icon

Recepty od A po Z, nápady a rady do domácnosti

mukky
13. mar 2009

Ahojte,mate nejake dobre recepty,vychytavky,rady ci len chut sa porozpravat o domacnosti a vselicom moznom?Tak sup sem... 🙂

sunny_face
13. aug 2009

Ja som už skušala kupovat cez mimibazar na aukciach a v pohode. Vsak tam predavaju aj nove veci a podla tych fotiek a rozmerov nebol problem. Co som objednala, tak prisli veci ešte aj original s visačkou a zabalené. Zatial mam dobre skusenosti.
Sticker uhadla si,myslela som deturence. 😎

sticker
13. aug 2009

Mukky ale dráždiš takto neskoro večer 😝

sunny_face
13. aug 2009

Sticker zas to nemusis brat smrtelne važne, ved aj vajcia maju cholesterol a špenat ma malo železa 😀 😀
Ak vam ta rybka chuti tak si na nej zmlsnite. Mne nechuti asi mi tam tie kosti chybaju 😀 .

mukky
autor
13. aug 2009

mne mama so sestrou objednali kolotocik pre maleho ked som este bola tehotna na mimi a nedosiel im,sa vyhovarala krava jedna a bla,näbla...aj 200 sk ci kolko stal je dost,ked mama na to robi,nie?aj 2O korun keby to stalo 🙄 ,chcela som ju dat na ciernu listinu ale segra ze ne a bla,bla...keby som vedela jej meno,gfiha,tej by som to teda nalozila 🙄 😠 😠

my nosime vacsinou body s kratkym rukavom,je to prakticke..no snad tie kopisla maleho oblecka pretriedim

sunny_face
13. aug 2009

Body obliekam aj ja najradšej, ale teraz cez leto som davala trička s kratkym rukavom, nech sa mala nezapari.
Mukky tak tu žensku čo vas takto oklamala, by som určite dala na tu čiernu listinu-ani vam tych 200Sk nevrátila?

sticker
13. aug 2009

Mukky také treba v momente dať na čiernu listinu 😠 Ja mám teda iba jednu zlú skúsenosť, aj to bola že firma... Ale zväčša pozerám hodnotenia a ak sa mi nepozdáva radšej neobjednám. Ale malým kupujem na 95% cez net. Pri dvoch sa veru do mesta nedostanem a nie to ešte im to skúšať.....
Ja som skoro stále sama s nimi. A aj keď je pravda, že babina s dedom bývajú o poschodie nižšie, ale nemám to srdce tam malé posielať, lebo viem, že aj oni si musia odpočinúť. A mladšia tam nevydrží. Staršia hej, ale to pozerá minimax a to zase vadí mne a tak sa snažím aby tam boli tak raz - dvakrát do týždňa.
Mne je s nimi dobre. Aj keď práve dnes Jul nespala na obed, iba bola dve hodky v postieľke a teda na večer už bola upišťaná 😒 . Ale keďže som to čakala tak ma to moc neprekvapilo 😀

pancake
13. aug 2009

kde su tie detske recepty???? odpise ktosi???

sunny mam to blbe, ale nestazujem sa. su na tom niektore mamicky aj horsie. tie co nemaju muzov napriklad. 😢

mukky
autor
13. aug 2009

ved to ze nevratila,ani kolotocik ani peniaze 😢 😢 ..pi.a 🙄 😠 ,juj som si zahresila prepacte,viem ze mama bola smutna 😢

ale segra je asi mimo ci co,neviem preco mi nechcela dat jej meno....skusim este raz vymamit

sticker kolko mas rokov ak mozem vediet?daj aj do ip ak chces 😀

sunny_face
13. aug 2009

Pan sticker ti už pisala, že maš ísť na 60 stranu a tam su linky

lumistri
13. aug 2009

som sa dako zakecala s kamosom a hned ste dve strany zapisali.. take rychle ste 😕

pancake
13. aug 2009

ja som asi slepa nevsiimla som si to.prepacte. 😔
musim si to ist prestudovat. 😉

my mame s P.konecne vikend spolu volno, tak si to uzijeme v trojici. sa tesim aj ked hlasia silny dazd pocas celeho dna. som mala meniny, tak si hadam otvorime vinecko v sobotu vecer. 😵

sticker
13. aug 2009

Mukky som ti písala, že sme rovnako "mladé". Keď som dnes čítala celú túto tému, tak som našla aj vaše mená aj roky 😝

lumistri
13. aug 2009

jeee mukky si dala fotku 😵

sticker
13. aug 2009

Pan a u nás by malo byť konečne pekne 🙂 A neboj, ani dážď vám to nepokazí tú radosť, že budete spolu 😵
Mukky jupí fotka 😎

sticker
13. aug 2009

Neviem si sa opisovala ako chceš chudnúť, ale veď si kočka 🙂 Teda aspoň to čo vidíme 😉 🙂

sunny_face
13. aug 2009

Cavky Lumi ja som že si ma tentokrat predbehla a už spis!!!
Sticker kukla som si fotky a musela som sa pousmiať nad tym slonom-to je super momentka. A samozrejme dievčence su kočky Staršia ti určite pomôže pri mladšej alebo nie?

pancake
13. aug 2009

mukky to je fotka co uz si mala, ze??? 😕

lumistri
13. aug 2009

no sanny ale hodinka do postele sa uz blizi 😉
este dopozeram ncis a asik pojdem 😝 😀

sunny_face
13. aug 2009

Mas pravdu mne uz zase klipkaju oci akurat teraz ked ste sa tu všetky dostavili 😒

sticker
13. aug 2009

Sunny veď pri tom slonovi aj mm odstál svoje 😅 😀 .
A teraz sa spolu aj pekne hrávajú, ale vedia sa aj povadiť. No mladšia je neskutočný provokatér a staršiu som vychovávala aby bola milá, úslužná a nerobila zle 😒 Chúďa! Aj to tak vyzerá. Je veľmi citlivá a Julča to využíva. Ale aj vie k nej prísť a objímu sa a vtedy mám až slzy v očiach 🙂
Janka nikdy Julku nebila, ani keď bola Julka bábätko... Skôr bol problém jej vysvetliť, že keď Julka spí, tak nesmie behať po byte a voziť sa na autíčku a robiť iný rachot. No pochopila 🙂

lumistri
13. aug 2009

jak vam fajne ze mate nejake plany na vikend.. ja som sa dnes zase dozvedela novinku.. v sobotu pride svokra 😠
dufam ze sa dlho nezdrzi 😲 🤐

sticker
13. aug 2009

Mukky kde si? 😕

pancake
13. aug 2009

ja by som uz tiez mala.

seklo ma v krku a uz 3 dni sa nemozem otocit. 😝 😝 😝 😝

a dnes sme boli pred domom a sused kosil travu.maly ku podivu neplakal a ked sused dokosil, tak isiel poobzerat tu kosacku,chytil sa motora a ten bol horuci. rozplakal sa a vsetci susedia vybehli von ze co sa deje. 😢 😢 😢 😢

sticker
13. aug 2009

Juj pan ☹ Aj má niečo na ručičke? Či našťastie nie 😒
No lumi tak to ti teda prajem, aby nemala v pláne u vás prespať do nedele 😅 😝

sunny_face
13. aug 2009

Sticker tak to sa dobre číta 🙂 Bodaj by im to vydržalo až do puberty (byť k sebe mile) 😎

lumistri
13. aug 2009

ozaj mukky akurat sla uputavka na novu tv - doma, to bude nieco pre teba myslim 🙂

pan manzel pomasiruje cez romanticky vikend pri vinku 😀 😀

mukky
autor
13. aug 2009

sticker aha,prepac ...ten vek myslim,fotku som dala len na chvilu,ja sa tak obcas blaznim 😝 😀

hej kocka ne som,co si...som gula riadna 😝

mukky
autor
13. aug 2009

lumi s tou svokrou to je dobreee 😀 ,prepac 😀

sticker
13. aug 2009

Inak lumistri keď som vás čítala tak ste preberali,, že kto sa ako o seba stará a že ty si pripadáš nejaká zanedbaná.... 😕 Ale na fotkách vidím mladú sympatickú babu 🙂 Zanedbanú babu si predstavujem trochu inak 😅 😉

sticker
13. aug 2009

A veď nám tu fotku nechaj, keď budeš na dovolenke tak sa aspoň pozrieme na zakladateľku 🙂 😉
Na koľko vlastne idete?