Máte radi granadír? Napíšte svoje názory!
Áno alebo nie? Napíšte do komentárov 🙂
áno
Ano
Áno....a práve zajtra bude u maminy na obed, ten jej, najlepší na svete, mňam.
@zufala_zena určite áno 😊
ano. a ako! 😍
Áno a naj od mamky 🥰 samozrejme aj ja robím
Samozrejme áno
@zufala_zena V skole som ho neznasala a to som nebola vobec vyberavy jedak. Doma sme ho nerobili. V dospelosti som si ho raz skusila urobit doma a bola som prekvapena, ake dobre to vie byt.
@zufala_zena zjem môj alebo mojej mamky
nie, nikdy mi nechutil a pride mi to ako nezmyselne jedlo (sacharid so sacharidom). ale viem, ze som v mensine 🙂
milujem!!
@zufala_zena nie
Jasne s takou fajnou zavaranou uharkou 😊
@zufala_zena áno milujem 🥰
A baby, robíte aj polievku z tej vody v ktorom bol granadir vyvareny? Pokiaľ cesto robíte domáce
Nie, podľa mňa je to typ jedla 'veľa za málo', taká klasická školská kuchyňa.
@stellarstar u nás sa z tej vody robí cesnačka
Vlastne áno ale robím ho minimálne.
Áno, ale najlepší je ten čo robil môj svokor.. dával do toho kukuricu a ja už inak nerobím iba s kukuricou.. je to s tým veľmi dobre a majú to radi aj deti.. nerobievam ho pričasto ale je to u nás obľúbené jedlo..
@zufala_zena Zjem ho lebo je to spestrenie jedalnicka, ale neda sa povedat ze by som to mala rada. Nepoznam chlapa co by ho nemal rad.
nie, nikdy by sol to nezjedla.. 😅radsej by som bola hladna
Nikdy som to nejedla,moja mam to mavala v praci na obedy ,ona to neznasala asi preto nam to nerobila.
nemam ho rada a nevarim ho ani detom, lebo mi pride vyzivovo malo hodnotne jedlo (sacharidy so sacharidmi a trocha oleja k tomu).
Áno ale naposledy som ho jedla pred 5 rokmi , nakoľko ani dcére ani chlapovi nechutí tak ho nerobím. V podstate je to sacharid so sacharidov, keby potrebujem ale navariť veľa a hlavne lacno tak ho spravim
Ano ale nevarim ho, kedze nazor zbytku rodiny je, ze kto to kedy vymyslel, jest cestovinu so zemiakmi))) mamina ho robi casto a dobre
kedze ako sa tu pise, je to sacharid so sacharidom, tak k nemu vzdy pridam volske oko na doplnenie bielkovin a zavarane uhorky, calamadu alebo cviklu ako zdroj vlakniny...tympadom je to komplexne jedlo
Áno, ale musím si naň urobiť domáce šifliky.

@zufala_zena áno