icon

Recepty na prikrmovanie

Maminky poradte co varit,prikrmujem treti tyzden,mala bude mat 18.12. pol roka,zeleninka uz vselijak prestriedana.Kedy mozem pridat aj masko,ovocie?

pininka
7. dec 2017

Uz kludne pridaj masko, a mozes striedat so zltkom. Ovocie som zacala tak tri tyzdne po zelenine.

juliapuzdertoriska
autor
7. dec 2017

@pininka Vajicko uvarim na tvrdo a vyberiem zltok?Viem,ze blba otazka,no moje prve dietatko ...

bibenka1991
7. dec 2017

@juliapuzdertoriska ano tak sa to robi 😉 radsej sa opytat ako nieco pokazit

pininka
8. dec 2017

@juliapuzdertoriska ja to tak nerobim, ja normalne oddelim zltko od bielka a kym este varim zeleninu supnem tam zltok,miesam to,kym nevidim ze zltok ma konzistenciu ako napr ked robis lečo a potom to odstavim a vymixujem. Teraz je uz mala vacsia tak ani nemixujem, ale len popucim. Uz som jej robila aj cestoviny so zltkom.

autumn11
10. dec 2017

ja som vajíčko tiež varila zvlášť a potom som žĺtko primiešala do už hotového príkrmu. Neskôr som mu robila aj vajíčkovú pomazánku. Žĺtko, maslo a vymiešať. Malému to chutilo. To ale jedol až tak okolo ôsmeho mesiaca.

stastnablcha
11. dec 2017

pokojne uz mozes davat aj masko. ja som robievala aj "prívarky" a toho sa nevedeli dopučiť deti. namiesto smotany som dala amilk co pije normalne a z toho privarok. strasne to chutilo