icon

Silvestrovské menu: Čím prekvapiť známych?

zuzana_t
18. nov 2007

ahojte, poradite nejake originalne silvestrovske menu? Maju nam prist znamy, takze budeme 4 a ja by som chcela niecim prekvapit 😉

luciferova
18. nov 2007

my robievame klasicky salat, kupi sa stvorcova sunka a robia sa sunkove palacinky plnene salatom 🙂 mnam
velmi vdacny je aj aspik...

mari.m
18. nov 2007

my mavame to,co si rozkazeme 🙂
minuly rok to bola ciganska a hranolky, uhorky,..
ini viem,ze mavaju sunkovu rolku so salatom..
tento rok neviem co budeme mat,kedze silvester budeme travit na chate..
mozno jednohubky 😀

sharlotta
18. nov 2007

My mavame kapustnicu, sice tradicne, ale ja bez nej nedokazem zit. No a potom mame este morske potvory.

monkula
18. nov 2007

Ja robievam fazuľovú polievku... My sa napchávame chlebíčkami, milujeme ich

elise
18. nov 2007

ako večeru mávame predjedlo krabí šalák, a hermelín s opekanýi zemiakmi a hríbovou omáčkou a potom klasika jednohubky a kapustnicu,a koláče z vianoc, robím ešte slané paličky s lístkového cesta posypané syrom. šampanské, a ako apertív máme demänovku 🙂 taká klasika

dupinka
19. nov 2007

u nas to zacina pripitkom, kazdy podla chuti, no a potom kapustnica a pecena klobaska s pecenymi zemiakmi a kyslou kapustou.. Hydinu nie, ani na Novy rok, ta vraj rozhrabava stastie..
No a potom klasika jednohubky a chlebicky.
Ak chces nieco originalne, siahni po napadoch na chutovky 🙂

vroni
19. nov 2007

My robievame na Silvestra raclette alebo fondue. Da sa pri tom posediet, pokecat, nemas na tom co pokazit 🙂, pripravis vsetko za chvilku a tusim nepoznam nikoho, komu by to nechutilo. Len je to nevhodne s malymi detmi....

roasha
20. nov 2007

ja som realista,povera ma nevystrasi,a upeciem kacku,knedlu a kapusticku/mnam/ 😎

nguyen
20. nov 2007

vroni my robime raclette raz do tyzdna - to je totiz jedine jedlo co vie "navarit" moj drahy 😀 😀 😀

veroncek_7
31. dec 2013

My mávame každý rok zapečené kuracie rezne plnené šunkou, šampionmy a syrom 🙂

charllotte
31. dec 2013

NASA SILVESTROVSKA VECERA......MASO V CESTICKU, AMERICKE, RYZA A OBLOHA.... 😉

ckatka
31. dec 2013

ahojte, tak ja uz som dnes navarila sosovicu (aby bolo aj nazajtra), a dneska idem robit kuracie prsia (natenko rozklepat, ulozit platky sunky a syra) s ryzou a bylinkovym maslom, a zajtra chcem spravit bravcove plnene susenymi slivkami a taku slivkovo/sherry omacku...a asi zase ryza, kedze zemiaky nemozem 🙂
prajem vam stastny novy rok vsetkym 🙂