Rôzne druhy tukov na pečenie
Prosim vas, som z toho uplne jelen. Cera, hera, palmarin, omega, stella, margarin. Co je co? Co mozem nahradit cim? Co do strudle a co do kysnuteho?
všetky tu píšete o masle a v obchode vidím koľko sa predáva hery, palmarinu, hélie. v každom druhom košíku palmarín.
všetky tu píšete o masle a v obchode vidím koľko sa predáva hery, palmarinu, hélie. v každom druhom košíku palmarín.
@anonym_8ac102 však jasné vitaj na MK . Ja nemám problém s herou
@anonym_8ac102 však áno, je množstvo ľudí, čo tieto tuky stále používajú, lebo sú zvyknutí. Napríklad aj moja svokra, lebo je tak naučená ( napr. Linecké - palmarin + masť), ale mne to jednoducho nechuti a nevonia, ale to je už môj problém, nie ich.
@anonym_8ac102 mne je úplne fuk, koľko sa čoho predáva. Ja nepečiem veľa, ani teraz na Vianoce, my veľmi sladké neobľubujeme a radšej budem mať menej druhov z kvalitných surovín, ako veľa s použitím tukov, ktoré konzumovať nechcem, A nezabúdaj, že stále viac a viac ľudí má finančné problémy, tak to rieši takto.
Chudaci ludia co nemozu mliecne, ti budu bez kolacov alebo budu jest grc (podla niektorych) 😅 cera je na polevy a hera a palmarin do cesta a do kremov skor maslo
Ja som minule videla Heru drahsiu ako maslo 🙃😅.
@o__o ti, co nemozu mliecne a chcu nejake pecivo, to je o niecom inom predsa.
Ja sa uprimne priznam, ze ten Alsan a spol. mne vobec nechuti a ak by som nemohla maslo, tak to by bolo pre mna hrozne, ale ked nemozes, nemozes. Zvyknes si.

Chudaci ludia co nemozu mliecne, ti budu bez kolacov alebo budu jest grc (podla niektorych) 😅 cera je na polevy a hera a palmarin do cesta a do kremov skor maslo