dojete až do poslednej omrvinky, keď ho otvoríte?

Dajte inšpirácie na takéto dobroty 🤤

Za mňa original Pringles a lotusové donuty/zákusky 😍

Strana
z3
nikoletta1712
24. mar 2023

Penne all’arrabbiata…Ani na lyžičku nedám niekomu ochutnať😁…Taká som lakomá🤭…

tetapetra
24. mar 2023

Dezert Tatiana,som svina

horalkaaa
24. mar 2023

Baby a Zoro 🤣🤣🤣

U mna jednoznacne toto:

ema22270
24. mar 2023

@tetapetra to si s manzelom vzdy podelime, chuti nam obom 🤭

petamich
24. mar 2023

ja aktualne zasadne zeriem (fakt zeriem) dobroty vo vani potajomky 😂 a u mna su to Pringles, donuty, lotus cheesecake a Ritter sport kokosova cokolada

melanta
24. mar 2023

Bic Mac s veľkými hranolkami. Muž vie, že keď ma raz za mesiac zoberie na Bic Mac, tak budem tá najlepšia žena na svete. 😂 😂

simona20201309
24. mar 2023

@petamich 😆 prečo vo vani??? Ako tam sa schovávaš, alebo keď sa kupes?
... brutal prakticke... neostane po tebe ani stopa

petamich
24. mar 2023

@simona20201309 tam mam pokoj od vsetkych 🙂 poviem, ze idem teraz na dve hodiny do vane a citam tam knihu a zeriem cokoladu 😂 a muz mi nerozprava, dieta po mne nelezie

adeladulova
24. mar 2023

Bananky v cokolade

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
24. mar 2023

@petamich dnes som si chcela dat vanu 😅

basullinka
24. mar 2023

Pražené a solene pistacie 😅 na posedenie aj 250 g

zuzanka.zuzu
24. mar 2023

moje dieťa veľa nezje, takže ja by som sa podelila o čo by chcel... ale ráta sa do tejto témy aj nápoj? v tom prípade potajomky pijem coca colu 😀 aj toto syn chcel a veru zúril keď som nedala, odvtedy uchlipkávam len keď nevidí 🙊

jj298
24. mar 2023

Zoro a mirec50😀

kleopatra114
24. mar 2023

U mna lotusova zmrzka jednoznačne 🙂

saxana000
24. mar 2023

Ryzove chlebiky... ale.zas kto by ich chcel... 🤣🤣🤣

cimage
24. mar 2023

Ked idem bez deti do obchodu, tak si zvyknem kupit horku bounty a rychlo ju spraskam kym dojdem domov, este aj obal vyhodim 😁. Cheesecake mam tak, ze najradsej by som sa nepodelila, tak im kupim radsej tiez, nech mi neujedaju.

h2
24. mar 2023

Mala som také, bol to syr Jadel, taký ten brutálne slaný parený syr, milovala som natrhať si ho na také tenké nitky a pomaličky jesť. 🤤 Ale už to odkukal odo mňa môj syn, takže už sa s ním delím.
A ešte milujem kaviárové jednohubky, veľmi dlho nemali nikde kaviár, ale dnes som konečne zohnala, preto o tom aj píšem. Ale o tie sa zase delím s mužom, už som mu volala, že mám prekvapko na večer a že sa bude určite tešiť, tak dúfam, že nebude sklamaný, že sa to bude týkať jedla a nie... ehm... niečoho iného. 😃 Takže stručný pohľad do našej chladničky:

martul
24. mar 2023

Akože ten úvod nemá chybu, dobre som sa zasmiala. Milujem pepermitky....aj keď ich nikto nemá rád, radšej si ich schovavam, lebo sa tvarim že už konečne chudneme😟😊

fadama
24. mar 2023

Šalát a rezne,
A zo sladkého kavové zrna, špice, mila....😆

vevesh
24. mar 2023

Mochi, cervene kari s krevetami a slovenska horcica🙈🙈🙈

luccija
24. mar 2023

orieškovú Milku, Bounty a chipsy, pukance

saraxyz
24. mar 2023

Nedelim sa s chrumkami.

tenerifka
24. mar 2023

@melanta toto je ale teda iny level biedy....to sa na ten bigmac nemozes zobrat sama? Ci jeho gule zarucuju nejaku vyssiu kvalitu surovin?

solange7
24. mar 2023

No nic. Treba to tu cele nahlasit! Robite mi chute. 😀

sunshine_18
24. mar 2023

Dobrá pizza

simca06022011
24. mar 2023

@h2 kaviarove jednohubky by si mohla odfotit, ja som pozerala na kaviar v lidl (myslim, ze nejaky bol falosny ci ako...).. ale nevedela som co s nim, tak som ho tam nechala :DD a syr vyskusam....

simca06022011
24. mar 2023

Za mna cerstvy grilovany syr do chrumkava.... napr. s ohriatym krajcom chleba so slivkovym lekvarom. Alebo len tak, alebo na salat. Inak asi nic :DD noo este mozno grilovany encian s cesnakovou omackou

simca06022011
24. mar 2023

@tenerifka ja to chapem, mozno keby chodila sama, tak by to bolo casto a horsie by sa to odrazalo napr. na postave :DD Takto je z toho ritual a obaja maju radost ze sa potesili :D

katka700
24. mar 2023

A rodinou sa delim o všetko jedlo, ale minule som od známej dostala tak úžasné belgické pralinky že som ich schovala a postupne zjedla sama

Strana
z3