Máte radi granadír? Napíšte svoje názory!
Áno alebo nie? Napíšte do komentárov 🙂
Nie, ale zjem ked musim 🙂 kombinacia zemiakov a cestovin v jednom jedle mi proste nejde do hlavy ani na chut 🙂
@zufala_zena áno. Ale musí sa robiť z fliačkov.
Nemam ho rada a nechap jedenie zemiakov s cestovinami, to su jednoducho 2 prilohy 🤷🏼♀️
Áno
Ja áno, muž to neznasa 😂
V škole ani u babky som s tým nemala problém, tak neutrálne som to brala.. ale mama ho nerobievala ani ja som ho akosi nezačala robievať keď som sa osamostatnila
Áno, mám veľmi rada toto jedlo. Robím ho vynikajúci vďaka domácej slaninke, dávam údenú červenú mletú papriku a dosť cibule. Posypané veľkou kopu syra, domáce šiflíky a nesmie chýbať domáca kyslá uhorka. Vynikajúce jedlo 👍
@zufala_zena áno ale jedine s klobásou
Nie.
@zufala_zena áno
Nie, u nás by to nikto nezjedol, ale robievam podobné jedlo s kyslou kapustou a haluškami , bez fliačov.
Teraz uz ano. Kedysi som ho neznasala, ale pre mojho muza to bol pokrm z nebies, tak som ho varila pre neho a popri nom som sa ho naucila jest 😅
Milujem to.
Ja veru nie
@zufala_zena nemala som ho rada nikdy, úplne ble jedlo pokiaľ som ho nespravila ja a úplne kráľovsky 😂 milujeme granadír a robím ho často
Nemala som, ale odkedy si robim podla svojho receptu so slaninou, tak mi chuti 😁
@zufala_zena ano,a s kyslou uhorkou
@zufala_zena nie nikdy, strasie ma keď ho len vidím
zjem ak nemám na výber, ale nemám to veľmi rada... za mňa podobne nezmyselná kombinácia surovín ako šúľance so strúhankou
ano, mam rada, robim len pre seba
áno
@zufala_zena ano ale musi byt fajny cerveny fajne pomasteny. Uz som videla aj takw suche biele toto by som nedala
@petronellla87 tiez davam klobasku na kocky drobne poprazenu..
Nie, nemám rada a tiež mi to príde ako úplný blud toto jedlo 😅, ako už bolo povedané, sacharid so sacharidom a keby to aspoň chutilo, ale mne to fakt nechutí. ( Šúľance so strúhankou sú podobný blud, ale tento blud mi teda chutí 😅😂)
Nie
@zufala_zena mňam

@lius šifliky=fliačky