Potrebujem recept na korpus a výbornú plnku do torty
Ahoooj maminky chcem upiect drahemu a nasmu drobcovi torty chcem dat na vrch marcipan len netusim aky korpus a plnku...dakujem velmi pekne za rady 😀
@trnka77 jhee presne taak robena s laskou to je na nej najkrajsie ..peknucka je ;))( ja som zvedava na moj vytvir buduci tyzden
@aduskatt prosim napis mi presny postup ako robis ty ten prbinak krem 🙂 uz som nakupila potrebne prisady...a porad ako este ozivit chut torty ked dam to piskotove cesto a pribinak plnku co by si este navrhovala dat dnu?? Dakujem za radu
@aduskatt nie len sa mi nedalo to vyvalkat tie konce sa mi tak rozvetlovali ...ale smiesla som do toho este vodu a islo to lepsie potom dam zajtra bo cez telefon sa mi nedala pridat ;) torta mala velkyyyy uspech ja som este nemala ale ze je vyyborna ze nebola ani sucha vsetci mi ju chvalili 🙂))
@aduskatt ahoj chcela by som radu ci to moze byt...na sobotu idem robit torty malemu k narodeninam...no a na tu marcipanovu sa ta chcem nirco spitat...bude takto dobra ze : piskota marhulovy lekvar pribibak plnka pena (vysahane a vysusene bielky) cokoladova plnka co sa dava do penovych tort a na vrch znova piskota....bude to ok? Co myslis?a este na tortu chcem spravit akoze preliesky smikalku atd...mam si to spravit do predu? Ci staci ten den?

@aduskatt oki tedy ;)) a nepokazim to tou pomarancovou?