icon

Jednoduché recepty na pečenie bez kuchynských spotrebičov

24. okt 2025

ahojte.co by ste piekli v kuchyni kde nemate ani mixer ani robot ani slahac ci metlicku? ak mate overeny recept do takychto podmienok prosim si

anonym_2e00d9
24. okt 2025

@anonym_autor https://varecha.pravda.sk/recepty/struhany-jabl... tie bielky vynechaj ( urob praženicu)

deti95060810
24. okt 2025

urob šišky. cesto vymiesiš aj vareškou, a vypražíš ich v oleji na pekáči.

anonym_c4719f
24. okt 2025
natalia328
24. okt 2025

hrnčekový kolac, pernik

sofia1
24. okt 2025

@anonym_autor treba kúpiť tie veci na to.

anonym_c4719f
24. okt 2025
@sofia1

@anonym_autor treba kúpiť tie veci na to.

@sofia1 keď si napríklad na chate, ktorá nie je tvoja, tak je nezmysel to kupovať.

nyusika
24. okt 2025

ja by som hlavne nic nepiekla, ked nemam vybavenie 😀 😀
kupis nieco v obchode, ked bez kolaca nevydrzite

nyusika
24. okt 2025
@anonym_c4719f

@sofia1 keď si napríklad na chate, ktorá nie je tvoja, tak je nezmysel to kupovať.

@anonym_c4719f a naco pecie na chate, kde je na navsteve/dovolenke ?

jaskolka
24. okt 2025

@anonym_autor bublanina, hrnčekový koláč,tam nič extra nepotrebuješ,len poriadne vymiešať obyčajnou vareškou stačí. Alebo sypaný koláč,to tiež je jednoduché bez "zvláštnych"pomôcok

anonym_42912a
24. okt 2025

Cookies, crinkles, take co len tvarujes/kopkujes
Crinkles od lenivej zeny a cookies napr
https://www.gardenandkitchen.com/recepty/Recipe...

anonym_1addd0
24. okt 2025
@nyusika

@nyusika toto je nejaka diagnoza uplne odveci komentovať diskusie ? Ved ked nemáš čo povedať/poradiť načo komentuješ

nyusika
24. okt 2025
@anonym_1addd0

@nyusika toto je nejaka diagnoza uplne odveci komentovať diskusie ? Ved ked nemáš čo povedať/poradiť načo komentuješ

@anonym_1addd0 presne tak...rovnako, ako komentovat odpovede, ktore sa tebe nepacia 🙂

anonym_1addd0
24. okt 2025
@nyusika

@anonym_1addd0 presne tak...rovnako, ako komentovat odpovede, ktore sa tebe nepacia 🙂

@nyusika silou mocou si v každej druhej diskusii.. ostatní normálne poradia/napišu ale trepeš nezmysli načo pečie, ty by si nepiekla.. Mala by si si vyplniť den aj inak ako komentovaním na MK

nyusika
24. okt 2025
@anonym_1addd0

@nyusika silou mocou si v každej druhej diskusii.. ostatní normálne poradia/napišu ale trepeš nezmysli načo pečie, ty by si nepiekla.. Mala by si si vyplniť den aj inak ako komentovaním na MK

@anonym_1addd0 v kazdej druhej nie som, zase neprehanaj.
mna naozaj zaujima, naco chce niekto piect tam, kde je na navsteve a nie je tam vybevanie - co sa tebe konkretne na tej otazke nepaci ??

ved porad, ked si taka mudra

anonym_1addd0
24. okt 2025
@nyusika

mna naozaj zaujima, naco chce niekto piect tam, kde je na navsteve a nie je tam vybevanie - co sa tebe konkretne na tej otazke nepaci ??

@nyusika ale ona sa nepýta či ma piecť alebo nema. Pýta si recpt a nie tvoje blbe reči lebo sa nudis tak komentuješ že TY by si nepiekla a načo pečie :D hore vyssie bolo spomenute čo ...

anonym_c4719f
24. okt 2025
@nyusika

@nyusika nemusí byť na návšteve, my sme raz boli šesť týždňov, mali sme ju požičanú. robíme obaja z domu, takže je fuk, kde sme. Okrem toho, sú ľudia (ja) čo radi pečú a varia aj na dovolenke, lebo sa k tomu počas roka veľmi nedostanúa je to ich koníčkom. Inak, keď som spoznala môjho muža, žil sám a také veci ako mixér a metličku doma tiež nedržal, na čo aj? Nezamýšľaj sa zbytočne nad tým, prečo a načo chce autorka témy piecť, otázka bola iná.

anonym_c4719f
24. okt 2025
@nyusika

@nyusika nevšimla som si, že by niekde spomenula, že je na návšteve

anonym_5a6e27
24. okt 2025

Tak ako moja mama kedysi. Ručný šlahač a ideš. Alebo varecha. Alebo hrnčekové koláče, perník, linecké, pité, koláče z lístkového a kysnutého cesta.. Tie zamiešaš varechou a rukami.

aniele
24. okt 2025
@anonym_2e00d9

@anonym_autor https://varecha.pravda.sk/recepty/struhany-jabl... tie bielky vynechaj ( urob praženicu)

@anonym_2e00d9 Sneh z bielkov urobíš aj vidličkou v hlbokom tanieri/miske.

rozculena
24. okt 2025

toto si robieval môj ex,nepotrebuješ ani váhu ani žiadnu odmerku,odmerkou je kelímok od jogurtu
jogurtový koláč (rýchly a vláčny)

2 vajcia
1 kelímok bieleho jogurtu (150–200 g)
¾ kelímka oleja
1 kelímok kryštálového cukru
2 kelímky polohrubej múky
1 prášok do pečiva
štipka soli
voliteľne: vanilka, citrónová kôra, kakao, ovocie, čokoláda, orechy...

V mise si vareškou rozmiešaj vajcia s cukrom a jogurtom.
Pridaj olej a premiešaj.
Prisyp múku, prášok do pečiva a soľ. Všetko len zľahka premiešaj vareškou — nemiešaj príliš dlho, len kým zmizne múka.
Môžeš pridať:
trochu kakaa → vznikne mramorový koláč,
ovocie (napr. marhule, jablká, čučoriedky),
alebo kúsky čokolády.
Nalej na plech (vymazaný a vysypaný, alebo s papierom na pečenie).
Peč v predhriatej rúre na 180 °C asi 30–40 minút, podľa hrúbky cesta.

anonym_2e00d9
24. okt 2025
@aniele

@anonym_2e00d9 Sneh z bielkov urobíš aj vidličkou v hlbokom tanieri/miske.

@aniele vlastne áno a ak má tu ručnú metličku tak aj s ňou

really8
24. okt 2025

@anonym_autor hocijake kysnute cesto vymiesis rukou. Z toho vies spravit kolace na milion sposobov.

barka1
24. okt 2025

Cokolvek. Bublanina, makovec, kefirove koláč, perník na plech, cokolvek kysnute, jablkový koláč...
Kedysi sme s mamkou piekli bez tychto vymoženosti. Áno, na sneh potrebujes slahac, ale všetko dalšie zamiesas varechou.

petronelag
24. okt 2025

Najľahšie je urobiť palacinky a naplniť napr. tvarohom.
Ale aj z kysnutého cesta sa dá urobiť viac druhov pečiva: šišky, oškvarkové koláče, langoše, záviny jablkovo-makový, jablkovo-škoricový, tvarohový. Alebo buchty plnené džemom, čokoládou.

stanka_k
24. okt 2025

@anonym_autor https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
Bez vajíčka je ešte jemnejšie. Používam na slané (pizza, langoše)m keď nemám maslo, aj olej....
A na sladké, vtedy dávam trochu cukru a mlieko a maslo.. ale ja robím recept od oka...

stanka_k
24. okt 2025

@anonym_autor namiesto jogurtu viem dať aj termizovaný tvaroh

ewwe
24. okt 2025

milka torta, jednoduche a dobre, rucne strucne

autor
24. okt 2025

dakujem vsetkym