icon

Máte radi štedrák?

Včera o 21:09

Ahojte :D téma len tak na odlahčenie, máte radi Štedrák, robíte ho na Vianoce aj vás doma? :D

Strana
z2
anonym_13369d
Dnes o 07:39

Nie, nemam ho rada, nikto ho u nas neje. Ale svokra ho kazdy rok upecie a posle nam ho, naoriek tomu, ze jej stale hovorim, ze ho nejeme. Zabalim a zavesim ku kosom, vzdy si zoberu.

strawberry0797
Dnes o 07:54

@anonym_autor nie.

anos18
Dnes o 09:07

@anonym_autor ja ho mám rada, ale my ho nepečieme. Pekávala ho mama bývalého priateľa a bol famózny

simsalabim
Dnes o 09:08

U nas sa nikdy nerobil. Jedla som ho na navsteve 2x. Raz bol vynikajuci, stavnaty a raz suchy a ta kombinacia mi vtedy nechutila.

simsalabim
Dnes o 09:10
@biba_18

z kysnutého lepkového ma bolí brucho 😏 takže nemám
odhliadnuc od tej energetickej hodnoty…

@biba_18 ale no, raz za cas je pre telo dobre mat nadbytok kalorii, udrzuje to metabolizmus pruzny 😎

domculik
Dnes o 09:15

@anonym_autor nikdy som neskusala ale strasne rada by som ! Takze sa chystam na Novy rok piect ! ;)

sense
Dnes o 09:30

Mám rada tvaroh, orechy aj mak ale nie pokope takže za mňa stedrak nie

osky
Dnes o 09:46

Zboznujem stedrak.
Piekla som ho viackrat.

Ale uz ho nepeciem,aby somsa nim nedzgala...öebo to je zavislost.
Okrem toho,moj muz nema rad mak,ale zboznuje moravske kolace-takze u nas radsej tie...

anonym_1b638c
Dnes o 09:52

@btus podla fotky vela cesta a malo plnky

anonym_2a439f
Dnes o 10:00

@anonym_autor Milujem. Výborný koláč. Perfektná kombinácia. A niekto to tu nazval vraj suchý koláč😂😂😂 Určite.Šťavnatý, výborný.

maryetta
Dnes o 10:02

Ako dieta nie. Mak a orech nič pre mna. A teraz? Uz sa tesim. Mamina piekla a kazala som jej odlozit 🙂

nekonecna_katastrofa
Dnes o 10:03

@anonym_autor Raz som ochutnala, ale neoslovil ma. Mix plniek, aj mak, aj orechy, lekvár, tvaroh, to nie je pre mňa. Takže ho ani nepečiem.

Strana
z2