icon

Potrebujem recept na korpus a výbornú plnku do torty

love232
18. mar 2013

Ahoooj maminky chcem upiect drahemu a nasmu drobcovi torty chcem dat na vrch marcipan len netusim aky korpus a plnku...dakujem velmi pekne za rady 😀

love232
autor
30. mar 2013

@aduskatt oki tedy ;)) a nepokazim to tou pomarancovou?

aduskatt
30. mar 2013

@love232 nerozumiem, co ci nepokazis?

love232
autor
30. mar 2013

@aduskatt no ak dam jesnu plnku pribinak a druhu tu pomarancovu

aduskatt
30. mar 2013

@love232 tak to musis vyskusat a uvidis, ci bude chutit.....tiez ked neviem, tak skusam🙂

love232
autor
1. apr 2013

@aduskatt na ten prinak krem to sa tam vyslahaju normalne slahackove smotany? Ci ? A prida kysla smotana?

aduskatt
1. apr 2013

@love232 klasika slahacka, kyslu mozes a nemusis

love232
autor
1. apr 2013

@aduskatt ako normalna slacka? Ta frkaca????

aduskatt
1. apr 2013

@love232 normalna smotana na slahanie,v kelimkoch, napr Rajo....

love232
autor
1. apr 2013

@aduskatt no ok ;)

trnka77
2. apr 2013

@aduskatt ahoj,torta sa podarila,tá višňová plnka zjemnila sladkosť polevy,všetci sa oblizovali 😀 😀 ,poťah už nabudúce budem aj farbiť,táto bola moja prvá,nevyzerá úplne super,ale ja som na ňu hrdá 😀 😀 😀

aduskatt
2. apr 2013

@trnka77 super🙂) no, cim viac ich bude, tym budu supernejsie🙂 je krasna a hlavne robena s laskou🙂

love232
autor
3. apr 2013

@trnka77 jhee presne taak robena s laskou to je na nej najkrajsie ..peknucka je ;))( ja som zvedava na moj vytvir buduci tyzden
@aduskatt prosim napis mi presny postup ako robis ty ten prbinak krem 🙂 uz som nakupila potrebne prisady...a porad ako este ozivit chut torty ked dam to piskotove cesto a pribinak plnku co by si este navrhovala dat dnu?? Dakujem za radu

love232
autor
3. apr 2013

@aduskatt aha zabudla som a ked chcem mat krasnu bielu hmotu taak da sa kupit aj biela farba?

aduskatt
3. apr 2013

@love232 da, beloba ti vybieli.alebo kupit Smartflex, ta potahovka je biela, Pribinak robim tak, ze vsetko kydnem do misy a vyslaham.........

love232
autor
3. apr 2013

@aduskatt aj vsetko spolu vyslahas ;)

aduskatt
3. apr 2013

@love232 no jasne🙂) treba setrit cas a energiu🙂) akurt teda kyslu smotanu ka mas, tak pockaj, aky bude husty krem bez nej a ked sa Ti bude pozdavat, uz nemusis🙂

love232
autor
3. apr 2013

@aduskatt aha smotanu vlastne na to aby bol husty hmmm noo oki som zvedava sak kupila som radsej 16% kyslu ;))) jhaaj sa neviem dockat kks vcera idem na nakup ze na tortu nakupit a normane v hypermarkete uz nepredavaju arby pekne...

aduskatt
3. apr 2013

@love232 tam maju malokedy farby🙂

love232
autor
3. apr 2013

@aduskatt no len vsetci mi vraveli ze tam kupim...tak musíme pokukat a ty mas aj práškové a tie po com?

aduskatt
3. apr 2013

@love232 take klasiky, co nemaju v hyper mam po 1 EUR balicek. Farby zlta, oranzova, cervena, modra, zelena, cierna

love232
autor
12. apr 2013

@aduskatt ahoooj si moja kedinaa zachrana robim tu domacu hmota ako doobra je aj uz zafarbena len sa mi neda vyvalkat ....prosiiim nevies mi poradit co do nej? Aby sa mi dala pekne rozvalkat :((((

aduskatt
12. apr 2013

@love232 drobi sa ti?

love232
autor
13. apr 2013

@aduskatt nie len sa mi nedalo to vyvalkat tie konce sa mi tak rozvetlovali ...ale smiesla som do toho este vodu a islo to lepsie potom dam zajtra bo cez telefon sa mi nedala pridat ;) torta mala velkyyyy uspech ja som este nemala ale ze je vyyborna ze nebola ani sucha vsetci mi ju chvalili 🙂))

love232
autor
14. apr 2013
aduskatt
14. apr 2013

@love232 🙂 tak si to zvladla🙂 super

love232
autor
14. apr 2013

@aduskatt aj dakuujem velmi cakala som na tvoj nazor 🙂) som rada len ak mam povedat pravdu ...cakala som ye bude krajsejsia 🙂) ale ked mi ju vsetci tak vynachvalili vraatane teba som na seba pysna :D

love232
autor
14. apr 2013

@aduskatt jhaaj a ten skarady napis s coladou si nevsimaj len tak ma rozculila ata hmota ze mi nesla vzvalkat ze som sa stzm napisom uz vobec nezapodievala a zabudla som si nechat plnku nan..inac mal byt modry napis z pribinak plnký 😒 😖

aduskatt
17. apr 2013

@love232 tak to dobre, ze ti neostala, lebo keby si ju tam dala, tak by ti roztopila potah🙂

love232
autor
10. jún 2013

@aduskatt ahoj chcela by som radu ci to moze byt...na sobotu idem robit torty malemu k narodeninam...no a na tu marcipanovu sa ta chcem nirco spitat...bude takto dobra ze : piskota marhulovy lekvar pribibak plnka pena (vysahane a vysusene bielky) cokoladova plnka co sa dava do penovych tort a na vrch znova piskota....bude to ok? Co myslis?a este na tortu chcem spravit akoze preliesky smikalku atd...mam si to spravit do predu? Ci staci ten den?

aduskatt
10. jún 2013

@love232 preliezky urcite dopredu, co sa tyka ten penovej plnky, ja Ti neviem, osobne mi je to strasne sladke a nemusim to, ale ak tam das pribinakovu plnku a tu uz nebudes sladit, tak snad aj ano