icon

Ktoré jedlo vám dvíha žalúdok?

26. apr 2024

Je jedlo ktoré ste nikdy nejedli, aj tak sa vám pri pomyslení naň dvíha žalúdok?

U mňa je to koložvárska kapusta. Nikdy som sa dokonca do jej blizkosti nedostala a mam k nej odpor aj tak, uz len k tomu názvu, zloženiu...

Strana
z5
lenkike
28. apr 2024

@ptvw to áno, ale keď z tých takých bežných jedál ja nemám nič také, čo by som asi naozaj nezjedla. Sú také, čo nemám veľmi rada, ale nie že by sa mi žalúdok dvíhal, preto som toto napísala. Aj tie čínske zvieracie časti by som bola ochotná skúsiť, len nie živé alebo zárodky 🤢

gladiola25
29. apr 2024

@slovakboy Ďakujem krásne.

simca06022011
29. apr 2024

@ysseba a ake su perfektne🙂) mnAM

simca06022011
29. apr 2024

šupka na mlieku... a vsetko podobnej konzistencie, surove bielka (nedovarene napr. vo vajci, prazenici, volskom oku), a zabijackove veci - klobasa, jaternice a tak, rokmi nemusim utekat z domu ked ot niekto vari/je, ale nemusim to vobec
a urcite by som nejedla ziadne tie exoticke azijske somariny :DDD ani zvieracie oci, husenice, cerviky, chrobaky :DDD

simca06022011
29. apr 2024

@ikka204 suhlasim s tebou, ak nieco cloveku nechuti, zvacsa to rposte nevie pripravit riadne alebo ma nejaku averziu z detstva :DDD ja u maminy (nic v zlom) nezjem ani ryzu s kuratom... cele detstvo do svojej takmer 30tky som neznasala privarky, kym som ich nezacala varit :DDD lebo moj chlap ich robit vie a ma rad :D myslim, ze by to jedlé uvaril aj z obycajnej travy :D

ak niekto ma averziu k jednemu dvom trom veciam ok.. ale ak niekto menuje pol strany veci co nezje :DDD tak je to zvlastne :D PRE mna teda

sevrin
29. apr 2024

@diewcatqoo smažené červy? To si tiež neviem akosi predstaviť. Ani chrobáky a to som už videl aj ako si robili v mixéri koktejl zo švábov. To je proste toto pre mňa červená línia 😂

sevrin
29. apr 2024

@petus2 možno ti starý otec niečo predžul keď si nechcela papať 😂 😂 😂

nurielka
29. apr 2024

Všetky slovenské jedlá mám rada, cestovateľské som nemala šancu privoňať(také chrobáky atď.) Takže nehovorím nie. Asi by som ochutnala. No nedávno som videla asi v "Cestou necestou" vývar z netopiera. Komplet cely netopier bol v polievke. Toto by som asi nedala, za mňa je to ako potkan s krídlami. Ee.

mandarinka555
29. apr 2024

Tatarák, huby, sushi, držky, tekvica, špenát...A keby mi aj držali pri hlave zbraň, nezjedla by som kapustnicu🙈

sense
29. apr 2024

V podstate z ničoho ale teda pohľad na držky vo mne vyvoláva averziu

hara_vara
30. apr 2024

Ja zjem všetko.
Dobré prase všechno spase.
😂

monikak1313
5. máj 2024

Žemľovka a vôbec všetky mokré múčniky pripomínajú mi pomyje. Skutočne má napne na vracanie

valise
10. máj 2024

Mliečna ryža

Strana
z5