Máte radi štedrák?
Ahojte :D téma len tak na odlahčenie, máte radi Štedrák, robíte ho na Vianoce aj vás doma? :D
@anonym_autor nie.
@anonym_autor ja ho mám rada, ale my ho nepečieme. Pekávala ho mama bývalého priateľa a bol famózny
U nas sa nikdy nerobil. Jedla som ho na navsteve 2x. Raz bol vynikajuci, stavnaty a raz suchy a ta kombinacia mi vtedy nechutila.
z kysnutého lepkového ma bolí brucho 😏 takže nemám
odhliadnuc od tej energetickej hodnoty…
@biba_18 ale no, raz za cas je pre telo dobre mat nadbytok kalorii, udrzuje to metabolizmus pruzny 😎
@anonym_autor nikdy som neskusala ale strasne rada by som ! Takze sa chystam na Novy rok piect ! ;)
Mám rada tvaroh, orechy aj mak ale nie pokope takže za mňa stedrak nie
Zboznujem stedrak.
Piekla som ho viackrat.
Ale uz ho nepeciem,aby somsa nim nedzgala...öebo to je zavislost.
Okrem toho,moj muz nema rad mak,ale zboznuje moravske kolace-takze u nas radsej tie...
@148terka148 za mňa najlepší štedrák: https://kuchynalidla.sk/recepty/stedrak?utm_sou...
@btus podla fotky vela cesta a malo plnky
@anonym_autor Milujem. Výborný koláč. Perfektná kombinácia. A niekto to tu nazval vraj suchý koláč😂😂😂 Určite.Šťavnatý, výborný.
Ako dieta nie. Mak a orech nič pre mna. A teraz? Uz sa tesim. Mamina piekla a kazala som jej odlozit 🙂
@anonym_autor Raz som ochutnala, ale neoslovil ma. Mix plniek, aj mak, aj orechy, lekvár, tvaroh, to nie je pre mňa. Takže ho ani nepečiem.

Nie, nemam ho rada, nikto ho u nas neje. Ale svokra ho kazdy rok upecie a posle nam ho, naoriek tomu, ze jej stale hovorim, ze ho nejeme. Zabalim a zavesim ku kosom, vzdy si zoberu.