Ktorý tavený syr je najlepší do halušiek?
Dobry den, aky taveny syr pouzivate ku haluskam? Prosim nepiste mi, ze jete s bryndzou a pod. Naozaj hladam prichut do halusiek s tavenym syrom. Velmi nam zachutili na kolibe, a chcem doma urobit. Dakujem
Hocijaký. Včera sme mali s Karičkou.
@koniarova Iba s karickou zmiesate halusky, navrch slaninka a hotovo? 🙂
Áno. Presne. Moji ľúbia na vrch ešte nastrúhať parmezán. Starší aj pažítku.
@koniarova Dakujem 🙂
Ja robim na dva spôsoby, buď so smotanou na šľahanie, roztopiť alebo s kyslou smotanou iba vymiešať 😊 syr hocijaký tavený, najčastejšie kupujeme bambino
Karicka alebo Bambino občas primiešam aj kyslú smotanu trocha .Ja neznášam bryndzu
nam najviac chutia so syrokrem smotanela. Pridavam aj slahackovu smotanu. Su take tekutejsie, nelepia sa velmi. S kyslou smotanou nam tak neberu ako so slahackovou. Odskusajte si, ci chuti viac
nič v zlom, dievčatá, ale to fakt na také dobré jedlo ako halušky používate namiesto bryndze taký nezdravý, presolený hnus ako tavený syr? Prečo???
možno aj Kiri by bol dobrý.Nejaké také lepšie hutnejšie smotanové.Aj keď priznám sa mám 36 rokov ale toto mi ešte nenapadlo spraviť na jedenie😀 a to teda ja som majster v kdejakých takýchto rýchlych výmysloch🙂 no ale vyskúšam najbližšie určite a navrch možno aj pažítka alebo opražená cibulka
nič v zlom, dievčatá, ale to fakt na také dobré jedlo ako halušky používate namiesto bryndze taký nezdravý, presolený hnus ako tavený syr? Prečo???
@danica2711 napríklad preto že mi nechutí bryndza a ani tvaroh nemám rada .
@danica2711 neprežívaš to zdravé stravovanie až priveľmi?
Moje deti milujú halušky z taveným syrom. Buď dám trochu smotany na varenie a v tom ho roztopím na miernom ohni a vylejem do halušiek a zamešiam, alebo klasika v mlieku roztopím. Používame väčšinou karičku, alebo bambino. Ale dcéra si raz vymyslela, pridať k tomu strúhaný. Tiež zaujímavé kombo 😀
@danica2711 úplne jednoducho preto, že nám to tak chutí 😊 občas máme s bryndzou, občas so syrokremom, občas s vajíčkom…
Ja davam syrokrem😋
Kedze mne z taveych najviac chuti Lunex, aj na halusky davam ten (ak mam). Dobre je aj Apetito.
@danica2711 a este ked sa zmiesa taveny syr s fajnym kepucom , tak to je lahodka ;)
@danica2711 a este ked sa zmiesa taveny syr s fajnym kepucom , tak to je lahodka ;)
@simona1306 😂😂 tak toto je za mna katak ... toto by som nedala
proste klasika je klasika
@danica2711 no čo narobíš potrebuju to mať iné , to je nuda taká obyčajna klasika halušky, bryndza , slanina ,troška kyslej smotany 😂😍
tiež rozmyšlam načo k takému niečomu ako su slivkové povidla treba pridavat ešte nejaké korenia a neviem čo ..proste slivkové povidla boží a bodka
Bambino , značka Coop jednota najlacnejší, tesco
@simona1306 pomoc
@koniarova u nás pažítka vo všetkom 😆 zbožňujem ju...moji tiež,len o Tom ešte nevedia 😆😆preferujem radšej bryndzu,zachvilku bude májova,to bude nebičko v papulke a cenovo bryndza už pomaly lacnejšia,ako syrokrem.. kedysi sme jedávali len syrokremove...teraz raz za rok sa zažiadaju aj také....
@danica2711 ja za seba ti napíšem, že kvôli tomu, lebo bryndzu neznasam a naťahuje na už len z tej vône
ja robim nivové, tie z črievka syry sa mi zdajú moc mazlavé
@danica2711 lebo sa tak rozhodli 🤷 inak len pre info aj tavený syr vieš kúpiť lepší z tých stánkov kde predávajú mliečne výrobky a dokonca tavený syr bez chémie si vieš vyrobiť doma moja svokra ho vyrábala keďže mali kravu a bol vynikajúci
Roztopím lučinu s troškou mlieka (ochutím koreninami, bylinkami..) pridám halušky, nakoniec nastrúham tvrdý syr miešam kým sa roztopí. Tavené syry neé
Mne najviac chutí coop jednota ich značka, až sa nemýlim, tak im to vyrába karička, ale nieje až taký tuhý a pridávam sladkú smotanu. Neznášam bryndzu a všetko ovčie, kozie.
@danica2711 neprežívaš to zdravé stravovanie až priveľmi?
@koniarova neprežívam, nejde o zdravé stravovanie, ale o kvalitu
Karička
Alebo kedysi bol tesco tavený syr taký modro biely obal a ten mi chutil najviac na halušky.. už dlhšie ho nemajú 🙃
Coop jednota 😊

Hocijaký. Včera sme mali s Karičkou.