Kde kupujete hotové medovníkové cesto?
prosim o radu. dakujem
My sme tento mesiac 1x kúpili v akcii v coop jednote 400g za 3,49eu. Ešte doteraz sme ani raz nekupovali hotové mrazené cesto tak som zvedavá aké bude.
My sme tento mesiac 1x kúpili v akcii v coop jednote 400g za 3,49eu. Ešte doteraz sme ani raz nekupovali hotové mrazené cesto tak som zvedavá aké bude.
@alison11 bude ako každé iné 😀
na trhoch vianočných vždy
@mama4444 Veď urobiť cesto je ľahké. Viac roboty a babračky je podľa mňa s vykrajovaním a pečením. A to nehovorím aspoň o minimálnom zdobení, aj keď to nemusí byť.
Realne ma zaujima, aky ma vyznam kupovat cesto? Predsa robotu ti to neulahci, robit s cestom budes musiet tak, ci onak a ta najvacsia piplacka zacina az po vyvalkani… Tak potom je rozumnejsie kupit hotove pecivo, nie?
Realne ma zaujima, aky ma vyznam kupovat cesto? Predsa robotu ti to neulahci, robit s cestom budes musiet tak, ci onak a ta najvacsia piplacka zacina az po vyvalkani… Tak potom je rozumnejsie kupit hotove pecivo, nie?
@anonym_2035f3 no to hotové pečivo býva celkom hnusné, ja som tiež niekedy kúpila hotové cesto, upiekla a chutilo to oveľa lepšie ako to kupované pečivo
Ja mám dobrú skúsenosť s Obchodikom Vierka, (objednáva sa )alebo tak nejako to bolo, skúsila som odtiaľ pred časom aj linecké cesto a bolo dobré.
@anonym_2035f3 nejde len o robotu s tým, ide o to,že nie každé cesto je dobré, možno preto chce autorka hotové
@alison11 bude ako každé iné 😀
@andreakotesova Viete ešte žiadne iné som nekupovala len doma robené sme mali takže a tých domácich receptov je tiež veľa,preto som písala,že neviem aké bude toto zmrazené lebo nemám zmrazeným cestom medovníkovým skúsenosti.
@andreakotesova Viete ešte žiadne iné som nekupovala len doma robené sme mali takže a tých domácich receptov je tiež veľa,preto som písala,že neviem aké bude toto zmrazené lebo nemám zmrazeným cestom medovníkovým skúsenosti.
@alison11 mam ho vzdy po ruke, keď deti majú chuť piecť 😁 aj neupecene im chutí 😅
V metre mavali vyborne, z tychto dalsich je to asi jedno, ako radsej mam vlastne, ale neni to nejake ze zle tie kupovane

Billa v chladničke, Kaufland v mrazničke. Určite majú aj v Tescu.