icon

Ktorý džem máte najradšej?

lilitela
17. máj 2021

Ahojte, môžte dať aj značku aj príchuť, nech sa inšpirujem. Diky

simsalabim
17. máj 2021

@lilitela jahodovy a marhulovy. Znacka: domaca vyroba 😉

hvolkovamirka
17. máj 2021

prestala som kupovat dzemy v obchode, radsej kupim domaci od ludi 🙂 zacala som citat zlozenia tych dzemov z obchodu a nepaci sa mi. bud robime doma alebo kupim na takych tych trhoch z dvora

loginexistuje
17. máj 2021

marhulovy z nasich marhul ... a jahodovy .... robim sama nepouzivam tie gelfixy robim klasicku recepturu ...
robievam aj ribezlovy este

mabenn
17. máj 2021

Lidl jahodový

ella_price
17. máj 2021

Babka robí kiwi a jablkovo,mätovo jahodový. Neskutočné veci ❤

marcellka32
17. máj 2021

Z obchodu značka Schwartau a Relax oba jahodové

liz_lemon
17. máj 2021

Lidl jahodovy, marhulovy, a dobre ma aj znacka darbo

makova333
17. máj 2021

Domaci ako robila moja babka 🙂

lilitela
autor
17. máj 2021

Dievcence, dakujem, ale prosim iba kupovane, tie vase domace si ja zabezpecit neviem, diky moc.

ivkazba
17. máj 2021

Tiež primárne domáce. Ak z obchodu, tak v DM značka zdravo, tiež DM značka dm bio šípková pomazánka. Ale už som mala aj Schwartau a D´arbo, ktoré majú bežne v tescu či lidli.

ivkazba
17. máj 2021

@ella_price kiwi džem som robila v marci, je úžasný.

ella_price
17. máj 2021

@lilitela Ak kupovaný, tak potom my sme si oblúbili značku Samet. Kúpila som ho v Jednote a neskutočné sú 🙂 Najradšej mám jahodový.

h2
17. máj 2021

@lilitela Ahoj, tiež si robíme vlastné, tie sú najlepšie. Ale jeden aj kupujem, je to šípkový a kupujem Riso extra džem.

deti95060810
17. máj 2021

robím doma.... jahodový, ríbezľový - len to sú naše jahody, ríbezle
ale ja mám rada aj marhuľový a ten kupujme v Jednote zn. Mamičkine dobroty. Marhule nepestujeme.

diana999
17. máj 2021

Jahodový bez akýchkoľvek kúskov a jadierok 😁😁

gabika128
17. máj 2021

@lilitela tento je úžasný, prvý krát som kupovala, myslím, že v tescu. Aj zloženie má dobre, marhule, cukor, koncentrát cit. šťavy, pektin. 🙂

missviolet
17. máj 2021

Figovy, ktory maju niekedy v Lidli

diewcatqoo
17. máj 2021

Najlepsie su domace, z obchodu kupujem malokedy. Ale ked obcas som nutena nejaky kupit, tak kupujem len St. Dalfour cucoriedkovy, mnam 🙂

dzejsik
17. máj 2021

@lilitela domáce poctivé kúpiš napr. cez sladuckeovocie.sk i keď jednoduchšie a lacnejšie mi príde dohodnúť sa s nejakou známou dôchodkyňou, že jej dovezieš ovocie a cukor a uvarí ti na zákazku ... z kupovaných mám rada Jednoťácky čučoriedkový a jahodový a Riso šípkový, ale to jeme tak raz za rok na chate

simca06022011
17. máj 2021

domace, minuly rok sa nam podaril perfisny broskynovy. To sa da jest iba tak lyzicou :D
ked kupeny tak St.Dalfour alebo chorvatke DIDA BOŽA boli super. Ale to my malokedy kupujeme. KEd tak mnen apr. pomarancovy a gastanovy chuti, z tych exotickych. A slivkovy lekvar https://herbahouse.sk/d/mehes-mezes-szatmari-sl... tento je uplne uzasny.

grace55
17. máj 2021

@lilitela Schwartau malinovy

lilitela
autor
17. máj 2021

@simca06022011 Ten gastanovy to je ktory z tych dvoch znaciek prosim ta?

A dievcata, figovy neni velmi sladky?

simca06022011
17. máj 2021

@lilitela ziadny

zzzuzzzu
17. máj 2021

@lilitela ... ak dojdu poctive domace zasoby a sezona zavarania je este v nedohladne (co sa nam stava vzhladom na spotrebu casto), siahneme po lekvaroch & dzemoch od gazdu 😉, ktore sa vyrovnaju domacim 🍯:

https://www.debnickanovohrad.sk/sirupy-a-dzemy

jankapepe
17. máj 2021

@lilitela ale vieš, povaris ovocie s cukrom