icon

Segedín z falošnej sviečkovej alebo morčacieho mäsa

avatar
lenica11
7. jún 2021

Ahojte môžem urobiť segedín z falošnej sviečkovej ale z morcacieho masa? Dá sa to chuti to inak ?
Ďakujem Vám

avatar
nikpa
7. jún 2021

@lenica11 môžeš urobiť z čoho chces, čo maté radi. Moja mama robí z bôčiku, keďže je tam aj tučné mäso, šťava má úplne inú chuť, za mňa najlepší segedín. Ale svokra zas robí z kuracích pŕs, im chutí taký.

avatar
deti95060810
7. jún 2021

môžeš aj zo sviečkovej, len po finančnej stránke nič moc...😉

avatar
luccija
7. jún 2021

@lenica11 to by som radsej z morcacieho masa spravila.Neviem si predstavit hovadzie a kapustu, ale mozno len nezvyk

avatar
syslik81
7. jún 2021

ja robim kuraci ...

avatar
lubka73
7. jún 2021

@luccija uplne v pohode, my nejeme bravcove, ja robievam len z hovadzieho a chuti nam 😉 ale sto ludi sto chuti 😉 ja si skor neviem predstavit kuraci, morcaci

avatar
lija22
7. jún 2021

mnam to bude fajnota

avatar
maminkadeticiek
7. jún 2021

Na segedin sa mi najviac osvedcilo bravcove plece.Moj muz by to nikdy nejedol z uplne sucheho masa a ani mne tak priznam sa segedin nechuti a plece sa ukazalo ako najlepsia kombinacia maska a aj trosinku mastnejsieho.

avatar
kkovacovak
7. jún 2021

@lenica11 ja segedin nerobím lebo priateľ to nemá rád tak chodím vždy k mame. Raz spravila z morcacieho mäsa a nikto na to neprišiel. Až neskôr sa priznala 😄 Zo sviečkovej by som nerobila. To radšej použi na niečo lepšie 🙂

avatar
petulda333
7. jún 2021

Ja robim aj z kuracieho masa. Je skvely