Kupujete už umytý šalát alebo je lepšie ho umyť doma?
Dobre rano,
kupujete umyty baleny salat?
Dnes som chcela kupit zmes bio salatov a v sacku bol pribaleny kus spinaveho plastu.
Tak rozmyslam ze cim to umyvaju, a ze ci nie je lepsie si to doma este umyt. A ci vobec je zdrave to kupovat.
Normalne som sa zhrozila a zhnusil sa mi cely salat.
Ono sa to umyva a bali vo velkom, predpokladam, takze dokonale to nebude. Vzdy to preplachnem ked mozem. Ak sme niekde vonku a kupime si do bagety, tak nie a vtedy sa sanzim verit, ze to dokonale umyli 😁.
No nabudúce to proste preplachni.
Kupujem, keď chcem urobiť rýchly šalát, neumyvam je to umyté a nikdy som nemala zlú skúsenosť.. ak by som tam niečo našla tak to konkrétne balenie umyjem, inak naco..
Sem tam kupim ale umyjem vzdy
Ja mam tiež v oblube tieto zmesi šalatov.Ale preplachnem to vždy aj keby je tam neviem čo napisane.Ktovie,kde sa to aj kade tade valalo.Aj ten sačok v ktorom je to zabalene ktovie kde bol aj hodeny.Ja si iluzie o ktovieakej hygiene v takychto prevadzkach veru nerobim

Ja som raz v takom balenom umytom šaláte našla chrobáka 😬 nikomu som to nepovedala, mama by vyhodila celú chladničku 😁
zjedla som co som mala na tanieri bez šalátu a vedu som z toho nerobila, aspoň vidno, že šalát je z prírody a nie umelý.