Ktoré párky kupujete?
Ktore vam najviac chutia?? My sme skusili uz kadejake znacky. Mne najviac chutili od detstva kuracie parky, ale zda sa mi ze uz to nie je ono a nejak ma presla uch chut. Skusila som ospevovane bravcove z lidla v tom velkom baleni a snad nikoho neurazim, ale to sa nedalo jest 🤢 poradte ktore parky kupujete vy ktore vam chutia??
PS: pytam sa tych co parky kupuju a jedia, nemam zaujem citat komentare ze parky nie su jedlo, z coho sa vyrabaju a podobne mudre reci. Vdaka
CISARSKE, jedine, ktore maju 97% mäsa....okrem toho su aj bezlepkove....
Ja kupujem jemné párky čo vyrába Starý otec. Sú chutné a bez zbytočných éčok.
Zipser alebo spišské párky.
Ja mam 1,5r syna a kupujem mu pirátske z lidlu alebo potom mame predajňu makovec a rám mi chutia tenké parky
Ja som minule hodila do košíka Podracke virsle od tuším Berto? A uz ine nekupujeme, su take ako si pamätám ze boli spišské este za sociku, masové a jemne pikantne.
Z Kauflandu "Viedenské párky" balené 500g sú výborné
Viedenské
My tieto keď už https://www.berto.sk/parky-pre-chlapcov-a-dievc...
Miskovia detske parky do syrom mam ja najradsej.
@anita1978 lenze do masa sa pocitaju aj koze, alebo je ich velky podiel, lebo ked som naposledy jedla parky, akoby som zakusila do gumy. Maly podiel masa a zvysok do 100 % chemicke pridavne latky. A kvalitneho masa je tam este menej, pretoze aj koze, slanina, rozne slachy sa pocitaju ako maso. Hlavne v hydinovych su tiez koze chrupavky, kosticky. Je nejem uz ziadne vyrobky, jedine robime doma klobasy, aj to ich neudime. Viem, ze nic kvalitne uz nemame, preto eliminujem, co sa da. Parky boli prve, co som vylucila.
Tak ludom ktorym ide v provom rade o chut a ostatne je jedno, chutovo su najlepsie zipser podla mna (kupujem cely balik, hodim aj do mrazaka, pouzivame do polievok a tak), ak ale ide o obsah masa atd, tak ano LIDL parky su dobre, a nie hocijake, ekdze oni ich tam maju hadam 6 druhov, ale tie s vysokym obsahom masa. Problem okrem chuti je u ans to, ze mne vzdy popraskaju :D cize ja si stale nosim parky z HU :D
pripadne bez chemie Matelkove parky ste neskusali?
No a jasne, nic co je "hydinove"nekupujeme.. :D

Nám chutia tieto sú fakt výborné 👍