• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Jogurt v jogurtovači

6. novembra 2016 
ahojte dajte typy ako urobiť jogurt v jogurtovaci, mam cca 2 tyzdne chutovo je vyborny len sa mi tam robia take hrudky :wink: v com je problem????
dakujem
8. júl 2012 o 15:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
tie som kukala ale nic som tam nevycitala a husty je dost aj bez suseneho mlieka len tie hrudky :(
8. júl 2012 o 15:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
akurat chladim jogurt tak uvidim aky bude,skusila som iny jogurt na ockovanie
8. júl 2012 o 20:01  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
tak zas je hrudkovy :(
8. júl 2012 o 22:38  • Odpovedz  • Páči sa mi to
..ja mám takýto priamo z krabice jogurtovača: do 1l mlieka zamiešať 5 PL bieleho jogurtu, naplniť poháriky a zapnúť :slight_smile:
8. júl 2012 o 23:18  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@magica78 mojej mame sa v domacom jogurte tiez robia hrudky, ona tvrdi, ze su zo suseneho mlieka. skus ho mozno nejako viac rozmiesat v mlieku, mozno to pomoze.
8. júl 2012 o 23:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
hrudky nevadia,v pravom vzdy su,len v tych nadstavenych skrobom nie su..
9. júl 2012 o 01:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@magica78 ja davam iba mlieko a jogurtovu kulturu. Susene nedavam. Hrudky nie su.
9. júl 2012 o 01:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@evka4 ja susene nedavam :wink:
9. júl 2012 o 08:00  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@briketa a kde kupujes kulturu?
9. júl 2012 o 08:00  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@magica78 nie som na SVK. U nas normalne v beznych potravinach.
Ale aj ked si len rozdelim obycajny jogurt, ze nepouzijem susenu kulturu, nie je hrudkavy.
Pouzivam grecky biely jogurt.
9. júl 2012 o 08:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
autor
@briketa aj ten som skusala ale tie hrudky :( je to na nervove zrutenie :grinning:
9. júl 2012 o 08:38  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@slavuska30 a nava hrudky?
9. júl 2012 o 21:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
mne tiež robil najskôr hrudky, to je zo sušeného mlieka, tak ked som tam pridala to sušená, tak som tro rozmixovala a bolo. Bez hrudiek :grinning:
9. júl 2012 o 21:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@emily_666 ale ja susene nedavam
9. júl 2012 o 21:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@magica78 tak nic, som asi nedočítala. potom ti neviem poradit
9. júl 2012 o 21:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@emily_666 skusim este tu jogurtovu kulturu
9. júl 2012 o 21:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@magica78 j som nemala
9. júl 2012 o 21:46  • Odpovedz  • Páči sa mi to
aj grecky jogurt z obchodu v zlozeni plnotucne mlieko, smotana, jogurtova kultura, ma hrudky, ale vidiet ich, az ked donho pridam farebny dzem :sweat_smile:
nemam skusenosti s robenim jogurtu (zatial), ale celkom laicky ma napadaju dve moznosti:
- prilis vysoka teplota, ako ked sa z kysleho mlieka varenim robi hrudkovy jogurt
- prilis dlhe "slahanie" (ak teda pri jogurtovacoch je nieco ako vibrovanie... neviem), ako ked sa zo slahacky podari urobit maslo :confused: :sweat_smile:
9. júl 2012 o 22:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@ikke oni sa vytvoria az ked su v jogurtovaci po procese a tam te termostat
a slahat sa nic neslaha
10. júl 2012 o 07:13  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@evka4
@ouwecka
@briketa
@emily_666 tak konecne mam jogurt ako víno :grinning: skusala som az to konecne vyslo :slight_smile:
kupila som jogurt s COOP vyraba ho tami ma v sebe život :wink: a zmiesala som to s mliekom ,vsetko izbovej teploty,potom som to dala to poharov a sup do jogurtovaca ktorý som pred tym vyhriala a potom 5 hodin cakat.
no je uzasny ziadne hrudky,musim ist kupit dalsie pohare na vymenu do jogurtovaca lebo familia od rana vsetky zjedla :grinning:
15. júl 2012 o 12:51  • Odpovedz  • Páči sa mi to (3)
@magica78 a dala si tam tú jog.kultúru?
15. júl 2012 o 12:52  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@emily_666 praveze nic iba ten jogurt a mlieko a parada je to ako ten sliezky alebo holandsky
15. júl 2012 o 12:54  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
@magica78 a nie je priliš tekutý ?
15. júl 2012 o 12:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
nie praveze je taky tekuty a moj manzel povedal ze je presne ako ked oni ako deti ho jedli zo skleneynch poharov ,taky komunisticky :grinning:
15. júl 2012 o 13:01  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
jaj zle som to napisala je taky husty nie je taky tekuty a robila som ho uz aj s dzemom a ten robim v pekarni na chleba je za hodinku hotovy
15. júl 2012 o 13:13  • Odpovedz  • Páči sa mi to
@magica78 Super že sa už podaril :slight_smile:
Ja robím jogurt takto: 1 l plnotučného mlieka
1 jogurt probiotický
2 - 3 Pl šľahačky
mám ho pekný hladký bez hrudiek
15. júl 2012 o 13:15  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
davame len plnotucne mlieko a najlepsie zvolensky jogurt, ziadne susene mlieko nedavame, hrudky nemame
15. júl 2012 o 13:20  • Odpovedz  • Páči sa mi to
autor
@katussamus kurňa keby som tam davala tu šLAHACKU to by som moc neusetrila :grinning: nestihala by som ju kupovat, ja davam mliekoz bankomatu ako to volame s manzelom a to je huste dost
15. júl 2012 o 13:21  • Odpovedz  • Páči sa mi to (1)
Tvoj príspevok