icon

Jete mäso každý deň?

4. mar 2025

Jedsvate mäso každý deň?

Strana
z2
katica06
4. mar 2025

Nie

kaca222
4. mar 2025

Ja áno

kaca222
4. mar 2025

Inak dodám, že to určite nie je nutné, asi ani vhodné. Keby som mala čas, min.2 krát týždenne by som zaradila kvalitný vegánsky obed. Ale subjektívne pre mňa bez masa nie je obed 🤷‍♀️

sense
4. mar 2025

Nie, resp prakticky denne ak rátam aj ryby ako maso

ivik4
4. mar 2025

Mäso myslis konkretne len mäso alebo aj sunka napriklad ? Ak aj sunka tak ano kazdy den. Ak len cisto mäso ako obed tak nie,mozno tak 5-6x do tyzdna. Ked som byvala s rodicmi ako dieta tak sme mali mäsovy obed max 2x do tyzdna

klotildabazarik
4. mar 2025

Jem iba maso, som na carnivor strave

tiezjedna
4. mar 2025

ak tým myslíš aj ryby a šunku, tak takmer určite áno

mamickalisticka
4. mar 2025

Nie nejem, skôr by som povedala 10% z mesiaca jem mäso

lucia13022023
4. mar 2025

Áno. Šunku mam v jedálničku každý deň, tak isto slaninu napr. Ale obedy nemám vždy mäsové.

biba_18
4. mar 2025

nie. a to ja pritom maso milujem, hlavne hovadzinu - dnešný obed ako dôkaz haha ... ale mám rada aj vege (to zajtra), aj strukoviny, aj iné zdroje bielkovín proste ...

jamimo
4. mar 2025

nie, mäso (rozumej obed) tak 3 x za mesiac- a to nejeme bravčové, hovädzie tak 3x za rok. Salámy, šunky (šunku jedine v Taliansku... , klobásy, párky vôbec-ani to nekupujeme, jedine ak mám možnosť, tak pár kúskov domáce.

glade22
4. mar 2025

Skoro každý deň...poznám veľmi málo bezmasitych jedál, tých točím asi 5 dokola

kavasmliekom
4. mar 2025

Nie, ja osobne nemusím mäso vôbec, akurát tak mäsový vývar. Deťom dávam 4x do týždňa mäso a 1x rybu.

babababka
4. mar 2025

Manžel áno,každý deň si dá mäso,ja asi 3x do týždňa.Prečo?

viestta
4. mar 2025

Nie, nejem kazdy den. Nebranim sa ani masu, ani zelenine alebo inym bezmasitym jedlam.
A ty ako?

zuzikak
4. mar 2025

nie nemame maso kazdy den. Treba to striedat a davat si aj stravu po ktorej nebude clovek hladny ale zaroven odlahci travenie.

autor
4. mar 2025

Ja ho jjem dosť často a chcela by som to zmeniť .. až tak mi ani nechuti skôr ho jjem aby som bola zasytena a preto že masové recepty poznám xy.. no bezmäsité malinko.. poradte niečo 😊

luccys
4. mar 2025

@kaca222 Čas s tým nič nemá...

viestta
4. mar 2025

Autorka, skoro vsetko co uvaris s masom mozes uvarit aj z tofu. Samozrejme treba trosku upravit recept a postup, trosku kreativity ale najes sa. My dnes mame cinu z tofu. nas celkom oblubena

mirage
4. mar 2025

receptov mas plny internet, miliony.. zasytia ta aj cestoviny s rajcinovou omackou, ci zapekany karfiol. Preco pises "jjeme" ?

lenkakravcova
4. mar 2025

2-3x do týždňa robím jedlá bez mäsa.

spolumatka
4. mar 2025

Snažím sa všetko striedať tak do týždňa máme 3-4 x mäso ( z toho striedať hovädzinu ,morčacinu ,králika ) potom 1 x ryba a tie dva obedy kľudne čisto zeleninové ( bezmäsité ) aj keď ku každému aj mäsu je vždy zakomponovaná zelenina veľmi bohate

sense
4. mar 2025

Mäso môžeš nahradiť tofu alebo cicerom

klara351
4. mar 2025

Áno, každý deň. Chodím cvičiť a strážim si bielkoviny. Rastlinnými jedlami nedosiahnem toľko koľko potrebujem.

strawberry0797
4. mar 2025

max 1x za tyzden. Jem vela inych bielkovin.

vroni
4. mar 2025

Takmer každý, áno. Mám rada aj zeleninové jedlá, ale cestoviny mi nechutia a zo sladkých jedal ma až trasie, takže dáky šialený výber nevidim.

bu1bu
4. mar 2025

Maso ( bravcove, kuracie, hovadzie, divina) jem malo, masove vyrobky - sunky, parky, salamy, pastety takmer vobec, ryby velmi casto.

rozculena
4. mar 2025

niektorý týždeň každý deň a napríklad tento týždeň som mäso ani šunku ani nič také ešte nemala

aaadkaaa
4. mar 2025

Odkedy fungujem na KT, tak ano

euka210
4. mar 2025

Ked sa tam pocita aj salama ci sunka, tak skoro kazdy den. Ked maso ako na obed, tak nie kazdy den, mam rada cestoviny a ine bezmasite jedla.

Strana
z2