Raw stravovanie
Ahojte, on nového roka začínam s Raw stravou. Snažila som sa naštudovať o tom čo najviac a pripraviť sa na to no ja taký mäsoholik a milovník pizze... Je tu niekto kto prešiel na raw? Podelíte sa somnou ako ste to zvládli, ako nakupujete poprípade z čoho sa skladá taký nejaký bežný denný jedalnicek?
@ajush5 ďakujem
@olivia77 len celý život ja nemôžem byť na raw strave. Hlavne v zime nie, potrebujem čaje a polievky na zohriatie. Tak ja som skôr v lete na takejto strave.
@olivia77 havajska moze byt dobra a kvalitna. Ja jem zase len chlorellu a len znacku GW. Lebo co som mala nejake lacne, tiez boli nechutne. Ja mam velmi citlivy zaludok, pred 20 rokmi som mala velmi velke problemy s travenim. Bola som vtedy v Anglicku a jedla som tie fastfoody a nezdrave jedla. Takze akonahle zjem nieco kde su nejake drazdive latky, trochu kianidu (niekt. oriesky, semiacka), saponin, niekt. listova zelenina, nekvalitne potraviny, aj ovocie nezrele, nahnite, naplesnivele, trochu viacej soli... je mi zle, grcam, v noci sa potim a mam naruby cele travenie. Kamoska je len spirulinu. Zalezi na tom, aky vplivny clovek vas presvedci, ze je to najlepsia vec a tiez nastudovanie si veci.
@kvetinka75, ako komu vyhovuje, tiez som toho nazoru, podla mna je super to skombinovat, raw tak 50% a ostatok teple, ale zdrave jedla, to vyhovuje aj mne, v lete je super byt uplne raw, vtedy to ide lahsie ovela...

@sbear, zo spiruliny sa povracalo vela ludi, no kvoli jej ocistnemu ucinku skor, mne z sa nej totalne tocila hlava a tiez mi ostalo na vracanie, je to normalny jav, hned som znizila davku a uz bolo dobre, zacala som na nizsich davkach. A skoro vsetky spiruliny su zle, kupujem len havajsku, najprv som si o nich nastudovala, kym som ju vobec kupila.