Jete mäso každý deň?
Jedsvate mäso každý deň?
Ja áno
Inak dodám, že to určite nie je nutné, asi ani vhodné. Keby som mala čas, min.2 krát týždenne by som zaradila kvalitný vegánsky obed. Ale subjektívne pre mňa bez masa nie je obed 🤷♀️
Nie, resp prakticky denne ak rátam aj ryby ako maso
Mäso myslis konkretne len mäso alebo aj sunka napriklad ? Ak aj sunka tak ano kazdy den. Ak len cisto mäso ako obed tak nie,mozno tak 5-6x do tyzdna. Ked som byvala s rodicmi ako dieta tak sme mali mäsovy obed max 2x do tyzdna
Jem iba maso, som na carnivor strave
ak tým myslíš aj ryby a šunku, tak takmer určite áno
Nie nejem, skôr by som povedala 10% z mesiaca jem mäso
Áno. Šunku mam v jedálničku každý deň, tak isto slaninu napr. Ale obedy nemám vždy mäsové.
nie, mäso (rozumej obed) tak 3 x za mesiac- a to nejeme bravčové, hovädzie tak 3x za rok. Salámy, šunky (šunku jedine v Taliansku... , klobásy, párky vôbec-ani to nekupujeme, jedine ak mám možnosť, tak pár kúskov domáce.
Skoro každý deň...poznám veľmi málo bezmasitych jedál, tých točím asi 5 dokola
Nie, ja osobne nemusím mäso vôbec, akurát tak mäsový vývar. Deťom dávam 4x do týždňa mäso a 1x rybu.
Manžel áno,každý deň si dá mäso,ja asi 3x do týždňa.Prečo?
Nie, nejem kazdy den. Nebranim sa ani masu, ani zelenine alebo inym bezmasitym jedlam.
A ty ako?
nie nemame maso kazdy den. Treba to striedat a davat si aj stravu po ktorej nebude clovek hladny ale zaroven odlahci travenie.
Ja ho jjem dosť často a chcela by som to zmeniť .. až tak mi ani nechuti skôr ho jjem aby som bola zasytena a preto že masové recepty poznám xy.. no bezmäsité malinko.. poradte niečo 😊
Autorka, skoro vsetko co uvaris s masom mozes uvarit aj z tofu. Samozrejme treba trosku upravit recept a postup, trosku kreativity ale najes sa. My dnes mame cinu z tofu. nas celkom oblubena
receptov mas plny internet, miliony.. zasytia ta aj cestoviny s rajcinovou omackou, ci zapekany karfiol. Preco pises "jjeme" ?
2-3x do týždňa robím jedlá bez mäsa.
Snažím sa všetko striedať tak do týždňa máme 3-4 x mäso ( z toho striedať hovädzinu ,morčacinu ,králika ) potom 1 x ryba a tie dva obedy kľudne čisto zeleninové ( bezmäsité ) aj keď ku každému aj mäsu je vždy zakomponovaná zelenina veľmi bohate
Mäso môžeš nahradiť tofu alebo cicerom
Áno, každý deň. Chodím cvičiť a strážim si bielkoviny. Rastlinnými jedlami nedosiahnem toľko koľko potrebujem.
max 1x za tyzden. Jem vela inych bielkovin.
Takmer každý, áno. Mám rada aj zeleninové jedlá, ale cestoviny mi nechutia a zo sladkých jedal ma až trasie, takže dáky šialený výber nevidim.
Maso ( bravcove, kuracie, hovadzie, divina) jem malo, masove vyrobky - sunky, parky, salamy, pastety takmer vobec, ryby velmi casto.
niektorý týždeň každý deň a napríklad tento týždeň som mäso ani šunku ani nič také ešte nemala
Odkedy fungujem na KT, tak ano
Ked sa tam pocita aj salama ci sunka, tak skoro kazdy den. Ked maso ako na obed, tak nie kazdy den, mam rada cestoviny a ine bezmasite jedla.

Nie