icon

Môj 8-ročný syn vždy necháva na tanieri 2 lyžice jedla

miskomisko1
7. apr 2023

Váš názor 8r syn vždy nechá za dve lyžice jedla že už nevládzem aj keď mu dám menej vždy nechá a musí sa to vyhodiť nie sme milionári

Strana
z3
marianarem
7. apr 2023

@janulik2008 Toto som presne chcela aj ja napisat, tiez som to dlho tak robievala s vodou. Teraz v poslednych rokoch uz ani moc nie. Aj som nad tym rozmyslala, preco to vlastne robim. Asi mi pripadalo, ze na spodku mozu byt nejake usadeniny. Hoci je to blbost pri cerstvo nabratej vode z vodovodu. Doteraz tomu moc nerozumiem 🙂

taminka1986
7. apr 2023

@miskomisko1 to je taky problem mu nabrat trosku menej pripadne mu povedat ze to ma dojest?

lalenka33
7. apr 2023

@majlo1234 aj ja nechávam vždy na dne pohára tekutinu a vždy ju rozlejem po linke 🤣. Vždy si poviem, že to už nespravím a aj tak to spravím znova 🤣

nikyball
7. apr 2023

Robi to vela ludi, vacsinou ti, co si po sebe nemusia odpratat tanier 😀 takze ziadne take, ze to hodi na linku alebo do chladnicky. Pekne nech to odprace z toho taniera a umyje ho. Uvidis ako rychlo tie 2 lyzicky bude zvladat. Fakt skus

andreatytler
8. apr 2023

Zaujimave kolko ludi to ma tak isto. Skutocne som velmi prekvapena lebo takeho cloveka nepoznam.
Ja zase musim mat rovnako vela z masa a prilohy. Ak mi zostane z jedneho viac, tak to bud vyhodim alebo si nalozim viac toho co chyba. Nedokazem dojest par hltov prilohy bez mesa, alebo naopak.
Autorka ak to potrebues riesit, tak trvaj na tom ze to syn doje na dalsom jedle, a ak nie, tak ine jedlo nedostane. Ale asi by som to neriesila. Skor mi to pride ako nejaka psychologicka "uchylka" a ak zacnes na to tlacit, mozes to vypalit inym smerom.

victory7897
8. apr 2023

Sfoť a daj na bazoš..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
bessie12
8. apr 2023

@miskomisko1 tiež nezjem všetko. Vtedy príde na rad mačka. Ta zje aspoň mäso a zvyšok sa vyhodí.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3