Nenávidené potraviny: Čo neznášate vy?
Co nezjete? Môj muž nejde šampiňóny ani olivy, trochu mi to vadi keď varím. Co mate vy také čo nemusíte? Zvedavá som, keďže mne to nejde do hlavy a šampóny aj olivy milujem.
cerveny melon, pecienku, bryndzu, lusky v luskovej polievke
Nezjem toho veľa ale napríklad pečienka, držky, bravčové mäso, mlieko/ mliečne polievky, vajícková/ rascová polievka, tučné z mäsa, šampiňóny a všetky ostatné hríby, sušené ovocie, paprika a vedela by som ti tu vymenovať veľmi dlhy zoznam. Tiež mi vadí keď tieto veci niekto pri mne pripravuje lebo mi smrdia a z toho zápachu sa mi zdvíha žalúdok, takže muža úplne chápem.
Špenát,morské plody,jahňacina,baranina,tekvica.
A je niečo co nemáš rada ? Myslím ze asi tiež nezjes všetko...
Neznášam držky a granadír 🤮🤮🤮 to najviac… potom dukátové buchty a žemľovka. A nemám rada knedľu, segedín jem bez knedle 😅 Môj muž zje všetko, ale neznáša plnenú papriku.
Morské plody, divinu a mäso zo zvieracích bábätiek (jahňacie, teľacie,...). A najväčší horor pre mňa upečené malé prasiatko s jablkom v ústach. Všetko toto nezjem, lebo mi to je ľúto. Inak nemám problém s ničím.
Huby a tepelne upravené paradajky. Ale ich vôňa pri varení mi nevadí
Ty zješ všetko? Mne napríklad nechutí pečienka tak ju ani nerobím. Myslím, že bez olív a šampiňónov sa dá v pohode variť.
Ešte ma napadlo, že lokše 🤮
Ja napr.zjem vsetko ale keby mam povedat tak emental mam najmenej rada ale zjem ho ale nemusim
Veľa veci nezjem. Nemám rada bravčové mäso ( z toho len klobásy, mleté a slanina zjem), hovädzie mäso (len mleté), olivy, držky, morské plody, ryby ( rybie prsty mam rada ), vnútornosti, čakanka, huby, articoky, brokolicu zjem, ale nejak extra mi to nechuti, špenát, jahňacie, teľacie a baranie mäso, dukatove buchtičky, zemlovka, divina, avokádo ... no proste veľa vecí 🤷♀️
petržlen, celer, klobásky, tofu.
Ja olivy tiež nemám rada, šampióny iba veľmi výnimočne, surové rajčiny a papriky v žiadnom prípade, hovädzie len keď nemám na výber, v žiadnom prípade ani biele polievky a prívarky na kyslo, to sa mi otočil žalúdok pri pomyslení a bielkovú penu na koláčoch/nakypoch/žemlovke… a to je len tak čo mi zrýchlika napadlo, ja som dosť vyberava, pri veľa jedlách mi vadí konzistencia, ale snažím sa rozširovať si paletu 😅… ak sú problém len olivy a huby, dobre si obišla 😄
Hriby, drzky, koze a slachy z masa, krevety, chobotnice, skeble, celkovo morske potvory okrem ryb, cukrovu vatu, kolace posypane praskovym cukrom, dukatove buchticky
Uvarené vajcia, takzvané zabíjačkové špeciality ako jaternice, tlačenka, huspenina 🤮 paštéky neznášam, majonézu, bielu čokoládu a granadír 😅
a co maju sampony spolocne s varenim??? 🙂
Kazdy mame nieco, co nemusime. Ja napriklad drzky, paradajky, ocot, mastne huspenina, majoneza...
Ale nevidim dovod, preco Ti vadi, ze muz nezje sampinony a olivy. Olivy su dost specificke a casto ich mozes pridat na konci a sampinony kludne samostatne. To nie je takze ze nezje napriklad cibulu a bez nej urobit nejaku stavu :(
PS moje dieta ma problem a u neho Ti mozem napisat zoznam, toho, co je ochotne a schopne zjest. Dlhsi ako 10 riadkov nebude :(
Drzky, vnutornosti (pecen este zjem), zlty melon (chuti mi to ako zhnite), nemam rada morske plody.
Cibuľu, huby,rasca, držky,koprovu omáčku
Jediné čo nezjem je tofu, ale to u nás v rodine nikto, takže nie je problém sa mu vyhnúť.
Inak našla som tu dobré tipy čo variť.
@ssimusska 😂😂😂 ješ vôbec niečo? Ci žiješ zo vzduchu 😃😃
Je taky problem varit bet tych dvoch ingrediencii? Vsak su tak specificke, ze mozu sa pridat na koniec, da sa uvarit v dvoch hrncoch. Mne cez zuby zeler neprejde. No a? Uvarim, vylovim z polievky a dam ho na tanier tomu co sa za nim ide utlct
Som šťastná že jem takmer všetko, ja aj môj manžel, nemáme problém takmer s ničím. Kamoska je na našej vlne, no jej manžel nechce takmer nic, katastrofa …
Ja zjem vsetko, okrem koriandru, to mi chuti ako mydlo, zevraj je to geneticky dane….bodaj by mi takto bolo geneticky zhnusena aj cokolada a chipsy
@mikitilik29 jem toho dosť neboj sa 😉 to podľa teba existujú len potraviny ktoré som vymenovala? Neviem prečo potrebuješ komentovať práve mňa 😀 keď tu ďalšie baby vymenovávajú tiež dosť vecí.
@hederamonstera presne😀
koriander,avokádo,olivy,držky,morské potvory,hríby vo väčšom množstve,jeden kúsok vo vianočnej kapustnici mi nevadí
@hederamonstera tak to mám asi dobrú genetiku, čokoláda mi smrdí a čipsy mi nechutia 😅😅vlastne ani nič sladké
@hederamonstera no ja cokoladu nemusim, mna z nej napina. Ale neboj vynahradim si to inde

Paradajky, tarhoňu,držky...
To nedám do úst,ani keby som hladom mala zomriet