icon

Najlepšia zrnková káva do kávovaru

22. júl 2025

Ahojte, poradte prosim zrnkovu kavu do kavovaru 1kg max 15 eur. Viem, nízky rozpočet, ale viac si nemôzem dovoliť. Aby nebola horká, ani kyslá. Niečo lahodné. Viem, popradská crema je dobrá - ale je teraz všade drahá.

Na kávu z pražiarne peniaze nemám. dakujem

markusrasford
22. júl 2025

@anonym_autor dobra je Segafredo

mimicka2013
22. júl 2025

@anonym_autor ja kupujem segafredo intermezzo a som spokojna, ta bezne stoji do 15€ a ak je zlava v lidli tak aj menej

anonym_e8e0fe
22. júl 2025

Mám na starosti kúpu kávy do kávovaru v práci s rovnakým rozpočtom. Najväčší úspech má Lucaffe Mama Lucia (momentálne 14,99)

janikm
22. júl 2025

Zvyknu mat v lidli akciu na Lavazzu cca okolo 12€/kg, tiez nemam rada kysle a velmi horke.

catherinah
22. júl 2025

Keď budeš kupovať Crema, tak tie nie sú horké. Akúkoľvek aká je v akcii. V Kauflande mávajú rôzne.

catherinah
22. júl 2025

Tu je za 16€, ale Kaufland máva aj za 13€ - síce iné značky, ale mne to príde všetko rovnaké 😀

chrobak7
22. júl 2025

@anonym_autor Neexistuje "najlepšia" káva. Každému chutí niečo iné. Niekto má rád výraznejšiu, niekto jemnejšiu. Takže každý ti poradí niečo iné.

Kúp si nejakú, ktorá je v akcii z tých lepších značiek (Eduscho, Mövenpick, Lavazza, Segafredo, Dallmayr) a uvidíš, či ti chutí. Môžeš vyskúšať aj neznačkové, resp. značky obchodných reťazcov (napr. Bellarom v Lidli) a uvidíš, ktorá ti bude chutiť najviac. To, že je neznačková, neznamená, že nie je dobrá. Oni ich kupujú od tých značkových, len na obal dajú logo svojho reťazca.

petricienka
22. júl 2025

my kupujeme na Coffeein 🙂 myslim, ze teraz su tam aj zlavy, najdes tam rozne chutove profily, podla toho, co ti chuti, co preferujes. chut vyborna, ceny v pohode. 🙂 kvalitovo fakt super.

kykymora
22. júl 2025

odporúčam trošku zabŕdnuť na blogokave.sk a zistíš, že za rovnakú cenu, alebo o chlp vyššiu si môžeš kúpiť kávu upraženú v slovenskej pražiarni len pár dní predtým ako ti príde domov, takže je tak čerstvá, že by mala pár dní počkať v skrinke. Vôňou a vzhľadom sa to nedá porovnať s kávou zo supermarketu. Vypijem kadečo, vychutnám len niečo. Napr. celkom piteľná je lavazza oro (cca 30,- €/kg) ale za 23,90 mám kávu výbornú kávu z pražiarne becafe (káva za babku), ktorá je čerstvá, krásne zrná, žiadne uhlie, mastnota. Treba raz skúsiť 🙂

autor
22. júl 2025
@kykymora

odporúčam trošku zabŕdnuť na blogokave.sk a zistíš, že za rovnakú cenu, alebo o chlp vyššiu si môžeš kúpiť kávu upraženú v slovenskej pražiarni len pár dní predtým ako ti príde domov, takže je tak čerstvá, že by mala pár dní počkať v skrinke. Vôňou a vzhľadom sa to nedá porovnať s kávou zo supermarketu. Vypijem kadečo, vychutnám len niečo. Napr. celkom piteľná je lavazza oro (cca 30,- €/kg) ale za 23,90 mám kávu výbornú kávu z pražiarne becafe (káva za babku), ktorá je čerstvá, krásne zrná, žiadne uhlie, mastnota. Treba raz skúsiť 🙂

@kykymora Poradíš odfotíš, alebo pošlem link prosím konkrétnu z becafe, ktorú máš a je výborná? Ďakujem

kykymora
22. júl 2025
@anonym_autor

@kykymora Poradíš odfotíš, alebo pošlem link prosím konkrétnu z becafe, ktorú máš a je výborná? Ďakujem

@anonym_autor kupujem od nich rôzne, väčšinou do 30,- € za kg, vyskúšala som viacero. teraz fakt zo zvedavosti máme 1x tú najlacnejšiu, návštevy chvália. Pri každej káve je chuťový profil, tak sa orientujem okrem ceny aj podľa profilu. Okrem toho sa musí hodiť aj na espresso aj capuccino, keďže u nás ide oboje. https://becafe.sk/produkt/kava-za-babku-100-ara... Ak chceš kávu čo ťa nakopne, tak vyberaj s podielom robusty

kykymora
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tu je recenzia a s kódom na konci článku máš ešte zľavu https://blogokave.sk/recenzia-kavy-za-babku-od-...

abbey1
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Kávy striedame, skúšame rôzne. Kupujeme v miestnej pražiarni.

catherinah
22. júl 2025
@petricienka

my kupujeme na Coffeein 🙂 myslim, ze teraz su tam aj zlavy, najdes tam rozne chutove profily, podla toho, co ti chuti, co preferujes. chut vyborna, ceny v pohode. 🙂 kvalitovo fakt super.

@petricienka hľadá do 15€/kg. To coffein nemá

beky223
22. júl 2025

Mne chutí Mistral classic espresso, v akcii býva 500g cca 7,50e 🙂

anonym_4edacb
22. júl 2025

Mne chutí Bercoff brasil arabica. Mala som viaceré z pražiarne a nikdy som sa k žiadnej nevrátila. Jedine túto lacnú kupujem opakovane. A chvália ju aj iní.

goblinko1
22. júl 2025

My máme v oblube Tupinambu, tá je o čosi drahšia, ale naozaj chutná, presne taká, akú opisuješ.

okm221
24. júl 2025

Asi si treba len poskusat aby sadlo, nám chuti Movenpick v akcii sa dá aj za 10e kúpiť

janula2063
24. júl 2025
@anonym_e8e0fe

Mám na starosti kúpu kávy do kávovaru v práci s rovnakým rozpočtom. Najväčší úspech má Lucaffe Mama Lucia (momentálne 14,99)

@anonym_e8e0fe ahoj,kde je prosím v akcii?ci myslíš eShop?

pajo5
24. júl 2025

Za 15eur kúpiš tak akurát odpad.

markusrasford
24. júl 2025
@pajo5

Za 15eur kúpiš tak akurát odpad.

@pajo5 porad ty co piješ? Aby sme ani my nepili odpad

kris_tin257
24. júl 2025

Za mňa najlepšia je lavazza)z tých bežných značiek) potom segafredo. Pri zľavách sa dajú v pohode vychytať do 15€

autor
25. júl 2025
@kykymora

@kykymora Ďakujem Brasil Santos Fine Cup z Be:Cafe som objednala

kykymora
25. júl 2025
@anonym_autor

@kykymora Ďakujem Brasil Santos Fine Cup z Be:Cafe som objednala

@anonym_autor 👌 potom tu pridaj svoje dojmy

pralinka86
25. júl 2025

https://www.milenialcafe.sk/brazilia-100--arabi...
Je to kusok viac ako 15, ale stale je to mega dobra cena za cerstvo prazenu kavu. To mi mozes verit. Mame vyskusane rozne praziarne. Toto je fakt slušná zakladna neutralna kava. Po registrácii mas navyse 10% stale dole
Kyslé tchibo, ci rok stara Lavazza z obchodu, dakujem uz neprosim.
A nezabúdaj aj na dobre nastavenie mlynceka, nech to moc rychlo netecie ani zase moc jemno. Toto robi tiez velmi vela, chce to správny tlak na pekne huste presso s bohatou penou

janula2511
4. aug 2025
@anonym_e8e0fe

@anonym_e8e0fe kde ju kupuješ?

rastika
Autor odpoveď zmazal
anonym_e8e0fe
22. aug 2025
@janula2511

@anonym_e8e0fe kde ju kupuješ?