icon

Kupujete už umytý šalát alebo je lepšie ho umyť doma?

6. okt 2024

Dobre rano,

kupujete umyty baleny salat?
Dnes som chcela kupit zmes bio salatov a v sacku bol pribaleny kus spinaveho plastu.
Tak rozmyslam ze cim to umyvaju, a ze ci nie je lepsie si to doma este umyt. A ci vobec je zdrave to kupovat.
Normalne som sa zhrozila a zhnusil sa mi cely salat.

Strana
z2
alex49
6. okt 2024

Ja som raz v takom balenom umytom šaláte našla chrobáka 😬 nikomu som to nepovedala, mama by vyhodila celú chladničku 😁
zjedla som co som mala na tanieri bez šalátu a vedu som z toho nerobila, aspoň vidno, že šalát je z prírody a nie umelý.

cimage
6. okt 2024

Ono sa to umyva a bali vo velkom, predpokladam, takze dokonale to nebude. Vzdy to preplachnem ked mozem. Ak sme niekde vonku a kupime si do bagety, tak nie a vtedy sa sanzim verit, ze to dokonale umyli 😁.

ivangeline
6. okt 2024

No nabudúce to proste preplachni.

jana_eyre_2
6. okt 2024

Kupujem, keď chcem urobiť rýchly šalát, neumyvam je to umyté a nikdy som nemala zlú skúsenosť.. ak by som tam niečo našla tak to konkrétne balenie umyjem, inak naco..

konikmodry111
6. okt 2024

Sem tam kupim ale umyjem vzdy

liusa82
6. okt 2024

Ja mam tiež v oblube tieto zmesi šalatov.Ale preplachnem to vždy aj keby je tam neviem čo napisane.Ktovie,kde sa to aj kade tade valalo.Aj ten sačok v ktorom je to zabalene ktovie kde bol aj hodeny.Ja si iluzie o ktovieakej hygiene v takychto prevadzkach veru nerobim

Strana
z2