icon

Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty

peroli
30. máj 2012

Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉

hotzelka
4. júl 2014

Ahoj surnepotrebujem postupna srnku,dakujem

didi19
5. júl 2014

Babenky,ktorá by mi poradila ako urobiť -s akým náradím(nemám nič špecialne) srsť na 3D tortu mačičke. ☹ ☹ ☹ Dnes ju robím a neviem s čím to urobiť.

pipka
5. júl 2014

@didi19 aj špajlou, len take ryhy a potom praskovou farbou prejsť 😉

didi19
5. júl 2014

Dakujem skúsim

darinkazv
5. júl 2014

ahojte žienky, prosím vás, z čoho robievate kvietky na torty? potrebujem, aby mi orchidea stála pekne ako v kvetináči. alebo hocijaký iný kvietok. robila som z poťahovky na tenko, no aj tak mi to na drôtiku nedržalo, lebo to bolo ťažké.

a druhá otázka: poradíte mi prosím, kde najlacnejšie zoženiem formu na číslo 3 a číslo 0? idem robiť tortu na 30ku a nechce sa mi nejak vrážať do toho peniaze, lebo to nevyužijem moc často potom. ☹ našla som na nete zatiaľ len tak okolo 8-10e. a keď to dám krát 2, tak hneď nabehne sumička. ☹

kuryna
7. júl 2014

super stránečka

jakelina
11. júl 2014

@darinkazv toto je stránky na postupy a pokud se na něco ptáš, tak to tu zapadne. Zeptej se, tam kde se diskutuje. Sem každý vloží jenom postup a nebo ho tu hledá 😉

pipka
11. júl 2014

@jakelina Majka, ja uz som jej poradila v normalnej teme 😉

akzuzs
13. júl 2014

Postup na Vláčik Tomáš
Je to dutý vláčik, teda ľahký váhou a jednoduchý. Využívala som detské drevené kocky, ktoré som obalila pot. fóliou a nechala deň a noc vyschnúť, potom so to povyberala a znova deň a noc vyschnúť. Paráda. Nemynula som toľko fondánu a nebol ťažky na torte

hotzelka
16. júl 2014

potrebujem postup na netopiera na tortu dakujem

akzuzs
19. júl 2014

Môžno to niekomu pomôže ak sa trápi ako zvýšiť korpus a nieje hlboký pekáááááč 😀
Aby papier na pečenie lepšie chytil, prilepím ho tak že si formu vytriem buď máslom alebo si sem tam po krajoch dám trocha cestíčka. Na konci keď je cesto naliaté vrch papiera si trocha obstrihnem

tinjinka
21. júl 2014

Ma niekto postup na marcipanovu detsku kacicku,prosim?

vladiella
23. júl 2014

DIEVCATA, TU SA NEDISKUTUJE, ZAHLCUJETE TU STRANY TEXTOM, NA KTORY TATO DISKUSIA NIE JE URCENA!! Mame tu pravidlo. Pochopte, ked tu clovek hlada konkretnu intormaciu - fotopostup/recept , musi sa prelistovat vsetkymi stranami a citat vsetko... Straca sa cas! Tak to prosim neignorujte a dodrzujte! Vdaka

🙂 Ak potrebujete PORADIT a POKECAT ! si, chodte sem!:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/

🙂 Ak hladate FOTOPOSTUPY ako zdobit tortu, tak sem, ale ani tam sa nediskutuje! Vkladajte len text a obrazky, linky s fotopostupmi!
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-2-fotopostupy-recepty/

🙂 Ak hladate RECEPTY tak sem, ale ani tam sa nediskutuje!, nevkladajte iny text len recepty!!!:
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/

🙂 Inspiracie
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/marcipanove-torty-3-inspiracie-a-uzitocne-linky/

Forum FOTOPOSTUPY a RECEPTY, inspiracie sluzi len ako kucharska kniha na citanie a vkladanie fotopostupov a receptov, inspiracii!
Preto su pre marcipanove torty vytvorene 3 temy: RADY- pokec, FOTOPOSTUPY -fotopostupy ako zdobit tortu, RECEPTY -recepty na kremy a korpusy, kolace. Plus naviac Inspiracie.
ps: Ak Vam nikto neodpovie, tak neodpovie, nie je predsa nikto povinny sediet pri pc 24h denne 🙂 chce to trpezlivost a planovat si pracu, zistovat info popredu.

Nevhorne prispevky budu nahlasene adminovi.
Este raz vdaka, ze dodrzujete toto zakladne pravidlo a tym i poriadok.

babatko37
24. júl 2014

@luciahromadkova tá žirafka sa robí tak, že sa dá na papier najskôr sieť z bielej piškóty a na to sa neleje tmavá? Ďakujem za odpoveď.

lamps
24. júl 2014

pridávam postup na dina

luciahromadkova
25. júl 2014

@babatko37 obrazky su stiahnute z netu- ja som to neskusala, neviem poradit vlastnou skusenostou

vladiella
25. júl 2014

@babatko37 preco ignorujes pravidla fora???!?

vladiella
25. júl 2014
vladiella
25. júl 2014
vladiella
25. júl 2014

Tutorial Mike Monster University/ Inc

https://www.youtube.com/watch?v=yA6JXTV7lpQ
hanika231
26. júl 2014

Holky, prosím pomoc - recept na korpus, aby byl pevnější a nedrolil se, chci dělat sovu 3D, tak aby se to nezačalo pod tíhou potahovky bortit 🙂 + recept na krém, co dáváte pod potahovku- tu mám koupenou, díky moc

vladiella
26. júl 2014

fotopostup

babatko37
26. júl 2014

@vladiella čo som urobila?

vladiella
26. júl 2014

@babatko37 citaj vyssie!

vladiella
26. júl 2014

fotopostup od @pristela

babatko37
27. júl 2014

@vladiella myslím, že toto je téma torty, takže ak máte nejaké výhrady, tak ste mi to mala slušne napísať. Ja som sa slušne spýtala, lebo si nie som vedomá toho, že by som porušila pravidlá fóra... Riešite si nejaké komplexy menejcennosti? Ak plánujete reagovať, prosím IP, ostatných určite nezaujíma. Ja si totiž nemyslím, že proti pravidlám, spýtať sa na konkrétnu tortu, ku ktorej nie je napísaný postup.

vladiella
27. júl 2014

@babatko37 toto forum ma svoje interne pravidlo, bolo vytvorene pre vkladanie fotopostupov, a nevidim, ze by si tu prispela co i len jednym uzitocnym prispevkom. a tym, ze ignorujes to, co tu dodrzujeme, prispievas dalsim bezcennym textom. a dohlad nad tym tu nedrzim len ja, ale i ostatne babule, ktorym tu zalezii na poriadku, cize i ony su zakomplexovane??? takze dlzis tu ospravedlnenie.
Dala som tu slusne upozornenie, rovno nad Tvojim arogantnym prispevkom, s vysvetlenim, s napovedou, kde sa obratit pre pomoc! kde Ti niekto odpovie, pretoze tu je to ako v kucharskej knihe, sem sa chodi len citat, alebo vkladat fotopostupy.
Takze skus sa este raz spytat na co potrebujes, ale v inej teme:
🙂 Ak potrebujete PORADIT a POKECAT ! si, chodte sem!:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/

@aduskatt
@jakelina
@mysiatkoo
@lokalistin

babatko37
28. júl 2014

@vladiella Ospravedlniť by ste sa mala vy. Najviac zbytočných príspevkov je od vás. Ak už nechcete zahlcovať, prečo neupozorňujte cez IP? Téma má vyše 50 strán, je logické, že som ju nečítala celú. A vidím, že nie som jediná, každá dobrá mama venuje čas deťom, nečíta celé témy, len čo ju zaujme. Ani na prvej strane tejto témy v prvom príspevku - druhej časti - nie je upozornenie, že sa tu nesmie diskutovať. Je to diskusné fórum, takže je logické, že diskutujeme. Ak sa majú pravidlá dodržiavať, musia byť jasne určené. Zjavne nezvládate svoju prácu a ani prácu s ľuďmi. Veľmi sa ma dotklo, akým spôsobom ste ma upozornila. Želám krásny deň!

aduskatt
28. júl 2014

@babatko37 na co ďalšie príspevky, keď bolo jasne napísané, že tu sa nediskutuje? Aj v uvodnom príspevku je napísané fotopostupy, recepty a kremy ....bola si slusne presmerovana, kde sa diskutuje aj s odovodnemím, tak prosím nezahlcovat to tu. Požiadam admina o zmazanie príspevkov, vrátane tohoto môjho. Ak máte niektorá potrebu to riešiť a ospravedlňovať sa, tak prosím, nie tu, ale cestou IP, alebo témou, kde sa diskutuje, aby sme sa tu pri hľadaní receptu neprehŕňali inými príspevkami. ďakujem a želám krásny deň.
@vladiella