Recepty z cottage cheese
Baby môj muž.kúpil namiesto 2 kusov cottage cheese 20, ešte ich mám doma 12 ks čo s nimi? končí im trvanlivosť už zajtra
Kldne z neho mozes spravit aj tvarohovu plnku do struhaneho tvaroznika
Ja som robila ten týždeň lievance z neho, veľmi fajné.
Pôvodne som chcela vajíčkovú nátierku.
ja som robila nanuk, tie neochutene, len mixla banan a toto a trocha vanila cukr.
inac ako ako wrap, das cottage vajko, pridas struhany syr, a na plech na par minut....a mas wrap alebo do lievancov ci palaciniek ci nahrqda za tvaroh
Do mrazničky a môžeš ptm použiť do polievky, na omáčky, Lasagne...
Kldne z neho mozes spravit aj tvarohovu plnku do struhaneho tvaroznika
@viestta tieto zelené s pažítkou
tak to potom uz len dofrancuskych zemiakov miesto smotanovej zalievky
niekto da na cestoviny napr
ale inac tieto mi chutia jest samotne
ale inac tieto mi chutia jest samotne
@balerina2025 ja som zjedla teraz každý deň 2,
aha :D tak sus ten wrap na nete je kopec receptov
a jes to kvoli chudnutiu ci posil;ujes
Tieto by sa hodili kľudne aj na slaný koláč https://fitshaker.sk/brokolicovy-slany-kolac-z-...
Pripadne ja som si robila z toho v diéte aj tuniakovu nátierku (len cottage, horčica, tuniak a korenie) mne to chutilo. Alebo aj na slané muffiny by sa dali použiť.
1 cottage - 1 vejce (4x cottage - 4 vejce), do toho přimíchám zeleninu - mě nejvíc chutná kopec špenátu listového a rukola), smícháš v zapékací misce, můžeš posypat před dopečením sýrem navrch. Jíme to i studený.
Placky - cottage s vajíčkom, šunkou , múkou a syrom
Pripadne ešte pizza základ by sa z toho dal, je veľa receptov https://fitshaker.sk/cottage-pizza-chutna-a-zdr.... A aj taký ako keby grécky chlieb koľko cottage toľko muky a na sucho piect
Dva cottage, 4vajicka, mixnut, struhany syr, plechovka tuniaka, vyliat na plech a upliect. Úplná mnamka
Na sladko: 2 cottage, 2banany, kakao, med a vsetko mixnut a super termix 😉
Na sladko: 2 cottage, 2banany, kakao, med a vsetko mixnut a super termix 😉
@creeze cottage cheese ochutený pažítkou a kakao? To je na mňa moc?
Cottage, sunka, syr, vajce muka a urob placky, mozes hodit do prazenice- ja davam tri vajicka a pol cotage- som zasytena na 5 hodin. Rozmixuj a mizes pouzit namiesto smotany- zalejes nim desene mnete maso. Rozmixovany s vajcom das zapiect a mas " cesto na pizzu".. .... cottage je ako cestoviny ci zemiaky - milion receptov na kazdy den iny....
Nic mu nebude ani po tyzdni. Robim z neho aj slane muffiny na ranajky ci detom na desiatu ci vylety. Zadaj do googlu a uvidis milion sposobov.
Nic mu nebude ani po tyzdni. Robim z neho aj slane muffiny na ranajky ci detom na desiatu ci vylety. Zadaj do googlu a uvidis milion sposobov.
@zuzinka888 súhlasím, nič mu nebude ani po týždni. Ja sabinovsky jogurt zjem aj 5 dní po záruke. Nič mu nie je.
Porozdávaj po známych, susedoch, rodine.
Presne tak, nestresuj, nic mu nebude ani po 2 tyzdnoch ak je dobre skladovany 🙃 kolko krat to prezeniem na SK a kupim vela a potom dojedam aj mesiac a nic 😋 ja si ho natrepem do lazdej pomazanky a salatu a hned je fuc 🤪😎
Dá sa z nich spraviť aj pečivo 🙂
Cottage ,vajicka ,múka ,struhany syr .
Spravit zemlicky,dat piecť .
Mnam 👍👍
Robim z takého bez príchuťe ale s týmto to musi byt fajnotka
Zemle su z neho uzasne aj nase nie bio deti ich miluju 😍
@zuzinka888 súhlasím, nič mu nebude ani po týždni. Ja sabinovsky jogurt zjem aj 5 dní po záruke. Nič mu nie je.
@xckaretxxx ja som raz deň po záruke otvorila (tiež som kúpila viacero kusov, bola akcia 😀) a bol zlý. Normálne jediný deň po dátume na obale.

Pouzi ako tvaroh. Sloveny v Britanii z neho robia aj tvarohove gombolce