Informácia o ochrane osobných údajov a používaní cookies.

Prečítaj
Recepty
magica78
8. júl 2012

Jogurt v jogurtovači

Ahojte dajte typy ako urobiť jogurt v jogurtovaci, mam cca 2 tyzdne chutovo je vyborny len sa mi tam robia take hrudky 😉 v com je problem????
dakujem
magica78autor
8. júl 2012
tie som kukala ale nic som tam nevycitala a husty je dost aj bez suseneho mlieka len tie hrudky 😞
magica78autor
8. júl 2012
akurat chladim jogurt tak uvidim aky bude,skusila som iny jogurt na ockovanie
magica78autor
8. júl 2012
tak zas je hrudkovy 😞
slavuska30
8. júl 2012
..ja mám takýto priamo z krabice jogurtovača: do 1l mlieka zamiešať 5 PL bieleho jogurtu, naplniť poháriky a zapnúť 🙂
evka4
8. júl 2012
@magica78 mojej mame sa v domacom jogurte tiez robia hrudky, ona tvrdi, ze su zo suseneho mlieka. skus ho mozno nejako viac rozmiesat v mlieku, mozno to pomoze.
ouwecka
8. júl 2012
hrudky nevadia,v pravom vzdy su,len v tych nadstavenych skrobom nie su..
briketa
8. júl 2012
@magica78 ja davam iba mlieko a jogurtovu kulturu. Susene nedavam. Hrudky nie su.
magica78autor
9. júl 2012
@evka4 ja susene nedavam 😉
magica78autor
9. júl 2012
@briketa a kde kupujes kulturu?
briketa
9. júl 2012
@magica78 nie som na SVK. U nas normalne v beznych potravinach.
Ale aj ked si len rozdelim obycajny jogurt, ze nepouzijem susenu kulturu, nie je hrudkavy.
Pouzivam grecky biely jogurt.
magica78autor
9. júl 2012
@briketa aj ten som skusala ale tie hrudky 😞 je to na nervove zrutenie 😃
magica78autor
9. júl 2012
@slavuska30 a nava hrudky?
emily_666
9. júl 2012
mne tiež robil najskôr hrudky, to je zo sušeného mlieka, tak ked som tam pridala to sušená, tak som tro rozmixovala a bolo. Bez hrudiek 😃
magica78autor
9. júl 2012
@emily_666 ale ja susene nedavam
emily_666
9. júl 2012
@magica78 tak nic, som asi nedočítala. potom ti neviem poradit
magica78autor
9. júl 2012
@emily_666 skusim este tu jogurtovu kulturu
slavuska30
9. júl 2012
@magica78 j som nemala
ikke
9. júl 2012
aj grecky jogurt z obchodu v zlozeni plnotucne mlieko, smotana, jogurtova kultura, ma hrudky, ale vidiet ich, az ked donho pridam farebny dzem :-N
nemam skusenosti s robenim jogurtu (zatial), ale celkom laicky ma napadaju dve moznosti:
- prilis vysoka teplota, ako ked sa z kysleho mlieka varenim robi hrudkovy jogurt
- prilis dlhe "slahanie" (ak teda pri jogurtovacoch je nieco ako vibrovanie... neviem), ako ked sa zo slahacky podari urobit maslo =-) :-N
magica78autor
10. júl 2012
@ikke oni sa vytvoria az ked su v jogurtovaci po procese a tam te termostat
a slahat sa nic neslaha
magica78autor
15. júl 2012
@evka4
@ouwecka
@briketa
@emily_666 tak konecne mam jogurt ako víno 😃 skusala som az to konecne vyslo 🙂
kupila som jogurt s COOP vyraba ho tami ma v sebe život 😉 a zmiesala som to s mliekom ,vsetko izbovej teploty,potom som to dala to poharov a sup do jogurtovaca ktorý som pred tym vyhriala a potom 5 hodin cakat.
no je uzasny ziadne hrudky,musim ist kupit dalsie pohare na vymenu do jogurtovaca lebo familia od rana vsetky zjedla 😃
emily_666
15. júl 2012
@magica78 a dala si tam tú jog.kultúru?
magica78autor
15. júl 2012
@emily_666 praveze nic iba ten jogurt a mlieko a parada je to ako ten sliezky alebo holandsky
emily_666
15. júl 2012
@magica78 a nie je priliš tekutý ?
magica78autor
15. júl 2012
nie praveze je taky tekuty a moj manzel povedal ze je presne ako ked oni ako deti ho jedli zo skleneynch poharov ,taky komunisticky 😃
magica78autor
15. júl 2012
jaj zle som to napisala je taky husty nie je taky tekuty a robila som ho uz aj s dzemom a ten robim v pekarni na chleba je za hodinku hotovy
katussamus
15. júl 2012
@magica78 Super že sa už podaril 🙂
Ja robím jogurt takto: 1 l plnotučného mlieka
1 jogurt probiotický
2 - 3 Pl šľahačky
mám ho pekný hladký bez hrudiek
lauricka
15. júl 2012
davame len plnotucne mlieko a najlepsie zvolensky jogurt, ziadne susene mlieko nedavame, hrudky nemame
magica78autor
15. júl 2012
@katussamus kurňa keby som tam davala tu šLAHACKU to by som moc neusetrila 😃 nestihala by som ju kupovat, ja davam mliekoz bankomatu ako to volame s manzelom a to je huste dost

Začni písať odpoveď...

Odošli