Máte radi štedrák?
Ahojte :D téma len tak na odlahčenie, máte radi Štedrák, robíte ho na Vianoce aj vás doma? :D
@anonym_autor ano, mam, to su moje vianocne ranajky
@anonym_autor este som to nerobila.
Nikdy som to nejedla 🤷
odkedy som ho minulý rok piekla po prvýkrát, milujeme ho a piekla som ho aj tento rok
@anonym_autor peciem pravidelne kazde vianoce a ano, mam ho velmi rada
z kysnutého lepkového ma bolí brucho 😏 takže nemám
odhliadnuc od tej energetickej hodnoty…
Mne moc nechutí za mňa je tam veľa plnky a dosť sladký....
Ani mne nechuti, mne pride tazky a syty, ked je tam vsetko orechy, mak, tvaroh. Ale moja mama ho miluje. Mne aj jeden hryz je dost.. za mna ee...
Z duse nenavidim mak a rovnako aj suche kolace.
Takze Tato kombo je pre mna vrazedna 😀. Nieeee
@anonym_autor Ja som nim bola od prvej chvile nadsena.
Ano, mám velmi rada, najviac mi chutil od mojej babičky. Prisposobovala ho mojej chuti, takže stedrak u nás bol bez maku a s kyselkavym dzemom na odlahcenie.
Nie nechapem tu stavbu. Podobne ako zemlovka alebo ryzovy nakyp
Milujem ho. Robim ho kazde vianoce. Ale nie na velkom plechu, v okruhlej v tortovej forme a vyzera to luxusne. Mnaaam.
Áno, máme radi, ale nepečiem ho na Vianoce pravidelne... minulé sme ho nemali, teraz áno 😊
Milujem , ale je teda dosť kalorický a tak som si tento rok upravila podľa seba a upiekla frgal , a na neho kopu nízkotučného tvarohu a na to už vrstvila , mak a orechy ale s minimom cukru a je to parada 😇 odkrojim si tak na čo mám chut , nemusím tam mat všetko naraz a dám sk len kúsok a k tomu grécky jogurt , banan , lesné ovocie 😋
Mne moc nechutí za mňa je tam veľa plnky a dosť sladký....
@midka boze ved cukor sa da regulovat, niekto pcha vsade vela cukru, niekto malo cukru. To neznamena, ze ked si niekde jedla presladeny kolac, tak ze vsetci ho presladzuju🙄
@anonym_autor svokra tento rok piekla, velmi som si pochutila. Kedze ja nepeciem nic s makom, lebo manzel ma alergiu, tak ani ona to nepiekla dlhe roky, ale teraz si spravili so svokrom a kto mohol, ochutnal. Vyborny sa jej podaril. Roky som ho nemala. Mamina pecie len klasicke zaviny a makove nakoniec, uplne osobitny plech, aby aj manzel mohol jest, aj my mali makove.
@anonym_autor nie raz som ho jedla nezachutilo mi to
@anonym_autor áno, mám ho rada, ale nepiekla som ho tento rok, pre nás je aj polovičná dávka veľa
Zjem ho, keď ma pohostia, ale nie je to prvý koláč, po ktorom siahnem a teda ho ani nerobíme 🙂
Nikdy som ho nepielka ani nejedla
Áno, máme radi, ale nepečiem ho na Vianoce pravidelne... minulé sme ho nemali, teraz áno 😊
@ivett1 mozem poprosit recept
áno, môžem.
@anonym_autor áno, milujem suché koláče bez krémov a mak takže aj tento kolac
@anonym_autor áno, mám. Na Vianoce ho ale robievam sporadicky.
@ivett1 mozem poprosit recept
@148terka148 za mňa najlepší štedrák: https://kuchynalidla.sk/recepty/stedrak?utm_sou...
https://www.youtube.com/watch?v=m1qEFOutRgU

Nie, nechuti mi to kombo vsetkeho