Som jediná, kto pečie málo na sviatky?
Baby, to som jedina ktorá každoročne robí na vianoce len linecke a medovníky tým to hasne?
Na silvestra nejaké guličky kokosové k tomu a finito?
Keď vidím koľko toho pečiete ako to máte krasne nachystane ak do predajne ...
To pečiete celej rozvetvenej rodine?
ja len medovniky a rafaelo ...este som zvykla aj linecke, ale tento rok som sa k tomu nedostala, ale tak babka pecie vo velkom, nam s radostou dava, ale veru, ani to sa nezje ..kedysi som vypekala, ale teda piect a potom vyhadzovat, veru zmysel nema
Peciem este menej - LEN medovnicky a LEN z JEDNEJ davky. Hotovo. A takto to ide uz rokyyyy. A nik s nestazuje. Praveze je to lepsie ako sa furt prezierat.
Keby bolo na mne otvorim si bonbonieru, nemusim mat zakusky. Tento rok som s dietatom piekla linecke z kupovaneho cesta, marlenka gulicky z jednej davky a grilazky z jednej davky. To bude az do silvestra.
Keby si aj bola jediná, čo malo pečie (zaručene však nie si), načo toto porovnávanie u dospelých osôb? Veď to je úroveň základnej školy...
Ja niektorý rok pečiem 9 druhov, niektorý rok 4 druhy, ale teda nikdy sa nepýtam ostatných koľko oni pečú. Tak ako pečiem 4 kvaskové chleby a 2 koláče týždenne, tak mi je úplne ukradnuté či to niekto kupuje chlieb a pečivo v Kauflande. To zo mňa nerobí lepšiu mamu a manželku 🤷
Ja nepečiem, ale objednávame krabice zákuskov - teraz sme mali tri krabice. Sme dvanásti. Do Silvestra už nebude nič. Milujeme sladké. Keď som pekávala, tak 4-5 druhov.
Ja mám pocit,že tu na koni nikto nejedáva sladké - len jeden mini koláčik za rok, prípadne kocku 99%nej čokolády. Žiadne nezdravé, nič. Smejem sa z toho 😂
@zuzanockamt no napr. ja teda jedavam😁 a sladke mame aj teraz doma, keksiky, trubicky z kauflandu, ta ich znacka, ale nepeciem kolaciky vianocne😁 tento rok som nakoniec ani to raffaello, co tu pisem, nestihla. Ale salko sa nepokazi, kokos je, spravim niekedy v januari, ked sa zas vratime do rezimu skolka/praca 😅
Linecké, medovníky, rafaello gulicky a 3bitka 🙂 radšej menej a co ľúbia ako to potom nasilu jest alebo vyhodiť
U nas medovniky a este 1 kolac. Rodicia, aj babka, ktori boli pozvani ku nam na stedru veceru, doniesli po 2 dozicky kolacikov a neviem, dokedy to budeme jest😆ale mame sliepky, takze....🤣
Okrem jablkoveho koláča som nepiekla nič a ani nebudem keďže u nás to nikto neje 😅
Zasadne nepeciem (nemam k tomu vztah a pride mi to zabity cas) Manzel ani deti neoblubuju typicke vianocne kolaciky (a ked im pride k chuti tak si daju u rodiny a znamych- vsetci toho maju az- az) Ale aj napriek tomu, ze nepeciem tak ako tu citam myslim, ze mam napecene najrychlejsie ako sa len da 😅 Kazdy rok to menim nakolko neuznavam kazdy rok to iste “napecene” pride mi to velka nuda 🙂 Takze tento rok to bol vyborny orechovnik z Tesca, rozne prichute vianocnych donatiek z Kauflandu, makronky v roznych farbach a milka kolac kupeny v Lidli. Vsetko som to dala na tacku, z donatiek som urobila jednohubky a poliala cokoladou. Takze bolo napecene rychlostou svetla, vyzeralo to netradicne, zaujimavo a chutilo to 👍 Takto mam o to viac casu sa venovat detom a manzelovi- u nas vsetci spokojni, takto fungujem uz roky. Velka vdaka vam mamicky, kt. peciete, bavi vas to a ste ochotne to predavat a vdaka vsetkym obchodom so sladkymi dobrotami, ze myslia aj na nas “nepecujuce” 😘👌
My sme nepiekli nič, teda len perníčky kvôli synovi. A tie sa zjedli ešte pred Vianocami. 😉
Ja podľa chuti či sa mi chce alebo nechce piecť. Teraz som piekla z dvoch dávok medovníky, jedna linecké, ďalšia dávka boli kakaové linecké, ešte som robila kávové zrná aj rafaelo. Piekla som aj slané pečivo a to z kyslej smotany a bryndzové. Na Silvestra budem piecť znova niečo sladké aj slané.
@zuzanockamt netreba sa z toho smiať, komu chutí, nech si dá... My to doma nejeme, mám aj diétne a zdravotné obmedzenia, nevidím dôvod pchať do seba 🎂🍰🥧
A áno, más pravdu, pár x za rok mám zákusok alebo 1-2 kúsky bublaniny, pité alebo makovej štrúdle a to mi úplne stačí.
ja keby nemám 5 ročnú dcérku, nepiekla by som nič 😃 ona chce každý rok medovníčky, takže robievame tie ale iba z jednej dávky, nech máme spoločnú aktivitu, potom ich zdobíme a to je celé.. nemal by to kto jesť, tento rok sme si 23.12 kúpili s manželom 4 kúsky torty (rôzne druhy - dobošovú, makovo-malinovú, medovú a nejakú karamelovo-gaštanovú) že nech máme aspoň niečo, keby sme mali chuť na sladké my alebo dcéra a ešte 28.12 sme ich dojedali 😃 u mojich rodičov keď sme boli, dali sme si grilažky, ktoré robila mamina a zopár lineckých a stačilo, ja to doma mať nemusím a denne sa s tým napchávať ale komu chutí, nech si kľudne pečie aj 10 druhov, mne sa to za prvé nechce a za druhé fakt by sme to nezjedli ale niekoho to jednoducho baví 😃

cosi.. len medovniky a tie ani nezdobim :D uz Ty s Tvojim repertoarom si pre mna Pani pekarka 😅😅😅 nie som otrok toho co si niekto iny o tom mysli 🤷🏼♀️