icon

Máte radi štedrák?

Včera o 21:09

Ahojte :D téma len tak na odlahčenie, máte radi Štedrák, robíte ho na Vianoce aj vás doma? :D

Strana
z2
hederamonstera
Včera o 21:10

Nie, nechuti mi to kombo vsetkeho

mirage
Včera o 21:14

@anonym_autor ano, mam, to su moje vianocne ranajky

domkakvet
Včera o 21:14

@anonym_autor este som to nerobila.

bomba36
Včera o 21:19

Nikdy som to nejedla 🤷

doriiis
Včera o 21:19
@bomba36

Nikdy som to nejedla 🤷

@bomba36 ... Ani ja

t1nusa
Včera o 21:20

odkedy som ho minulý rok piekla po prvýkrát, milujeme ho a piekla som ho aj tento rok

0silvia0
Včera o 21:23

@anonym_autor peciem pravidelne kazde vianoce a ano, mam ho velmi rada

biba_18
Včera o 21:26

z kysnutého lepkového ma bolí brucho 😏 takže nemám
odhliadnuc od tej energetickej hodnoty…

midka
Včera o 21:27

Mne moc nechutí za mňa je tam veľa plnky a dosť sladký....

anonym_65e83f
Včera o 21:29

Ani mne nechuti, mne pride tazky a syty, ked je tam vsetko orechy, mak, tvaroh. Ale moja mama ho miluje. Mne aj jeden hryz je dost.. za mna ee...

ivik4
Včera o 21:32

Z duse nenavidim mak a rovnako aj suche kolace.
Takze Tato kombo je pre mna vrazedna 😀. Nieeee

marianarem
Včera o 21:34

@anonym_autor Ja som nim bola od prvej chvile nadsena.

miriamzba
Včera o 21:36

Ano, mám velmi rada, najviac mi chutil od mojej babičky. Prisposobovala ho mojej chuti, takže stedrak u nás bol bez maku a s kyselkavym dzemom na odlahcenie.

anonym_3c8170
Včera o 21:38

Nie nechapem tu stavbu. Podobne ako zemlovka alebo ryzovy nakyp

ivanakal
Včera o 21:42

Milujem ho. Robim ho kazde vianoce. Ale nie na velkom plechu, v okruhlej v tortovej forme a vyzera to luxusne. Mnaaam.

ivett1
Včera o 21:43

Áno, máme radi, ale nepečiem ho na Vianoce pravidelne... minulé sme ho nemali, teraz áno 😊

bubchen86
Včera o 21:57

Milujem , ale je teda dosť kalorický a tak som si tento rok upravila podľa seba a upiekla frgal , a na neho kopu nízkotučného tvarohu a na to už vrstvila , mak a orechy ale s minimom cukru a je to parada 😇 odkrojim si tak na čo mám chut , nemusím tam mat všetko naraz a dám sk len kúsok a k tomu grécky jogurt , banan , lesné ovocie 😋

bubchen86
Včera o 21:58
anonym_1b638c
Včera o 22:00
@midka

Mne moc nechutí za mňa je tam veľa plnky a dosť sladký....

@midka boze ved cukor sa da regulovat, niekto pcha vsade vela cukru, niekto malo cukru. To neznamena, ze ked si niekde jedla presladeny kolac, tak ze vsetci ho presladzuju🙄

anonym_6f5ea8
Včera o 22:07

@anonym_autor svokra tento rok piekla, velmi som si pochutila. Kedze ja nepeciem nic s makom, lebo manzel ma alergiu, tak ani ona to nepiekla dlhe roky, ale teraz si spravili so svokrom a kto mohol, ochutnal. Vyborny sa jej podaril. Roky som ho nemala. Mamina pecie len klasicke zaviny a makove nakoniec, uplne osobitny plech, aby aj manzel mohol jest, aj my mali makove.

slavomira236
Včera o 22:09

@anonym_autor nie raz som ho jedla nezachutilo mi to

anonym_88587b
Včera o 22:13

@anonym_autor áno, mám ho rada, ale nepiekla som ho tento rok, pre nás je aj polovičná dávka veľa

lindous
Včera o 22:23

Zjem ho, keď ma pohostia, ale nie je to prvý koláč, po ktorom siahnem a teda ho ani nerobíme 🙂

katica06
Včera o 22:24

Nikdy som ho nepielka ani nejedla

148terka148
Dnes o 00:04
@ivett1

Áno, máme radi, ale nepečiem ho na Vianoce pravidelne... minulé sme ho nemali, teraz áno 😊

@ivett1 mozem poprosit recept

anonym_de9d4b
Dnes o 01:42

áno, môžem.

anonym_537314
Dnes o 02:55

@anonym_autor áno, milujem suché koláče bez krémov a mak takže aj tento kolac

dundulica
Dnes o 05:55

my robievame židovské flódni (Fächertorte), je to niečo podobné, namiesto tvarohu je vrstva dusených jabĺk nakrájaných na tenké plátky a vrstva slivkového lekváru, nie je z kysnutého cesta

btus
Dnes o 07:15

@anonym_autor áno, mám. Na Vianoce ho ale robievam sporadicky.

btus
Dnes o 07:17
@148terka148

@ivett1 mozem poprosit recept

Strana
z2