Najlepšia zrnková káva do kávovaru
Ahojte, poradte prosim zrnkovu kavu do kavovaru 1kg max 15 eur. Viem, nízky rozpočet, ale viac si nemôzem dovoliť. Aby nebola horká, ani kyslá. Niečo lahodné. Viem, popradská crema je dobrá - ale je teraz všade drahá.
Na kávu z pražiarne peniaze nemám. dakujem
@anonym_autor ja kupujem segafredo intermezzo a som spokojna, ta bezne stoji do 15€ a ak je zlava v lidli tak aj menej
Mám na starosti kúpu kávy do kávovaru v práci s rovnakým rozpočtom. Najväčší úspech má Lucaffe Mama Lucia (momentálne 14,99)
Zvyknu mat v lidli akciu na Lavazzu cca okolo 12€/kg, tiez nemam rada kysle a velmi horke.
Keď budeš kupovať Crema, tak tie nie sú horké. Akúkoľvek aká je v akcii. V Kauflande mávajú rôzne.
@anonym_autor Neexistuje "najlepšia" káva. Každému chutí niečo iné. Niekto má rád výraznejšiu, niekto jemnejšiu. Takže každý ti poradí niečo iné.
Kúp si nejakú, ktorá je v akcii z tých lepších značiek (Eduscho, Mövenpick, Lavazza, Segafredo, Dallmayr) a uvidíš, či ti chutí. Môžeš vyskúšať aj neznačkové, resp. značky obchodných reťazcov (napr. Bellarom v Lidli) a uvidíš, ktorá ti bude chutiť najviac. To, že je neznačková, neznamená, že nie je dobrá. Oni ich kupujú od tých značkových, len na obal dajú logo svojho reťazca.
my kupujeme na Coffeein 🙂 myslim, ze teraz su tam aj zlavy, najdes tam rozne chutove profily, podla toho, co ti chuti, co preferujes. chut vyborna, ceny v pohode. 🙂 kvalitovo fakt super.
odporúčam trošku zabŕdnuť na blogokave.sk a zistíš, že za rovnakú cenu, alebo o chlp vyššiu si môžeš kúpiť kávu upraženú v slovenskej pražiarni len pár dní predtým ako ti príde domov, takže je tak čerstvá, že by mala pár dní počkať v skrinke. Vôňou a vzhľadom sa to nedá porovnať s kávou zo supermarketu. Vypijem kadečo, vychutnám len niečo. Napr. celkom piteľná je lavazza oro (cca 30,- €/kg) ale za 23,90 mám kávu výbornú kávu z pražiarne becafe (káva za babku), ktorá je čerstvá, krásne zrná, žiadne uhlie, mastnota. Treba raz skúsiť 🙂
odporúčam trošku zabŕdnuť na blogokave.sk a zistíš, že za rovnakú cenu, alebo o chlp vyššiu si môžeš kúpiť kávu upraženú v slovenskej pražiarni len pár dní predtým ako ti príde domov, takže je tak čerstvá, že by mala pár dní počkať v skrinke. Vôňou a vzhľadom sa to nedá porovnať s kávou zo supermarketu. Vypijem kadečo, vychutnám len niečo. Napr. celkom piteľná je lavazza oro (cca 30,- €/kg) ale za 23,90 mám kávu výbornú kávu z pražiarne becafe (káva za babku), ktorá je čerstvá, krásne zrná, žiadne uhlie, mastnota. Treba raz skúsiť 🙂
@kykymora Poradíš odfotíš, alebo pošlem link prosím konkrétnu z becafe, ktorú máš a je výborná? Ďakujem
@kykymora Poradíš odfotíš, alebo pošlem link prosím konkrétnu z becafe, ktorú máš a je výborná? Ďakujem
@anonym_autor kupujem od nich rôzne, väčšinou do 30,- € za kg, vyskúšala som viacero. teraz fakt zo zvedavosti máme 1x tú najlacnejšiu, návštevy chvália. Pri každej káve je chuťový profil, tak sa orientujem okrem ceny aj podľa profilu. Okrem toho sa musí hodiť aj na espresso aj capuccino, keďže u nás ide oboje. https://becafe.sk/produkt/kava-za-babku-100-ara... Ak chceš kávu čo ťa nakopne, tak vyberaj s podielom robusty
@anonym_autor tu je recenzia a s kódom na konci článku máš ešte zľavu https://blogokave.sk/recenzia-kavy-za-babku-od-...
my kupujeme na Coffeein 🙂 myslim, ze teraz su tam aj zlavy, najdes tam rozne chutove profily, podla toho, co ti chuti, co preferujes. chut vyborna, ceny v pohode. 🙂 kvalitovo fakt super.
@petricienka hľadá do 15€/kg. To coffein nemá
Mne chutí Mistral classic espresso, v akcii býva 500g cca 7,50e 🙂
Mne chutí Bercoff brasil arabica. Mala som viaceré z pražiarne a nikdy som sa k žiadnej nevrátila. Jedine túto lacnú kupujem opakovane. A chvália ju aj iní.
My máme v oblube Tupinambu, tá je o čosi drahšia, ale naozaj chutná, presne taká, akú opisuješ.
Asi si treba len poskusat aby sadlo, nám chuti Movenpick v akcii sa dá aj za 10e kúpiť
Mám na starosti kúpu kávy do kávovaru v práci s rovnakým rozpočtom. Najväčší úspech má Lucaffe Mama Lucia (momentálne 14,99)
@anonym_e8e0fe ahoj,kde je prosím v akcii?ci myslíš eShop?
Za 15eur kúpiš tak akurát odpad.
Za 15eur kúpiš tak akurát odpad.
@pajo5 porad ty co piješ? Aby sme ani my nepili odpad
Za mňa najlepšia je lavazza)z tých bežných značiek) potom segafredo. Pri zľavách sa dajú v pohode vychytať do 15€
@kykymora Ďakujem Brasil Santos Fine Cup z Be:Cafe som objednala
https://www.milenialcafe.sk/brazilia-100--arabi...
Je to kusok viac ako 15, ale stale je to mega dobra cena za cerstvo prazenu kavu. To mi mozes verit. Mame vyskusane rozne praziarne. Toto je fakt slušná zakladna neutralna kava. Po registrácii mas navyse 10% stale dole
Kyslé tchibo, ci rok stara Lavazza z obchodu, dakujem uz neprosim.
A nezabúdaj aj na dobre nastavenie mlynceka, nech to moc rychlo netecie ani zase moc jemno. Toto robi tiez velmi vela, chce to správny tlak na pekne huste presso s bohatou penou
@anonym_e8e0fe kde ju kupuješ?
@anonym_e8e0fe kde ju kupuješ?
@janula2511 https://www.kafizo.sk/lucaffe-mamma-lucia-zrnko... teraz momentálne vypredaná 😞

@anonym_autor dobra je Segafredo