Maslo alebo olivový olej na cestoviny
Ahojte , robím cestoviny vajíčko mám aj mrkvu, čo nato dať maslo alebo olivový olej pre lepšiu chuť ? Dakujem
@belllinka "lepsie ako" - vajce je lepsie ako kecup
citaj s porozumenim
a robila som to pre dieta, takze som nechcela davat surove vajce na horuce cestoviny, neslo mi o nejaku taliansku originalitu alebo co.
@deedol jaj, prepáč, ja som to rýchlo čítala a ty si to vlastne myslela naopak 🙂
A čo je zlé, ak dáš vajce na horúce cestoviny? Veď sa ti hneď urobí praženica
@deedol jaj, prepáč, ja som to rýchlo čítala a ty si to vlastne myslela naopak 🙂
A čo je zlé, ak dáš vajce na horúce cestoviny? Veď sa ti hneď urobí praženica
@belllinka uz sa chapeme🙂
pre seba aj surove na horuce cestoviny v pohode, ale pre male dieta prazim a prazim dlho, az je to skoro suche. len pre istotu 🙂
Ja by som dala asi maslo, predsa len olej je bez chuti a maslo aspon ako taku tu chut ma 🙂
Ja som toto kedlo urobila raz (docitala som sa o nou tu alebo fb) a nikto to nechcel jest. Slobto sliepkam. Nikdy viac
olivový olej je hnus aj pre dospelého - daj si na jedlo uvidíš ako ti to bude "šmakovať " ...
v Tal. dávajú do všetkého a na všetko ol. olej. Dcéra bola so školou a jednoducho to ako 10 r deti nezvládali - hnačky, bolesti brucha, nevolnosti...
@deti95060810 zrejme nie sú zvyknute. Moja ešte z olivového oleja zle nemala nič čo popisujes
Ja robím tak..uvarim cestoviny, scedim. Dám do hrnca trosku masla (olivový olej) cestoviny, aby to bolo horúce, rozpálené, pridám soľ...do toho rozbije vajíčka a spojím cestoviny aby to nebolo veľmi zrazene, ale také šťavnaté. Nič viac k tomu netreba.
@kavasmliekom Áno,ja presne tak isto.A k tomu nejaký zeleninový šalát
Toto bude aky obed - holé cestoviny, varené vajce, surova mrkva, to všetko obliate maslom - aj svokor sa bude zalizovat 😁
@o__o

Druhy raz navar napr. granadir a mrkvovy salat k tomu. Aj ked tam sa hodi skor syr a kysla uhorka. Alebo cviklovy salat. Nemusis takto divno experimentovat, mas plny internet, youtube receptov 😃😉
Ja dam rozpustit maslo tak prihodim cestoviny a ako posledné vajíčko. Maslo urobí super chuť 👌
To už radšej cestovina s kečupom, nič proti 😁
@januska12323 náhodou môjho priateľa najobľúbenejšie jedlo 🙂
Ja by som dala asi maslo, predsa len olej je bez chuti a maslo aspon ako taku tu chut ma 🙂
@danajahotkova olivovy olej ma práveže az veľmi výraznú chut
@deti95060810 zrejme nie sú zvyknute. Moja ešte z olivového oleja zle nemala nič čo popisujes
@sense ale jasne ze olivovy olej je v pohode. Len treba kupovať kvalitný a neliať ho všade na litre 😀.
Kúp si nabudúce maslový olej 😀 v prvom rade čítaj recept
@sense ale jasne ze olivovy olej je v pohode. Len treba kupovať kvalitný a neliať ho všade na litre 😀.
@gerrwie_girl veď to...tak my si vozime z toskánska , nemáme zo supermarketu, používame len ten a nikomu z neho doma nič nie je a už vôbec nie ako je opisované v príspevku na ktorý som reagovala
Ja to robím na masti vyškvarenej so slaniny a hneď to má inú chuť 😀
Že niekto nevie variť beriem, ale že ani netuší, z čoho sa skladá vajce to už je silná káva, však to vedia deti ešte pred nástupom do školy.
A k tomu, že niekomu bolo zle z olivového oleja neverim a zvlášť mladým ľuďom, jedine, že by si ním všetko polievali…
Ja to robím na masti vyškvarenej so slaniny a hneď to má inú chuť 😀
Že niekto nevie variť beriem, ale že ani netuší, z čoho sa skladá vajce to už je silná káva, však to vedia deti ešte pred nástupom do školy.
A k tomu, že niekomu bolo zle z olivového oleja neverim a zvlášť mladým ľuďom, jedine, že by si ním všetko polievali…
@sisaka si ma predbehla, tiež som chcela napísať, že skús masť 🙂
Čiže to mali byť cestoviny s vajcom? tak nabudúce uvar cestovinu. Do druhého hrnca daj trošku masla alebo masti, rozbi vajíčko, posoľ a miešaj na praženicu. Po chvíľke pridaj cestoviny a dovar. Hotovo za pár minút 😉
@sisaka si ma predbehla, tiež som chcela napísať, že skús masť 🙂
Čiže to mali byť cestoviny s vajcom? tak nabudúce uvar cestovinu. Do druhého hrnca daj trošku masla alebo masti, rozbi vajíčko, posoľ a miešaj na praženicu. Po chvíľke pridaj cestoviny a dovar. Hotovo za pár minút 😉
@nikaeli sranda každý to robí inak ja uvarím cestovinu,.maslo na panvicu cestoviny a zalejem rozšľahanými vajickami nech sú cestoviny obalené.autorka nabudúce podus na masle šunku, alebo schwarzwaldsku šunku, pór, alebo bez a sprav to ako šalát s vajcom na tvrdo môžeš to posypať tvrdým syrom, parmezánom, korenie...olivy, ak máš rada
Autorka nabudúce skús omazit cibuľku+slaninku alebo klobásu pridať uvarené cestoviny a zaliať rozslahanym vajíčkami aby sa to pekne spojilo...ja to robím keď neviem čo variť 😂🙈
Tento kon mi vždy spravi náladu🙂
To už radšej cestovina s kečupom, nič proti 😁
@januska12323 fuj to je čo zas??Akože čisté cestoviny s kečupom?Moja mala nenávidí kečup.Preboha ty jej radšej neraď nič,keď sama nevieš variť
@zojazoja nepíše to dáka 15 ročná puberťáčka?Veď nevie variť.Pochybujem o tom že má muža ,veď by jej tanier šmrncol do hlavy😆😆
@gabrielabydzo presneeee 😆
@zojazoja nepíše to dáka 15 ročná puberťáčka?Veď nevie variť.Pochybujem o tom že má muža ,veď by jej tanier šmrncol do hlavy😆😆
@gabrielabydzo dobrý deň 🙂 variť neviem ano priznávam, manžela mám,jeho varenie bavi varí nám on ,ja som lekárka, nejak ma to nebavi,máme to pekne podelené, v tom čase manžel nebol doma 🙂 nebojte nič mi do hlavy zatiaľ nesmrncol 🙂
Všetkým vám ďakujem za recepty ako to urobiť najbližšie🙂
Ty nie si lekárka, skôr klamárka. Lekárka musí byť dosť inteligentná na to, aby vedela, z čoho sa skladá vajce.
Lekárka by nazvala vaječné bielko šťavou? 🤷🏼♀️
Ty nie si lekárka, skôr klamárka. Lekárka musí byť dosť inteligentná na to, aby vedela, z čoho sa skladá vajce.
@sisaka rýchlo ma to nenapadlo, poď si skúsiť 3 služby za sebou a potom sa ťa spýtam či si môžeš dovoliť aby ťa narýchlo nenapadlo slovo, máme nedostatok rada ťa privítam, len tak aby si sa pozrela 🙂
Jasné, pani “doktorka” si nevie spomenúť na bielok, ešte že si spomínaš na anatómiu človeka po tých troch smenách. 🙄
Mňa nemusíš nikde volať, robím v zdravotníctve a pracujem na smeny, vrátane nočných a na dôvažok musím fungovať v cudzom jazyku. Síce nie som lekárka, ale môj omyl môže zabiť pacienta. Takže výpadky pamäte si rozhodne nemôžem dovoliť, ani cez deň, ani v noci.

Žĺtok od šťavy 😂 made my day. Cestoviny s uvareným vajcom na vrchu by som asi nezjedla