Kde zoženiem jedlé trblietky do nápojov?
dievcata, kde zozeniem jedle trblietky?:D potrebujem to do napojov 😊
@mamusa123456789 esteze ty tu brazdis od rana diskusie a zapajas sa, inak by boli ludia bez teba strateni :D google pouzivat viem
Mna nezaujimaju eshopy, ale realne oredajne, kde.to viem zohnat. Takze tvoje mudre rady rozdavaj do inych diskusii mamusa
Popozeraj stranky s cukr.produktami. a niekedy mali aj v tedi,ale uz som dlhsie nevidela
@petulda333 dakujem 🙂 potrebujem skor pozriet v kamennej predajni, lebo e-shop uz nestiham :D skor ma zaujimalo, ci nahodou aj dakde v tescu a pod take nekupim 😊 skusim aj to tedi, mozno motyka vystreli
V kauflande som kupila zlatu praskovu farbu,to by mohlo fungovat. Mozem neskor skusit
Nechcem mudrovat🙄, ale nic z Tedi by som nedala do traviaceho traktu. Tam su sami o sebe smejdove a skodlive veci. A myslim, ze rakoviny je na Sk dost. Naco by som jedla trblietky?🤔
záleží odkiaľ si. je veľa kamenných predajni s cukrarskymi potrebami
@stanulienkat som toho isteho nazoru...nic odtial nechcem jest 🤪
Fuuuu, niekto nám dnes vstal hore ritou 😉
Tak to ze ta nezaujimaju eshopy si b prispevku nenapisala a ked ta zaujimaju konkretne predajne, tak skus aspon mesto napisat 🤷🏼♀️

Ujo Google ti určite s radosťou niečo poradiť, kratšie trvá hodiť do Google jedle trblietky ako založiť diskusiu, je milión eshopov s cukrarenskymi potrebami, kde to určite kúpiš, dokonca mi vyhodilo aj do nápojov 😉