icon

Máte radi granadír? Napíšte svoje názory!

zufala_zena
4. okt 2024

Áno alebo nie? Napíšte do komentárov 🙂

Strana
z3
pe_mi
4. okt 2024
patka06
4. okt 2024

áno

ns994
4. okt 2024

Ano

viera77
4. okt 2024

Áno....a práve zajtra bude u maminy na obed, ten jej, najlepší na svete, mňam.

s1s4
4. okt 2024

@zufala_zena určite áno 😊

biba_18
4. okt 2024

ano. a ako! 😍

stellarstar
4. okt 2024

Áno a naj od mamky 🥰 samozrejme aj ja robím

demodun
4. okt 2024

Samozrejme áno

marianarem
4. okt 2024

@zufala_zena V skole som ho neznasala a to som nebola vobec vyberavy jedak. Doma sme ho nerobili. V dospelosti som si ho raz skusila urobit doma a bola som prekvapena, ake dobre to vie byt.

brendaa
4. okt 2024

@zufala_zena zjem môj alebo mojej mamky

deedol
4. okt 2024

nie, nikdy mi nechutil a pride mi to ako nezmyselne jedlo (sacharid so sacharidom). ale viem, ze som v mensine 🙂

jomarch
4. okt 2024

milujem!!

ankare
4. okt 2024
liusa82
4. okt 2024

Jasne s takou fajnou zavaranou uharkou 😊

jaass
4. okt 2024

@zufala_zena áno milujem 🥰

stellarstar
4. okt 2024

A baby, robíte aj polievku z tej vody v ktorom bol granadir vyvareny? Pokiaľ cesto robíte domáce

princezpuss
4. okt 2024

Nie, podľa mňa je to typ jedla 'veľa za málo', taká klasická školská kuchyňa.

patka06
4. okt 2024

@stellarstar u nás sa z tej vody robí cesnačka

ivangeline
5. okt 2024

Vlastne áno ale robím ho minimálne.

jana_eyre_2
5. okt 2024

Áno, ale najlepší je ten čo robil môj svokor.. dával do toho kukuricu a ja už inak nerobím iba s kukuricou.. je to s tým veľmi dobre a majú to radi aj deti.. nerobievam ho pričasto ale je to u nás obľúbené jedlo..

enka81
5. okt 2024

@deedol mne chuti, ale moj syn poznamenal, ze to je zvláštne jedlo, priloha s prílohou 🤣, presne uvazuje ako ty 🙂.

andreatytler
5. okt 2024

@zufala_zena Zjem ho lebo je to spestrenie jedalnicka, ale neda sa povedat ze by som to mala rada. Nepoznam chlapa co by ho nemal rad.

mirola
5. okt 2024

nie, nikdy by sol to nezjedla.. 😅radsej by som bola hladna

dobryden
5. okt 2024

Nikdy som to nejedla,moja mam to mavala v praci na obedy ,ona to neznasala asi preto nam to nerobila.

kp7333
5. okt 2024

nemam ho rada a nevarim ho ani detom, lebo mi pride vyzivovo malo hodnotne jedlo (sacharidy so sacharidmi a trocha oleja k tomu).

sense
5. okt 2024

Áno ale naposledy som ho jedla pred 5 rokmi , nakoľko ani dcére ani chlapovi nechutí tak ho nerobím. V podstate je to sacharid so sacharidov, keby potrebujem ale navariť veľa a hlavne lacno tak ho spravim

lady083
5. okt 2024

Ano ale nevarim ho, kedze nazor zbytku rodiny je, ze kto to kedy vymyslel, jest cestovinu so zemiakmi))) mamina ho robi casto a dobre

lius
5. okt 2024

kedze ako sa tu pise, je to sacharid so sacharidom, tak k nemu vzdy pridam volske oko na doplnenie bielkovin a zavarane uhorky, calamadu alebo cviklu ako zdroj vlakniny...tympadom je to komplexne jedlo

sarandon
5. okt 2024

Áno, ale musím si naň urobiť domáce šifliky.

lius
5. okt 2024

@sarandon co to je? 🙂

Strana
z3