icon

Mám 13 rokov a piekla som barančeka. Aký je?

bunniii
14. apr 2023

Mám 13 rokov a piekla som barančeka.

Naozaj mi nikto nepomohol všetko som na ňom urobila sama od piškotového cesta po posledné detaily, mne sa celkom páči, je rozkošný, no chcela by som počuť Váš názor. Čo na neho hovoríte?

Mám 13 rokov a piekla som barančeka. Aký je?
Strana
z2
bunniii
autor
14. apr 2023

@kristina2412 Ďakujem! Vždy sa bojím pridať farby viac ale nabudúce určite skúsim aby bol taký čerstvý a podelím sa o výsledok 💕

loliki
14. apr 2023

@bunniii Krásnučký, chutnučký. Gratulujem. Opýtam sa: Tie ušká má tak z formy? Ja má asi inú formu. Ústa by som nedala X, ale - rovnú čiaru a do toho pažítku (tak zvykneme my). Očká sú pekné. Také dievčenské. 🙂 Pekné. 👍 👏

trendyy
15. apr 2023

@bunniii ked moze byt krava milka fialova moze byt barancek ruzovy... šikovna si 😉

magnoliae
15. apr 2023

@bunniii verím že si piekla sama ako 13-rocna ale nikto ma nepresvedčí že komentáre nepíše maminka..toto sú štylizácie človeka 30+minimálne..

chlpana
15. apr 2023

@nnnuuunnn ja som tiez nazoru ze mamina pise odpovede za dcerku, v mene dcérky 🙂 ale to nevadi, ci je tak alebo nie, asi baranceka spravila sama je paradny a ruzovy je este krajsi 🙂)

lydus2015
15. apr 2023

Barancek je krásny... Mne skôr príde divné, prečo je 13rocne dieťa zaregistrované na modrom koniku... 🤷

cyberk
15. apr 2023

Krasny 🙂 sikovna si

bloger
15. apr 2023

@bunniii Baranček je naozaj veľmi pekný. Maminka je určite rada, že má doma takú šikovnú dcéru.

danielinaa
15. apr 2023

@magnoliae mozno veľa číta. Vtedy vieš pekne štylizovat vety aj v mladšom veku, nemusíš byť dospelá. Plus ma možno spisovatelske nadanie a vtedy celkovo štylizácia textu vysoko prevyšuje aj stylizaciu u akéhokoľvek dospelého. Tak ako keď niekto nádherné kreslí aj v detskom veku, lebo je nadaný.

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
asod
15. apr 2023

@bunniii Krasny. Mamina len kibicovala.

darina14m
15. apr 2023

@bunniii velmi pekny!!!si sikovna a podla komentarov/vyjadrovania aj milá a slusna

lucka_ke
15. apr 2023

krásny, môžeš sa živiť ako cukrárka

zuza265
15. apr 2023

@danielinaa tomu sice verim, ale aj slovna zasoba na 13 rocnu, naozaj rozvite vety. Keby mi povie 18 rocna, ze je scitana atd., verim tomu. Ale toto pise ozaj asi maminka.

Ale dievcatko je sikovne a barancek je krasny 🤗 velmi pekna zaluba … mas to v sebe

stellarstar
15. apr 2023

@bunniii nepiekla to náhodou mamička? Kukla som iné témy kde máš nick tak toto bude účet tvojej matky že?

bunniii
autor
15. apr 2023

@stellarstar Nie, účet je môj moja mamina má druhý a hovorím jej kde sa zapájam

bunniii
autor
15. apr 2023

@stellarstar ale je pravda že tento účet niekedy používame obe ale do mojich fór mi mamina nezasahuje 🙂

dilino
15. apr 2023

Wau,Klobúk dole na 13 rokov šikovna si.Chceš byť cukrárkou.Si šikovna len dalej peč.Baranček ako na výstavu.

kiki68
15. apr 2023

@bunniii jeden z najkrajsich, co som videla a to som videla vela

estellas
15. apr 2023

Prečo by to nemohla písať 13. ročná ?
Možno číta knihy a má rozvinutú slovnú zásobu.

zooeynka
15. apr 2023

Aaaa kocena uz nema ucet na MK.....

selwadza22
15. apr 2023

@bunniii krásny, škoda toho roztečeného krému. U nás sa miesto očí vždy dávajú kávové zrná a baranček je celý zdobený bielym snehom. Ústa nezvyrazňujeme. A na krk vždy červená mašľa so zvončekom alebo rolničkou. A k predným labkám kúsok niečoho zeleného. Ja som tento rok nestihla upiecť lebo som bola cez sviatky v nemocnici. Aj smutno mi je z toho ale čo už... Avšak želám nech Ti vydrží takéto nadšenie a kreativita pri pečení. Tiež som v tvojom veku začala vypekať a vypekám dodnes aj keď už nieje až toľko času 🙂👍👍👍

Strana
z2