icon

Poraďte dobrú značku rybích prstov

mamina1234
27. júl 2014

Poradíte mi nejaku chutnu znacku rybích prstov, Dakujem

lenkalienkam
27. júl 2014

ja kupujem v lidli su taká modrá krabica a hlavne su nemleté - manžel a deti chcú iba tie .

horana
27. júl 2014

Moc casto ich nemavame, ale ked tak tiez z Lidla, pomer kvalita a cena je asi najlepsi. Teraz maju dokonca XXL balenie kde je ten pomer este lepsi 😉

m_ij_ka
27. júl 2014

ja kupujem v nitrazdroji, CBA rytie prsty, moje baby zjedia len túto značku rybích prstov

xkittikex
27. júl 2014

ja kupujem v Jednote,ktore maju modru kockovanu krabicu...moji deticky len to zjedia..

macka23
27. júl 2014

Tiez kupujem v LIDL a robim ich len v rure na papieri na pecenie 🙂

danielahamar
27. júl 2014

len Lidl, a tie aj vyhrali v testoch cca dva -3roky

babulka82
27. júl 2014

@macka23 a ako ich robiš v rure? lebo ja som ich robila raz tak a boli tvrde ledva sme ich pokrajali ake boli vysušene 😀

horana
27. júl 2014

Ja ich tiez robim v rure , to su veci ktore samozrejme dobre rybie prsty musia mat:
- moznost spravit ich v rure deklarovanu na obale (naco vysmazat na oleji je to potom mastne a nie tak vhodne pre deti) - tak ich mmch aj robim, podla toho navodu kde je cas aj teplota pri akej sa maju robit, nemam ich teraz doma ale ked su tvrde tak skratka boli v rure dlho a najskor aj na vyssej teplote, lebo teda uz fakt nie je nic lahsie nez dat prsty do truby, robim to vacsinou ked nic ine nestihame...
- a potom samozrejme aby neboli mlete nakolko take gebudziny kde su pomlete su vzdy so zvyskov menej kvalitneho masa plus naco prisady ked mozem mat ciste masko

macka23
27. júl 2014

@babulka82 presne ako pise @horana podla navodu naobale, predhrejem ruru a cca v polovici pecenia ich otacam a take su makke, ze musim tak opatrne aby sa nerozpadli 😉
Tiez ich robievam zvacsa v sobotu ked sa mi nechce vyvavrat., k tomu zemiakove pyre.

babulka82
27. júl 2014

@horana
@macka23 praveže ja varit viem skoro všetko ale toto pečenie v rure vždy nejak pokazim 😠 😠 😠 blondina 😀 A davate ich do rury normalne zmrazene? A su aj take chrumkavučke ako ked sa vypražaju? dik

janinah
27. júl 2014

už teraz nekupujem,nemám komu,ale kupovala som NEMLETÉ a boli super,taká modrá krabica

zara0201
27. júl 2014

Lidl, pecieme v rure na papieri. Skusili sme vseliake, ale tieto vyhravaju.

amouramour
27. júl 2014

iglo🙂

macka23
27. júl 2014

@babulka82 jasne, davam ich zmrazene, najprv predohrejem ruru na 180C, vlozim, po 10 min otacam a po 15-20 vyberam 🙂

cerez
27. júl 2014

Lídl - tie sú perfektné. No najhoršie sú z kauflandu - taký zelený obal. Smrdia, ryby to ani nevidelo. Nikdy viac. 😝

erikaah
27. júl 2014

Testované produkty (zobraz v tabuľke)

Hodnotenie podľa časopisu D-TEST 🙂

Lidl Ocean Trader / rybí prsty veľmi dobre (83 %)
Fine Food Fish Fingers dobre (74 %)
Nowaco VIKI rybí prsty dobre (74 %)
Aro Rybí prsty dobre (71 %)
Frosta Golden Fish Fingers dobre (68 %)
Nowaco exclusive rybí prsty dobre (66 %)
Nowaco Dětské rybičky uspokojivo (58 %)
Nowaco Rybí prsty uspokojivo (56 %)
Iglo Rybí tyčinky uspokojivo (53 %)
Billa clever / rybí prsty uspokojivo (52 %)
Ocean Catch Rybí prsty dostatočne (31 %)
Spar S budget / rybí prsty nedostatočne (14 %)
Tesco value / Fish Fingers nedostatočne (9 %)
Albert Euroshopper / rybí prsty nedostatočne (8 %

sandrika1986
22. apr 2017

Nowaco a Cba

petabalog
25. apr 2017

rybie prsty podľa mňa nebudú nikdy veľmi kvalitné.