icon

Ktoré jedlá Maggi sú najchutnejšie?

7. feb 2025

Robíte si občas keď nestíhate také že kura na paprike maggi?
Robíte si občas? Ktoré sú dobre ? Poznám len to kura Na paprike ale majú veľa .. občas raz za mesiac keď nestíham

Strana
z3
belllinka
8. feb 2025

@biba_18 za 15 minut urcite

biba_18
8. feb 2025

@belllinka za 15 minút ani nenakrájaš maso a papriku ☺️😉

belllinka
8. feb 2025

@biba_18 preco by som mala krajat papriku? 😀 Tam sa predsa dava mleta cervena paprika. Ty si asi extra pomala, ked 15 minut krajas maso 😀

biba_18
8. feb 2025

@belllinka na paprikáš krájam papriku predstav si, aj cibuľu, na perkelt nie, a možno som pomalá, maso vyčistím a odblaním, to nemám za chvíľu. ty krájaj ako ti príde, ale aj tak za 10 minút reálne maso s cestovinami urobené mať nemôžeš ...

terezkaarthuramax
9. feb 2025

Perkelt.. ale radsej mam vlastnoručne navarene.

belllinka
9. feb 2025

@biba_18 bezne robievam z celych kuracích stehien s kostou, ale ked potrebujem rychlo navarit, tak pouzijem kuracie prsia a tie su rychlo, cize do 15 minut to je hotove aj s uvarenymi kolienkami. Pisem o cca dvoch porciach, nie o obede pre 10 ludi.

tom_i
9. feb 2025

Otázka autorky: aké jedlá/polotovary Maggie varíte? Odpoveď: je to fuj fuj. Neviem. Nikde som nenašla otázku: aký máte názor na polotovary? A tak si tu Žijeme

viestta
9. feb 2025

@tom_i a este Vsak perkelt mas za 15 minut...

balerina2025
9. feb 2025

@tom_i fuj nie su len polotovary, fuj je skoro vsetko co sa v obchode predava.

tiezjedna
9. feb 2025

zrovna teraz som robila deťom kura na paprike, trvalo to presne 20 min aj s uvarením cestovín... To len k tej náročnosti.
A k hotovkám toľko, že keď sme boli malí, tak mama občas robila francúzsku polievku zo sáčku. Asi pred 2 rokmi som ju kúpila, že na dovolenke urobím rýchlovku. No letelo to komplet do koša. Humus.

tom_i
9. feb 2025

@tiezjedna môžem poprosiť recept? 20 minútové kura na paprike... Ak odrátam prípravu 5 minút waw

tiezjedna
9. feb 2025

@tom_i jasné, robila som iba deťom, my to nejeme. Neviem ako dlho ti trvá nakrájať dve kuracie prsia na malé kocky a jednu cibuľu, ja to mám za 5 minút hotové. Osmažila som cibuľu, pridala mletú papriku, bobkáč, potom mäso, ktoré som cca 4 minútky nechala tiež osmažiť. Zaliala som to vývarom, ktorý mám od včera uvarený, zavarila, pridala smotanu a nechala prejsť varom, dochutila. Nezahusťujem, nie je treba, keď sa dá vysoko % smotana😉 v druhom hrnci som medzičasom uvarila cestoviny👍 Tajomstvo tejto rýchlovky je v tom, že mäso sa nakrája na fakt malé kocky, takže nepotrebuje dlhú prípravu, ako keď robíš zo stehien, krídel atď. Ale to ja nerobím, pretože naše decká to neznášajú, majú radi iba kozy😎

guudy
9. feb 2025

@viestta my sme pocas tohtorocnej chripky (nelahli sme naraz) navarili kuraci vyvar hned na zaciatku, jedli sme ho niekolko dni. Ked bolo trochu lepsie, fungovali sme na donaske jedla aj potravin.
A asi som divna ja, lebo napr vifon som nejedla vobec nikdy v zivote. Sackove polievky nam mama robila v detstve, odkedy som sa osamostatnila, tak ich proste nejem. Nechutili mi nikdy. Som asi specialny pripad, lebo ani napr chlieb nemrazim, ale viem, ze to ludia bezne robia🤷🏼‍♀️.

viestta
9. feb 2025

@guudy ako som uz napisala, nam to vyslo takto. Nebudem sa hadzat pod vlak kvoli tomu, ze nie som superzena, ktora v horuckach vyvara. Nezabilo nas to a predpokladam, ze ked sa obcas uchylime k polotovarom, tak to v zdravi a pohode prezijeme tiez. My nechodime do mekaca, raz sme vyskusali a pre zvysok zivota stacilo. Ale nebudem nakladat tym, co tam chodia. Ich zivot, ich rozhodnutie.

guudy
9. feb 2025

@viestta ja som s tym ok, kazdy si robi, ako mu vyhovuje 🙂
Ani nam nechuti v mekaci a tiez sa nepovazujem za superzenu 🙂

kristiii
9. feb 2025

@guudy jej, okrem mňa druhý človek, ktorému nechutí (roz)mrazený chlieb.
Súhlasím s tým, nech si každý varí, čo mu chutí. Nejaké nárazové varenie polotovarov či instantnych vecí určite bežnému človeku neublíži. Niekomu to proste chutí, inému nie.

viestta
9. feb 2025

@kristiii rozmrazeny chlieb a pecivo nechuti ani mne. Vyskusala som, zistila som, ze toto ee. Ale taka moja kapustnica vytiahnuta z mraznicky ta dobre padne hocikedy ked neviem co varit alebo nestiham.

kristiii
9. feb 2025

@viestta áno, iné veci mrazím aj ja bežne. Ale to pečivo mi neviem prečo nechutí, keď skoro každý tvrdí, že je po rozmrazení ako čerstvé.

viestta
9. feb 2025

@kristiii ja toto tiez nechapem. Este tak toastovy chlieb ked dam rozpiect do toastovaca je jedly, ale skusala som kadejake finty aj schlebom aj s rozkami. No nejde mi to dole krkom

Strana
z3