Môj 8-ročný syn vždy necháva na tanieri 2 lyžice jedla
Váš názor 8r syn vždy nechá za dve lyžice jedla že už nevládzem aj keď mu dám menej vždy nechá a musí sa to vyhodiť nie sme milionári
@miskomisko1 to je taky problem mu nabrat trosku menej pripadne mu povedat ze to ma dojest?
Robi to vela ludi, vacsinou ti, co si po sebe nemusia odpratat tanier 😀 takze ziadne take, ze to hodi na linku alebo do chladnicky. Pekne nech to odprace z toho taniera a umyje ho. Uvidis ako rychlo tie 2 lyzicky bude zvladat. Fakt skus
Zaujimave kolko ludi to ma tak isto. Skutocne som velmi prekvapena lebo takeho cloveka nepoznam.
Ja zase musim mat rovnako vela z masa a prilohy. Ak mi zostane z jedneho viac, tak to bud vyhodim alebo si nalozim viac toho co chyba. Nedokazem dojest par hltov prilohy bez mesa, alebo naopak.
Autorka ak to potrebues riesit, tak trvaj na tom ze to syn doje na dalsom jedle, a ak nie, tak ine jedlo nedostane. Ale asi by som to neriesila. Skor mi to pride ako nejaka psychologicka "uchylka" a ak zacnes na to tlacit, mozes to vypalit inym smerom.
Sfoť a daj na bazoš..
@miskomisko1 tiež nezjem všetko. Vtedy príde na rad mačka. Ta zje aspoň mäso a zvyšok sa vyhodí.

@janulik2008 Toto som presne chcela aj ja napisat, tiez som to dlho tak robievala s vodou. Teraz v poslednych rokoch uz ani moc nie. Aj som nad tym rozmyslala, preco to vlastne robim. Asi mi pripadalo, ze na spodku mozu byt nejake usadeniny. Hoci je to blbost pri cerstvo nabratej vode z vodovodu. Doteraz tomu moc nerozumiem 🙂