icon

Rôzne druhy tukov na pečenie

9. dec 2025

Prosim vas, som z toho uplne jelen. Cera, hera, palmarin, omega, stella, margarin. Co je co? Co mozem nahradit cim? Co do strudle a co do kysnuteho?

Strana
z2
o__o
9. dec 2025

Chudaci ludia co nemozu mliecne, ti budu bez kolacov alebo budu jest grc (podla niektorych) 😅 cera je na polevy a hera a palmarin do cesta a do kremov skor maslo

anonym_8ac102
9. dec 2025

všetky tu píšete o masle a v obchode vidím koľko sa predáva hery, palmarinu, hélie. v každom druhom košíku palmarín.

sisska96
9. dec 2025
@anonym_8ac102

všetky tu píšete o masle a v obchode vidím koľko sa predáva hery, palmarinu, hélie. v každom druhom košíku palmarín.

@anonym_8ac102 však jasné vitaj na MK . Ja nemám problém s herou

anonym_6252f4
9. dec 2025
@anonym_8ac102

@anonym_8ac102 však áno, je množstvo ľudí, čo tieto tuky stále používajú, lebo sú zvyknutí. Napríklad aj moja svokra, lebo je tak naučená ( napr. Linecké - palmarin + masť), ale mne to jednoducho nechuti a nevonia, ale to je už môj problém, nie ich.

anonym_b4d09e
9. dec 2025
@anonym_8ac102

@anonym_8ac102 mne je úplne fuk, koľko sa čoho predáva. Ja nepečiem veľa, ani teraz na Vianoce, my veľmi sladké neobľubujeme a radšej budem mať menej druhov z kvalitných surovín, ako veľa s použitím tukov, ktoré konzumovať nechcem, A nezabúdaj, že stále viac a viac ľudí má finančné problémy, tak to rieši takto.

anonym_8bd0d3
10. dec 2025
@o__o

Chudaci ludia co nemozu mliecne, ti budu bez kolacov alebo budu jest grc (podla niektorych) 😅 cera je na polevy a hera a palmarin do cesta a do kremov skor maslo

Ja som minule videla Heru drahsiu ako maslo 🙃😅.

@o__o ti, co nemozu mliecne a chcu nejake pecivo, to je o niecom inom predsa.
Ja sa uprimne priznam, ze ten Alsan a spol. mne vobec nechuti a ak by som nemohla maslo, tak to by bolo pre mna hrozne, ale ked nemozes, nemozes. Zvyknes si.

Strana
z2