icon

Segedín z falošnej sviečkovej alebo morčacieho mäsa

lenica11
7. jún 2021

Ahojte môžem urobiť segedín z falošnej sviečkovej ale z morcacieho masa? Dá sa to chuti to inak ?
Ďakujem Vám

nikpa
7. jún 2021

@lenica11 môžeš urobiť z čoho chces, čo maté radi. Moja mama robí z bôčiku, keďže je tam aj tučné mäso, šťava má úplne inú chuť, za mňa najlepší segedín. Ale svokra zas robí z kuracích pŕs, im chutí taký.

deti95060810
7. jún 2021

môžeš aj zo sviečkovej, len po finančnej stránke nič moc...😉

luccija
7. jún 2021

@lenica11 to by som radsej z morcacieho masa spravila.Neviem si predstavit hovadzie a kapustu, ale mozno len nezvyk

syslik81
7. jún 2021

ja robim kuraci ...

lubka73
7. jún 2021

@luccija uplne v pohode, my nejeme bravcove, ja robievam len z hovadzieho a chuti nam 😉 ale sto ludi sto chuti 😉 ja si skor neviem predstavit kuraci, morcaci

lija22
7. jún 2021

mnam to bude fajnota

maminkadeticiek
7. jún 2021

Na segedin sa mi najviac osvedcilo bravcove plece.Moj muz by to nikdy nejedol z uplne sucheho masa a ani mne tak priznam sa segedin nechuti a plece sa ukazalo ako najlepsia kombinacia maska a aj trosinku mastnejsieho.

kkovacovak
7. jún 2021

@lenica11 ja segedin nerobím lebo priateľ to nemá rád tak chodím vždy k mame. Raz spravila z morcacieho mäsa a nikto na to neprišiel. Až neskôr sa priznala 😄 Zo sviečkovej by som nerobila. To radšej použi na niečo lepšie 🙂

petulda333
7. jún 2021

Ja robim aj z kuracieho masa. Je skvely