Mám 13 rokov a piekla som barančeka. Aký je?
Mám 13 rokov a piekla som barančeka.
Naozaj mi nikto nepomohol všetko som na ňom urobila sama od piškotového cesta po posledné detaily, mne sa celkom páči, je rozkošný, no chcela by som počuť Váš názor. Čo na neho hovoríte?

Barancek je krásny... Mne skôr príde divné, prečo je 13rocne dieťa zaregistrované na modrom koniku... 🤷
Krasny 🙂 sikovna si
@magnoliae mozno veľa číta. Vtedy vieš pekne štylizovat vety aj v mladšom veku, nemusíš byť dospelá. Plus ma možno spisovatelske nadanie a vtedy celkovo štylizácia textu vysoko prevyšuje aj stylizaciu u akéhokoľvek dospelého. Tak ako keď niekto nádherné kreslí aj v detskom veku, lebo je nadaný.
krásny, môžeš sa živiť ako cukrárka
@danielinaa tomu sice verim, ale aj slovna zasoba na 13 rocnu, naozaj rozvite vety. Keby mi povie 18 rocna, ze je scitana atd., verim tomu. Ale toto pise ozaj asi maminka.
Ale dievcatko je sikovne a barancek je krasny 🤗 velmi pekna zaluba … mas to v sebe
@bunniii nepiekla to náhodou mamička? Kukla som iné témy kde máš nick tak toto bude účet tvojej matky že?
@stellarstar Nie, účet je môj moja mamina má druhý a hovorím jej kde sa zapájam
@stellarstar ale je pravda že tento účet niekedy používame obe ale do mojich fór mi mamina nezasahuje 🙂
Wau,Klobúk dole na 13 rokov šikovna si.Chceš byť cukrárkou.Si šikovna len dalej peč.Baranček ako na výstavu.
Prečo by to nemohla písať 13. ročná ?
Možno číta knihy a má rozvinutú slovnú zásobu.
Aaaa kocena uz nema ucet na MK.....
@bunniii krásny, škoda toho roztečeného krému. U nás sa miesto očí vždy dávajú kávové zrná a baranček je celý zdobený bielym snehom. Ústa nezvyrazňujeme. A na krk vždy červená mašľa so zvončekom alebo rolničkou. A k predným labkám kúsok niečoho zeleného. Ja som tento rok nestihla upiecť lebo som bola cez sviatky v nemocnici. Aj smutno mi je z toho ale čo už... Avšak želám nech Ti vydrží takéto nadšenie a kreativita pri pečení. Tiež som v tvojom veku začala vypekať a vypekám dodnes aj keď už nieje až toľko času 🙂👍👍👍

@kristina2412 Ďakujem! Vždy sa bojím pridať farby viac ale nabudúce určite skúsim aby bol taký čerstvý a podelím sa o výsledok 💕