Parný hrniec Tefal VitaCuisine a vaše recepty
Ahojte, pod stromcekom som si nasla parny hrniec 🙂 Podeli sa niekto som mnou o overene receptiky ? 🙂

@veronicka1901 ja som ho dostala tiez na narodky a dnes som v nom varila druhykrat a zatial spokojnost ale musim pohladat dobre recepty lebo som videla ze sa da na nom robit vselico 🙂
@betelgeuse ahoj robili ste uz prosim ta tu ryzu?
zdravím vás, chcela by som sa opýtať na ten super parny "stroj" tefal.. mama si ho kupila hlavne kôli robeniu knedlí a parením buchtám.. ale v pribalenej knižke nie sú žiadne pokyny k tomu ako sa tieto jedlá pripravujú. tak by som chcela poprosiť tie šikovné žienky, ktoré už tieto jedlá priravovali že ako na to.. ďakujem 🙂
@stani6253 ja urobim klasicky kysnute cesto, rozdelim ho a vytvarujem knedlu, alebo buchty - knedlu tak, aby mi vosla do nadob a buchty ako kto ma rad, my take mensie. Necham este podkysnut. Nadobys i potreim malym mnozstvom oleja, staci uplne tenucka vrstva a na to ulozit knedlu, alebo buchty. Poukladat do "carostroja" a nechat 20-25 minut parit. Ked su hotove, popichat vidlickou slebo spajlou, vybrat a servirovat 😉
dakujem velmi pekne.. urcite v tyzdni vyskusa.. 🙂
Ahojte, ja som cez vikend parila prvykrat a na konci mi maso aj zelena fazulka plavali vo vode :( Co som mohla urobit zle ? Totizto v 2 miskach na parenie nie su ziadne otvory, cez ktore by mohla pretiect nahromadena voda z pary.
Dobrý deň,prosím Vás potrebovala by som radu ohľadom hrnca tefal comakt vitamin plus.Mám ho asi 2 týžne,začala som na ňom pariť.Je to super vec.Včera mi začal ten hrniec vypytovať každých 20 sekund vodu,aj ked som pridala stále pípal.Neviem kde sa stala chyba?
Dobrý deň,ktorá šikovná žienka mi poradí,kúpila som si parný hrniec a každých 20 sec.mi pýta aby som mu doplnila vodu:Ďakujem za radu
Az teraz som si nasla cas a odpisujem.Precitala som si vsetky prispevky o parnom hrnci,takze som prisla aj na odpoved mojej otazky preco mi stale hrniec pipal.Mame tvrdu vodu,musela som odstranit octom vodny kamen.Je to super vec,dnes som v nom robila slivkove gule.Bolv tom hrci hotove za 13min.
Ahojte dievčatá. Práve som našla (celkom náhodou) túto diskusiu. Uvažujem nad spôsobom začať svojej rodine variť (resp. pripravovať jedlo) zdravšie ako doposiaľ. Tento hrniec by bol asi dobrý začiatok, nie?
Ahojte,viete mi poradit knihu ,kde su recepty robene na pare? Na nete urcite recepty su,ale malo 😒
ahojte maminky, rada by som Vás touto cestou pozvala do uzavretej skupiny, ktorá bola vytvorená, aby sme sa podelili o recepty, fotorecepty, návody na prípravu akýchkoľvek jedál, od polievok po dezerty, na parnom hrnci. Budem sa tešiť každej novej šikovnici, ktorá sa ku nám pridá, aby sme svoje parné hrnce vedeli plnohodnotne využívať ;)
https://www.facebook.com/groups/317225508482458/
Ak by niekto mal záujem, ponúkam na predaj tento parný hrniec: http://www.mall.sk/parne-hrnce/tefal-vs-400330-...
použila som ho len raz, takže je ako nový. Bližšie info cez IP 🙂
Ahojte v navode na parny hrniec ktory me je napisane ze sa nema pouzivat sol
Robili sme nejake recepty bez soli a bolo to super, ale preco sa vlastne nema pouzivat? Nasa nadobka na vodu, ktora je uplne dole sa neda vyberat. Zaujimalo by ma ako to ma clovek umyt potom. Ved ta para vam zanesie aj mastne napr.do nadobky na vodu. A v nej su nejake otvory tak si neviem predstavit to umut saponatom a potom ked tam zatecie do otvorov parit na tom. Ved to bude para aj so saponatom potom. Pozeram pozeram ale ozaj neviem ako to budem umyvat.
Ahojte vcera som dostala hrniec juchuuuu 🙂
Sice neskoro o par rokov ale moze sa tam dat aj olej na ryzu lebo tak? Samozrejme olivovy?
@kikaneu A môžeš mi poradiť.
Robím vždy 3 knedle a keďže mám len jeden hrniec s padákom tak to trvá kým ich spravím po sebe. Chcela by som vedieť že aký parný hrniec si mám vybrať keď ich je toľko veľa a chcela by som oválny. Ako to funguje ? Nekvadka s vrchného poschodia na nej voda?

Tak ja sa odhodlavam na tento hrniec. V nedelu mam narodeniny, tak si asi urobim radost. Ako sa vam v nom vari?