Ktorý džem máte najradšej?
Ahojte, môžte dať aj značku aj príchuť, nech sa inšpirujem. Diky
prestala som kupovat dzemy v obchode, radsej kupim domaci od ludi 🙂 zacala som citat zlozenia tych dzemov z obchodu a nepaci sa mi. bud robime doma alebo kupim na takych tych trhoch z dvora
marhulovy z nasich marhul ... a jahodovy .... robim sama nepouzivam tie gelfixy robim klasicku recepturu ...
robievam aj ribezlovy este
Lidl jahodový
Babka robí kiwi a jablkovo,mätovo jahodový. Neskutočné veci ❤
Z obchodu značka Schwartau a Relax oba jahodové
Lidl jahodovy, marhulovy, a dobre ma aj znacka darbo
Domaci ako robila moja babka 🙂
Dievcence, dakujem, ale prosim iba kupovane, tie vase domace si ja zabezpecit neviem, diky moc.
Tiež primárne domáce. Ak z obchodu, tak v DM značka zdravo, tiež DM značka dm bio šípková pomazánka. Ale už som mala aj Schwartau a D´arbo, ktoré majú bežne v tescu či lidli.
@ella_price kiwi džem som robila v marci, je úžasný.
@lilitela Ak kupovaný, tak potom my sme si oblúbili značku Samet. Kúpila som ho v Jednote a neskutočné sú 🙂 Najradšej mám jahodový.
robím doma.... jahodový, ríbezľový - len to sú naše jahody, ríbezle
ale ja mám rada aj marhuľový a ten kupujme v Jednote zn. Mamičkine dobroty. Marhule nepestujeme.
Jahodový bez akýchkoľvek kúskov a jadierok 😁😁
Figovy, ktory maju niekedy v Lidli
Najlepsie su domace, z obchodu kupujem malokedy. Ale ked obcas som nutena nejaky kupit, tak kupujem len St. Dalfour cucoriedkovy, mnam 🙂
@lilitela domáce poctivé kúpiš napr. cez sladuckeovocie.sk i keď jednoduchšie a lacnejšie mi príde dohodnúť sa s nejakou známou dôchodkyňou, že jej dovezieš ovocie a cukor a uvarí ti na zákazku ... z kupovaných mám rada Jednoťácky čučoriedkový a jahodový a Riso šípkový, ale to jeme tak raz za rok na chate
domace, minuly rok sa nam podaril perfisny broskynovy. To sa da jest iba tak lyzicou :D
ked kupeny tak St.Dalfour alebo chorvatke DIDA BOŽA boli super. Ale to my malokedy kupujeme. KEd tak mnen apr. pomarancovy a gastanovy chuti, z tych exotickych. A slivkovy lekvar https://herbahouse.sk/d/mehes-mezes-szatmari-sl... tento je uplne uzasny.
@simca06022011 Ten gastanovy to je ktory z tych dvoch znaciek prosim ta?
A dievcata, figovy neni velmi sladky?
@lilitela ziadny
@lilitela ... ak dojdu poctive domace zasoby a sezona zavarania je este v nedohladne (co sa nam stava vzhladom na spotrebu casto), siahneme po lekvaroch & dzemoch od gazdu 😉, ktore sa vyrovnaju domacim 🍯:

@lilitela jahodovy a marhulovy. Znacka: domaca vyroba 😉