icon

Ktoré jedlo vám dvíha žalúdok?

26. apr 2024

Je jedlo ktoré ste nikdy nejedli, aj tak sa vám pri pomyslení naň dvíha žalúdok?

U mňa je to koložvárska kapusta. Nikdy som sa dokonca do jej blizkosti nedostala a mam k nej odpor aj tak, uz len k tomu názvu, zloženiu...

simsalabim
27. apr 2024

@0silvia0 ja si tu salatovu polievku z detstva veru pamatam... varila sa u babky bezne. Ja mliecne celkove nemusim (laktozova intolerancia) a od mlieka som aj v detstve bocila, tak som z nej iba vylovila salatove listy.

zuzana76
27. apr 2024

@lindous
@pinkgirl ja rozumiem, ja sice rajciny jem, nie su sice najoblubenejsie pre mna, ale moje deti ich este neochutnali

ja nemam nic take typicke slovenske, z coho by mi bolo zle, zjem asi vsetko ( cuduj sa svete, kedze ako dieta som bola velmi prieberciva), ale nejedla som este tatarak, drzky a rozne vnutornosti ako mozoček, plucka, bycie semeniky, pečeň milujem

maris5
27. apr 2024

Utopence

lenkasarka
27. apr 2024

Ja mám toho vela ale čo naozaj nikdy nezjem je bryndza,Niva,olivy,kel ,kralicie mäso,baranie,kozacie. Už pri pohľade na to má nadrapuje ako šľak

monvitka
27. apr 2024

Tekvicovy prívarok

petus2
27. apr 2024

Granadir😳

sevrin
27. apr 2024

@petus2 to je u mňa asi najviac rozporuplné jedlo. Čerstvo spravený s opraženou cibuľkou je super, ale ako vychladne tak to sa už neoplatí jesť, ani po zohriatí v mikrovlnnej rúre, to už vôbec nie.

rozculena
27. apr 2024

@doriiis hrozienková polievka?? to som nepočula ....

luccija
27. apr 2024

Tatarák, huspenina, vnútornosti v polievke, šalátová polievka, tučné maso

luccija
27. apr 2024

@lenkasarka zabudla som na divinu pre mňa to ma pachuť aj, keď to je okorenené detto kralik

kiki68
27. apr 2024

Zemiakovy Salat

stanielka17
27. apr 2024

pecienka

suzitok
27. apr 2024

Moja babka robievala mliecnu polievku z čerešní... veľmi hmlisto si to pamatam, ale viem, ze som to nikdy nejedla...a dnes nejedavam v uzavretých restauraciach, vadi mi smrad, natahuje ma hned ako vojdem a ovali ma tazka aroma - misung kadecoho...

mell27
27. apr 2024

Držková polievka a všetko,čo je slizké 😬😬

sandra811
27. apr 2024

Teraz z hocičoho keďže som tehotná😃 ale pred tehotenstvom ma nadrapovalo čo i len z “vône” vnútornosti, to nedam, potom mozočky, tlačenka, obar, držky, králik, olomoucké syrečky a zeler

jaskolka
27. apr 2024

Nie som vyberava, zjem hocičo, ale tak z jedál, ktoré som ešte nejedla-rôzny hmyz typu pečene kobylky, chrusty a podobne
Z jedál, ake som už ochutnala - cvikla . Toto je u mňa TOP najhoršie jedlo.

vikiki29
27. apr 2024

Čudujem sa že to tu nikto nespomenul, ale mňa napína z mokrých knedlíkov už len keď ich vidím ako sú namočené v nejakej omáčke. Inak knedlík milujem, taký super čerstvý domáci, taký zjem aj celý (🤭a to mám len málo vyše 50 kg). Len musí byť pekne na oddelenom tanieri bez omáčky resp. šťavy z kapusty…

sevrin
27. apr 2024

Inak... Ja len žasnem, aké jedlá vám niektorým vadia. Dal by som vám žrať fermentovaného žraloka jak je týždeň dlhý, potom by ste sa po bryndzových haluškách či segedíne len zalizovali 😂

jomarch
27. apr 2024

este mi napadli hrozienka. ak mam podozrenie, ze sa nachadzaju v nejakom kolaci, musim ich najprv vsetky vyoperovat a potom dat prec, nemozem ich vidiet ani na tanieri polozene 😂😂😂

0silvia0
27. apr 2024

@jomarch ja taky kolac s hrozienkami ani do ust nevlozim. Ak nahodou nejake najdem, uz mi odide od chuti a nemozem ho zjest.

diewcatqoo
27. apr 2024

@sevrin tak kazdy ma nieco svoje.. ja napr. bez problemov budem jest cely tyzden smazene cervy, nez by som mala vlozit do ust tu spominanu salatovu polievku. Jedla, ktore mi pridu uz ako raz stravene do ust nedam.

bu1bu
27. apr 2024

Ja som velkom dobry jedak, nemam problem s morskymi plodmi, vnutornostami, tatarskym biftekom, slimakmi a podobne , ale dve veci do ust nedam: 1. filipinske vajce -zarodok vtaka, uvarene v slanej vode -balut, nezvladla som na to ani pozriet. 2. Polievka z cerstveho drozdia co nam robili na ZS, ta “ vona” ma mata dodnes 🤦‍♀️😂

ajuga
27. apr 2024

Zemlovka 🤢 a vsetky zabijackove "smakociny" a maso vseobecne u mna

ikka204
27. apr 2024

Wow. U nás sa varilo aj varí vynikajúco, a okrem exotických extrémov, sa u nás zje všetko a väčšina z vami vymenovaných jedál ako najväčšie pochúťky. Aj rezne, keď su zlé pripravené, sa nedajú jesť. Ja som gurmán a chodíme aj na zážitkové večere a ochutnávačky špecialít, samozrejme pripravených znalými ľuďmi. Zbožňujem morské veci, vnútornosti a vlastne všetko. Ešte aj šalát v mlieku stačí dobre pripraviť, nemôže byť ako požutý. A tekvicový prívavok je mňamka. Jediné, čo mi napadá je zeler, kvôli jeho aromatickosti, ale keď je dobre zakomponovaný v jedle, nevadí vôbec. Zato som prehnane náročná skôr na to, ako je jedlo pripravené. To ja nezvládnem zjesť hocičo od hocikoho.

marca12
27. apr 2024

Ryzovy nakup

martakop
27. apr 2024

Paradajkovy dzus
Drozdova natierka

petus2
28. apr 2024

@sevrin 😂 ja veru neviem, pre mna ani priblizit… vsetky komponenty osamote fajn, ale spolu… uz akoby to niekto jedol. Asi spomienky z detstva 😂

mk1111111111
28. apr 2024

@ikka204 no, veru, mas pravdu. Ja robim tiez salatovu polievku, ale rozhodne v nej ani mne, neplava salat. Je v nej cerstvy, krehky, pri jedeni chrume pod zubami. A ta textura tej polievky, ked dam navsteve, neveria, ze to je salatova polievka.

sssss123
28. apr 2024

držky a lečo

ivanaks
28. apr 2024

Čokoľvek s makom (brrrrr), žemľovka a dukátové buchtičky (neznášam tú chuť a kombináciu mazľavej pudingovej omáčky s tvrdou kôrkou buchtičiek - a keď sa rozmočia v omáčke - brrrrr na entú).