Jednoduché pohostenie do práce
Ahojte, potrebujem nejaké nápady na pohostenie do práce pre manžela "príchodné". Je ich veľa 🤯 čiže niečo jednoduché čo mi nezaberie dva dni pripraviť.
@beadygirl18 alebo velke kokosovokakaove gulky. Niekto to vola puncove gule. Urobis vela cesta a kazdemu usulas vacsiu gulku, obalis v kokose a das do kosicka .
Môj muž má rovnaké zvyky v práci a vždy majú najväčší úspech chlebíčky, keď stíham, pečiem k tomu niečo sladké, najčastejšie bublaninu, a nesie ešte pár fliaš nealko (cola, džús), úspech mali aj pizza slimáky a pagáče.
Ahoj. K nám keď prišiel nový kolega tak jeho pani manžela napiekla sladké cupcake a také plnené burgríky. Sama si ich piekla. Naplnené boli rôzne.
Ahoj, za mna ok u nas na oddeleni to bolo takzvane “priskocne”, vsetci sa na to tesili a aj to riadne prelomilo lady 🙂 okrem toho sa to robilo aj vzdy na narodky a pri velkej rodinnej udalosti a pri odchode..
Pride mi aj uplne ok, ze muzovi pomahas, len tuto emancipovane zeny, ktore sa hraju ako maju v pi*i manzela ti musia nalozit 🙂..tiez rada muzovi pomozem, prispejem napadom takze tiez som asi chudera otrokyna..neva no, aspon niesom pred rozvodom ako polka tu co to hra na bezchybne mazelstvo
u nas nebolo az 60 ludi ale okolo 30…ja som vacsinou robila 3 druhy natierky (vzdy som musela urobit aj moju tuniakovu tu mali najradsej :D), vela zeleniny (paprika, rajciny, uhorka, mrkva, bla bla), nakrajala tvrdy syr, kupila som korbaciky a klobasku a to sa nakrajalo, nakrajane pecivo k natierkam..kolac zvykli u nas robit nejaky na plechu u napr bublaninu, ja cheescake alebo kolegyna pavlovku 🙂…ak to tam neni uplne zvykom, tak by som supla len nejake kolace 🙂 to mi pride vtedy take akurat, potesi snad vsetkych 🙂
Ozaj za mna su super take tie plnene tortily na rozne sposoby a potom to len nakrajas a su z toho taky slimacikovia..je to lahke aj na vyrobu, neni to tazke na zaludok a projemne na dzobanie 🙂
Fúha mňa zaskočilo koľko negatívnych reakcií 😯 a chválim ťa za odpoveď... Tiež to beriem normálne že mužovi pripravím niečo, presne ako si povedala, robíme veci jeden pre druhého lebo nám záleží jednému na druhom...
Čo sa týka pohostenia, mňa napadlo napr aj také linecké, tie si vieš už dopredu napiecť, aby si toho posledný den nemala veľa (u nás je to celoročne obľúbené nie len na Vianoce) a ešte niečo na tento štýl, trvanliveho. Píšeš že si doma s deťmi, tak si vieš toto aj s nimi pripraviť...
A tiež také kakaové kolieska, rumove guľky, obľúbené sú aj piškóta - banán - piškóta... Také drobnosti, c9 si hodí do úst kto pojde okolo..
@nyusika no booze, tak chcela vedieť pár tipov od žien čo by chutili, úplne bežné pýtať sa na overené recepty.. len tu sa robí kauza už z úplne každého prdu..
Podla mna uplne zbytočný hejt....
Pekne gesto od teba 🙂 ľudia súdia podľa seba si myslím.
@jana_eyre_2 veď ok, ja mám pochopenie pre nudu doma...a nie každá musí vedieť pripraviť občerstvenie l.
Vďaka Bohu za modrého koňa
Mimochodom, na chlebíčky treba recept ? Doteraz som si myslela, že stačí základná zručnosť - kúpim, natriem, poukladám suroviny
A mimochodom druhýkrát - som si istá, že téma je založená len kvôli diskusii - reálne sa na takúto blbosť nikto nepýta, je to len kvôli klikaniu
@nyusika no tak asi nechcela chlebíčky, ale niečo upiecť.. uvedomujes si, ze už píšeš niekolky komentár do diskusie o ktorej si myslíš, že má byť len na klikanie a ešte k tomu zdôrazňujes, že to ti druhi sa nudia? 😉 Ono to potom pôsobí tak dvojsečne..
Mne takéto vysmievacne komentáre za každú cenu prídu ako v prvej triede..
@jana_eyre_2 veď píšem, že mám pochopenie pre nudu v domácnosti.
Mne sa ako detské zdajú komentáre "čo mám obliecť škôlkarovi ...čo mám upiecť pre návštevu...čo sa oplatí kúpiť v Poľsku..." A podobne
Ja sa taktiež prikláňam prípade na mix koláčov.
@nyusika no obyčajne otázky mi prídu ako bežný smalltalk, keď si niekto chce pokecať, hoc aj z nudy, no a - nudit sa nie je nič čo sa dá odsúdiť.. každý sa občas nudí.. (asi aj ty, keďže tomuto venuješ svoj čas)
Vysmievať sa, či zosmiešňovať sa v dospelom veku mi príde však ako pasívna agresivita.. naco to je akože dobre neviem.. na zvyšovanie ega asi jedine..
@nyusika úprimne mi povedz aké otázky by si na tomto ženskom/ materskom fóre chcela riešiť? ... Tu v poslednej dobe vadí všetko všetkým. Ty si tu riešila výber vysávača. Nevieš ísť do obchodu a vybrať si vysávač čo ti vyhovuje bez modrého koňa? Alebo tu máme všetky riešiť trápne rozchody influencerov? Politiku chodím riešiť na protesty, zdravotný stav riešim s lekármi, deti rozoberáme večer s manželom, psa nemám , že by som sa musela zaujímať o to aký je najlepší prípravok na blchy ani nechľastám aby som tu raz do týždňa fotečku vínečka pridala ...
A recept na chlebíčky na koníku 😁😁😁😁
Zmeň štýl písania, si čitateľná
@nyusika hľadala som nápady na občerstvenie , nie recept na chlebíčky...
Sme vo fore Recepty, normalny clovek, ktory sem nahliadne ide po nejaku inspiraciu na jedlo, ved co ine. Ale ocividne sa tu vzdy najdu nejaky vyryvaci, ktorym je divne, ze sa tu riesia napr. chlebicky ci ine obcerstvenie. Komu to vadi, je tu milion inych tem, kde sa da komentovat, ale asi niekomu robi radost tu len hejtovat a zosmiesnovat. Tomuto sa hovori nuda v domacnosti a nie ak nieko doma vypeka.
@nyusika ty co prosim ta pomaly v kazdom komentari splietas recept na chlebicky? Kde vidis ze by si autorka pytala recept na chlebicky? Chcela si si rypnut, len uplne nevyslo…
@nyusika hlavne, ze ste mali prilezitost zas niekomu vymindzovat, pohonit si ego, nad niekoho sa povysit a mohli ste ist spokojne spat..tolko hatu ako je na modrom konovi medzi materami neni nikde..zle je z toho cloveku..rovnako ako tebe sa zda divne, ze ona si ide po radu mne sa zda divne, ze jej musis svoj nesuhlasny nazor s jej konanim oznamit..neboj sa, necakam, ze moj nazor akceptujes urcite mas 6tisic vyhovoriek preco je ok takto ako vy konat..ani sa neunuvaj odpisovat neplanujem citat zas dalsi jed

Ja by som to riesila bud chlebickami alebo kolacom. Daju aa upiecť napr. 4 rolady a z toho je aj 60 kusov dokopy.