icon

Ktoré polievky majú deti rady?

30. apr 2024

Poraďte mi prosím polievky, ktoré majú deti rady
Ďakujem.

Strana
z2
maryetta
30. apr 2024

Moji polievku zjedia. Ja striedam tieto:
Vyvar-akykolvek.
Mrkvova s ryzou.
Brokolicova.
Paradajkova.
Cesnakova aj čira alebo so zemiakmi.
Zeleninova.
Francuzska.
Hrstkova.

autor
30. apr 2024

@samimami777 ďakujem veľmi pekne 🥰.

autor
30. apr 2024

@maryetta Francúzku robíš prosím ako?

autor
30. apr 2024

@samimami777 s ešte ma zaujali Francúzka s Frankfurtská ako robievaš tieto prosím?

maryetta
30. apr 2024

Na troske masla+olej osmahnem cibulu. A masko mlete. Ked sa zatiahne pridam aj nastruhanu mekvu. Petrzlen. Ak mam aj kalerab napr.
Dam cervenu papriku. Sol. Korenie. Vňať(ak mam) Zalejem vodou a varim.
Cca 45minut necham varit a potom 10min ešte aj s mušličkami.

autor
30. apr 2024

@slavkadi :o take niečo som hľadala 🙏.

samimami777
30. apr 2024

Ahoj, Frankfurtskú nerobím klasickú s parkom ale "zdravšiu" verziu podľa tohto receptu : https://jemezdravo.eu/recepty/podla-kategorie/p...

autor
30. apr 2024

@maryetta vyzerá Božsky. Úrčite zaradím 🥰.

samimami777
30. apr 2024

Inak sú ešte všelijaké dobré. Čínska , cuketová, dyňová , batátová.... Máš milión na výber. 🙂

autor
30. apr 2024

@samimami777 vyzerá veľmi dobre, ďakujem za recept. Konečne zaradím aj niečo nové.

autor
30. apr 2024

@samimami777 čínska?

andreatytler
1. máj 2024

@nevenka Mozem poprosit recept na tu nepresladenu paradajkovu.
Ja tu polievku neznasam prave preto lebo si ju pamatam z detstva ako sladku a tak som ju nikdy este nerobila, ale chcela by som urbot pre syna.

nwnw
1. máj 2024

Fazulove lusky zavarane+zemiaky, zasmazka a mlieko

samimami777
1. máj 2024

Sorry ázijská . Neviem prečo jej hovorím čínska . Hodím ti sem recept 🙂 aj kokosová a cviklová je z tejto kuchárky super ^^

sense
1. máj 2024

U nás najlepšie dookola, vývar so slzami, brokolicová a cuketova a ešte gulasova

vreckovka2
1. máj 2024

Ja robim najma zeleninove a nase dieta ma najradsej cviklovu, spenatovu, tekvicovo batatovu, patizonovo mrkvovu.

autor
1. máj 2024

@samimami777 čo to máš prosím za knihu? Ďakujem za tvoj čas, veľmi mi to pomohlo.

samimami777
1. máj 2024

Úplne v pohode ^^. Toto je tá kniha: https://www.martinus.sk/706373-detox-slovensky-...
Je super. Sú tam recepty na smoothies, na hlavne chody, polievky... Všetky sú pojato zdravo a pestre, naviac ak chudneš alebo si strážiš váhu tak u každého je aj koľko jedna uvarená/prichystaná porcia má KCAL . My sme si tam všetci našli veľa dobrých receptov ^^

Strana
z2