Poraďte kuchynský robot
Žienky viete mi odporučiť nejakého dobrého pomocníka do kuchyne?
bosch mum 57860
ETA gratus 1500 👍👍👍
Klarstein ma moja sestra je s nim velmi spokojna len so sklenenou miskou. Ja by som si velmi priala Eta Gratus 🙂 hlavne pozeraj kolko maju kw, tak pod 1000 by som urcite nekupovala
my máme teraz nový BOSCH mum5, googlila a rozhodovala soms a pol roka, neviem, či sme dobre kúpili, ešte sa zoznamujeme. Ale už som použila miešanie cesta, aj kysnuté, odšťaviovač citrusov a strúhanie zemiakov na halušky, všetko fungovalo ako má.
@monika2605
Sa mi paci...vyzera byt vsetko komplet...a za 139? To nie je vela...sa mi nechce verit
@monika2605 vyzerá krásne. Náhodou aj strúha? Či len šľaha, miesi, mixuje a melie mäso?
Ja mám Kitchen Aid značku a veľká spokojnosť!
@lusyc ja by som šla do 5-kovej rady. My mame tento https://www.mall.sk/roboty/bosch-mum-55761?src=...
Ja som chcela aj struhadla. A chcem si dokúpiť ešte sekáčik na oriešky. A možno plastovú misu na siahanie krémov, keď peciem tortu
V boschi uz vymysleli tie misky tak, aby sa dali dať do umyvacky hore dnom bez toho, aby v nich zostalo pol litra špinavej vody? Mlynček na maso je nepoužiteľný crep, tie poistky proti pretazeniu sa lámu na prvej šľache. Ale mozno mame len starý model a inžinieri sa už polepšili, vratane odkladania kábla. Ale na miesanie piskotoveho cesta je fajn 🙂))
@lusyc no ja kupujem mäso v podnikovej predajni malej mäsovýroby a dávam si mlieť rovno tam - presne vidím, aký kúsok mi melie. Ale toto am ako také príručné, keby náhodou. A je tam aj ten nádstavec na strojčekové keksíky (recept mam od babky a nerobím to, lebo som nemala mlynček).
Chlebík tiež pečiem, ale teda z polkila múky, takže mne stačí ... ak robíš väčšie množstvá, kup silnejší. Kovové prevody ma SENCOR, ale výbava sa mi nepáčila.
@stary_ujco náš ma samonavíjací kábel, čo som teda rada
@pieksamaki ano a je 1200W super vykon
@hettinka aj nas je akože samonavijaci, v reali ho tam treba pchať pomaly nasilu
@stary_ujco nas navíja zatiaľ parádne.
@bambuslienka prave po nom pokukujem 1😉
@stary_ujco inak,misku som umyla v umyvacke v pohode. Voda tam nestojí.
Z Bosch rada 5 u mňa fičí už cca 6 rokov a často, teda za mňa spokojnosť, pomer cena a kvalita do bežnej rodiny postačujúca, zatiaľ všetko ok, klop, klop, žiadne zlemenia, nič, dokonca aj mlynček na mäso ťahá ako má... Na miesto sekacika na orechy, chcela som ďalší nadstavec, som kúpila ešte jeden Bosch, lebo stal približne toľko ako nadstavec k tomu čo mám... Podľa potreby idú na striedačku u mňa...
@bambuslienka Kenwood celkovo je fajn akýkoľvek typ. Mne sa aj tie cooking chef páčia, na varenie džemu napríklad a podobné veci to môže byť dobré.

@arasidka123 velka spokojnost