icon

Nenávidené potraviny: Čo neznášate vy?

18. júl 2024

Co nezjete? Môj muž nejde šampiňóny ani olivy, trochu mi to vadi keď varím. Co mate vy také čo nemusíte? Zvedavá som, keďže mne to nejde do hlavy a šampóny aj olivy milujem.

Strana
z3
doriiis
18. júl 2024

Paradajky, tarhoňu,držky...
To nedám do úst,ani keby som hladom mala zomriet

bytc20
18. júl 2024

cerveny melon, pecienku, bryndzu, lusky v luskovej polievke

ssimusska
18. júl 2024

Nezjem toho veľa ale napríklad pečienka, držky, bravčové mäso, mlieko/ mliečne polievky, vajícková/ rascová polievka, tučné z mäsa, šampiňóny a všetky ostatné hríby, sušené ovocie, paprika a vedela by som ti tu vymenovať veľmi dlhy zoznam. Tiež mi vadí keď tieto veci niekto pri mne pripravuje lebo mi smrdia a z toho zápachu sa mi zdvíha žalúdok, takže muža úplne chápem.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sarandon
18. júl 2024

Špenát,morské plody,jahňacina,baranina,tekvica.

klarissa25
18. júl 2024

A je niečo co nemáš rada ? Myslím ze asi tiež nezjes všetko...

zara1996
18. júl 2024

Neznášam držky a granadír 🤮🤮🤮 to najviac… potom dukátové buchty a žemľovka. A nemám rada knedľu, segedín jem bez knedle 😅 Môj muž zje všetko, ale neznáša plnenú papriku.

fajnova
18. júl 2024

Morské plody, divinu a mäso zo zvieracích bábätiek (jahňacie, teľacie,...). A najväčší horor pre mňa upečené malé prasiatko s jablkom v ústach. Všetko toto nezjem, lebo mi to je ľúto. Inak nemám problém s ničím.

petronellla87
18. júl 2024

Huby a tepelne upravené paradajky. Ale ich vôňa pri varení mi nevadí

januska12323
18. júl 2024

Ty zješ všetko? Mne napríklad nechutí pečienka tak ju ani nerobím. Myslím, že bez olív a šampiňónov sa dá v pohode variť.

zara1996
18. júl 2024

Ešte ma napadlo, že lokše 🤮

henka123123
18. júl 2024

Ja napr.zjem vsetko ale keby mam povedat tak emental mam najmenej rada ale zjem ho ale nemusim

bessie12
18. júl 2024

Veľa veci nezjem. Nemám rada bravčové mäso ( z toho len klobásy, mleté a slanina zjem), hovädzie mäso (len mleté), olivy, držky, morské plody, ryby ( rybie prsty mam rada ), vnútornosti, čakanka, huby, articoky, brokolicu zjem, ale nejak extra mi to nechuti, špenát, jahňacie, teľacie a baranie mäso, dukatove buchtičky, zemlovka, divina, avokádo ... no proste veľa vecí 🤷‍♀️

3009
18. júl 2024

petržlen, celer, klobásky, tofu.

lindous
18. júl 2024

Ja olivy tiež nemám rada, šampióny iba veľmi výnimočne, surové rajčiny a papriky v žiadnom prípade, hovädzie len keď nemám na výber, v žiadnom prípade ani biele polievky a prívarky na kyslo, to sa mi otočil žalúdok pri pomyslení a bielkovú penu na koláčoch/nakypoch/žemlovke… a to je len tak čo mi zrýchlika napadlo, ja som dosť vyberava, pri veľa jedlách mi vadí konzistencia, ale snažím sa rozširovať si paletu 😅… ak sú problém len olivy a huby, dobre si obišla 😄

vanilkovazmrzka
18. júl 2024

Hriby, drzky, koze a slachy z masa, krevety, chobotnice, skeble, celkovo morske potvory okrem ryb, cukrovu vatu, kolace posypane praskovym cukrom, dukatove buchticky

qrstxyz
18. júl 2024

Uvarené vajcia, takzvané zabíjačkové špeciality ako jaternice, tlačenka, huspenina 🤮 paštéky neznášam, majonézu, bielu čokoládu a granadír 😅

cookie29
18. júl 2024

a co maju sampony spolocne s varenim??? 🙂

Kazdy mame nieco, co nemusime. Ja napriklad drzky, paradajky, ocot, mastne huspenina, majoneza...

Ale nevidim dovod, preco Ti vadi, ze muz nezje sampinony a olivy. Olivy su dost specificke a casto ich mozes pridat na konci a sampinony kludne samostatne. To nie je takze ze nezje napriklad cibulu a bez nej urobit nejaku stavu :(

PS moje dieta ma problem a u neho Ti mozem napisat zoznam, toho, co je ochotne a schopne zjest. Dlhsi ako 10 riadkov nebude :(

nevenka
18. júl 2024

Drzky, vnutornosti (pecen este zjem), zlty melon (chuti mi to ako zhnite), nemam rada morske plody.

dzescebuly
18. júl 2024

Cibuľu, huby,rasca, držky,koprovu omáčku

patka06
18. júl 2024

Jediné čo nezjem je tofu, ale to u nás v rodine nikto, takže nie je problém sa mu vyhnúť.
Inak našla som tu dobré tipy čo variť.

mikitilik29
18. júl 2024

@ssimusska 😂😂😂 ješ vôbec niečo? Ci žiješ zo vzduchu 😃😃

viestta
18. júl 2024

Je taky problem varit bet tych dvoch ingrediencii? Vsak su tak specificke, ze mozu sa pridat na koniec, da sa uvarit v dvoch hrncoch. Mne cez zuby zeler neprejde. No a? Uvarim, vylovim z polievky a dam ho na tanier tomu co sa za nim ide utlct

andaluzia12
18. júl 2024

Som šťastná že jem takmer všetko, ja aj môj manžel, nemáme problém takmer s ničím. Kamoska je na našej vlne, no jej manžel nechce takmer nic, katastrofa …

hederamonstera
18. júl 2024

Ja zjem vsetko, okrem koriandru, to mi chuti ako mydlo, zevraj je to geneticky dane….bodaj by mi takto bolo geneticky zhnusena aj cokolada a chipsy

ssimusska
18. júl 2024

@mikitilik29 jem toho dosť neboj sa 😉 to podľa teba existujú len potraviny ktoré som vymenovala? Neviem prečo potrebuješ komentovať práve mňa 😀 keď tu ďalšie baby vymenovávajú tiež dosť vecí.

rozculena
18. júl 2024

@hederamonstera presne😀

rozculena
18. júl 2024

koriander,avokádo,olivy,držky,morské potvory,hríby vo väčšom množstve,jeden kúsok vo vianočnej kapustnici mi nevadí

ssimusska
18. júl 2024

@hederamonstera tak to mám asi dobrú genetiku, čokoláda mi smrdí a čipsy mi nechutia 😅😅vlastne ani nič sladké

cookie29
18. júl 2024

@hederamonstera no ja cokoladu nemusim, mna z nej napina. Ale neboj vynahradim si to inde

Strana
z3