icon

Recepty s bryndzou

avatar
mayusik
22. máj 2013

Maminky nemate nejake typy-receptiky s bryndzou? robim polievku, pirohy,halusky. kde by som ju este mohla vyuzit,tak aby mi to spapkali deticky? vdaka

avatar
norcima
22. máj 2013

@mayusik bryndzovniky z kysnuteho cesta 🙂 mnam 🙂

avatar
norcima
22. máj 2013

@mayusik http://varecha.pravda.sk napis ako surovinu bryndzu a vyhodi ti kopec receptov 🙂

avatar
trish31
22. máj 2013

@mayusik bryndzova natierka,varene zemiaciky so slaninkou,cibulkou a bryndzou,to zboznujem,bryndzovy posuch

avatar
mayusik
autor
22. máj 2013

babenky dakujem pekne, musim skusať zaradom

avatar
mayusik
autor
22. máj 2013

@trish31 zemiaky ako varis v supke? mozem poprosit presny postup-staci v skratke, este som take nejedla 🙂 . dikes

avatar
trish31
23. máj 2013

@mayusik uplne jednoducho,Ja som to jedla prvýkrát v Terchovej.To len uvaris zemiaciky na kocky,bez supky s troškou rasce,dáš porciu na tanier,na to čerstvú bryndzu s troškou mletej papriky,oprazena cibulka so slaninkou,mliecko k tomu.Hotovo.Uplne obyčajne slovenske jedlo

avatar
josenka
23. máj 2013

@mayusik U nás vedú halušky a hneď za nimi v tesnom závese bryndzové pirohy 🙂 http://www.receptiky.sk/bryndzove-pirohy/.

avatar
venija
4. jún 2013

ja robim bryndzovu pizzu. Dam si vyskvarit slaninku, bryndzu si vymiesam s kyslou smotanou, pridam slaninku aj s vypekom, premiesam,dochutim koprom a natriem na cesto. Mame radi aj slane buchticky z kysnuteho cesta so zemiakovo-bryndzovou plnkou.

avatar
horana
4. jún 2013

Prekrojit rohlik alebo na chlebik pokvapat olivovym olejom, naukladat nakrajanu cibulku, prykryt bryndzou, dat zapiect do rury do chrumkavosti peciva.
Pre variacie mozme potriet okrem alebo namiesto olivacu este paprikovym ajvarom, a na vrch bryndze este tenke platky ementalu.
Volam to zapekance a mooc to mozme cela rodina.

avatar
alex33333
Odpoveď bola odstránená