Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty
Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉
ahojte , chcem vás poprosiť o radu...idem robit tortičku 3D pneumatiku...nemáte nejakú rýchlu radu ako nato....hlavne neviem ako na dezem....dakujem krásne za každú radu...moc moc si to vážim 🙂
Dievcence,poradite,nejaky dobry recept na farebnu polevu? Taka co pekne zatecie tortu ako cokolada?
Kocky, neporadite ako na Rafaelo tortu? Nasla som viac receptov, ale chcela by som overeny......
Obalila som keksik.. Len treba na to viac casu, pohrat sa s tym.. Keksik si orezat na velkost aku potrebujes, natriet kremom, potiahnut marcipanom.. Vela trpezlivosti pritom.. ;) pri dalsom raze budu tie moje este krajsie.. 🙂
baby svoje vytvory si uverejnujte v strankach na to urcenych, toto maju byt postupy a nie ukazky vasich prac!!
v pohode, skus skupinku Tortičkárky 🙂
Dobrý deň idem si k vám pre radu môj syn bude mať 3r a neviem akú mu mám upiecť tortu teda aký motív minulý rok som mu robila krtkova nechcem nič náročné.
@jarka2304 ja som robila klasika piskot,ovocna plnka a objednala som z netu jdly obrazok a ten som dala na vrch😉 podla mna zarucena radost s oblubenym obrazkom,aj lacne a aj rychle🙂

@denisabugarova klobasu som videla na 21 stranke kukni tam