icon

Ste spokojné s ryžovarom?

hermanoval
17. feb 2023

Dobrý večer. Prosím Vás Vy čo máte ryžovar, spokojní ste? Oplatí sa? Dobrá je ryža? Prípadne tipy, ktorý je naj. Ďakujem

Strana
z2
alex666
17. feb 2023

Je to super vec. My mame tiez Sencor a ryzu varime iba v nom.
Je to super najma pri malom dietati, ze neyreba tam stat, nic miesat, netreba sa bat ci nieco nevykypi a neprihori.

petulda333
17. feb 2023

@belllinka chyba a velmi

belllinka
17. feb 2023

@alex666 odkedy ti ryza v hrnci vykypy alebo ju treba miesat? 🤦‍♀️

pinkgirl
17. feb 2023

Za mňa super vecička. Jednoduchá obsluha, rýchlo uvarené. Aj deti si v ňom uvaria ryžu. A som veľmi lenivá na to aby som ju varila inak. Predtým som varila len ryžu vo varných vreckách. Mám úplne obyčajný Sencor ten najmenší a stačí nám.

kacenocka2
17. feb 2023

Ja som nebola spokojná.. akykoľvek druh ryže sa mi lepila na dno,experimentovala som,raz viac vody,raz menej som davala,nikdy sa mi nepodarila v ryžovari..v keramickom hrnci 100x lepsia sa mi urobí

annm81
17. feb 2023

My sme ryžovar nejakú dobu mali v podnájme a nikdy som nepochopila, akú výhodu má oproti hrncu, okrem zaberania miesta. Tiež som nikdy nepochopila, ako môže byť problém uvariť ryžu - premyjem alebo nepremyjem podľa druhu a účelu, zalejem vodou/vývarom/pridám koreniny, nechám variť bez akéhokoľvek miešania alebo dozoru, odstavím, premiešam, perfektná ryža je hotová. Popritom dokončím mäso/zeleninu/omáčku. Hrniec následne vložím do umývačky. Načo mať kvôli tejto procedúre ďalší spotrebič?

fajnova
18. feb 2023

@hermanoval ja mám novučičký Sencor, zatiaľ som robila ryžu len 3x. Je to super vec. Prvý krát sa mi nepodarila, rozvarila sa. Potom som si upravila množstvo vody podľa seba a ďalšie razy už bola výborná.

olimuc
18. feb 2023

@jana65l najskor ju trochu Osmahnem na panvici nech zhnedne a potom ako ryzu.

cvikla969
18. feb 2023

@vejapa76 nam to robí keď ju solím alebo slabo premyjem, radšej posolíme dodatočne...

vroni
18. feb 2023

Mam. Dostala som ho pred dvoma rokmi a chytala som sa za hlavu, ze načo taka blbosť. No, teraz si ho pochvaľujem. Ani, ryžu v hrnci urobím rovnako rýchlo, o tom to nie je, ale nepripali sa (keď zazvoní telefón a ja zabudnem na hrniec ako na smrt), zostane tepla aj par hodín (kým dorazí domov aj chlap) a väčšinou v ryzovare hned aj sparím zeleninu, takže je aj dva v jednom. Nie ze by som bez ryzovaru nevedela zit, ale je fajn.

vejapa76
18. feb 2023

@cvikla969 prvý raz som si myslela že som ju slabo premyla, druhý raz som premývala a premývala a aj tak trošku vykypelo. Soľ aj vegetu dávam hneď na začiatku ale tak píšu aj v návode 🤷. To robíš úplne bez soli? Tie koreniny sa už podľa mňa tak dobre v hotovej ryži nerozmiešajú ako keď sa každé zrnko vari v ochutenej vode 🤔.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mariska30
21. feb 2023

@lasona Vieš mi aj povedať ktorý to je?🙂

betulinka1
21. feb 2023

@hermanoval mam tefal a robim tam nie len ryžu ale aj strukoviny. Za man super vec.

lasona
21. feb 2023

@mariska30 úplne ten najlacnejší za 20 eur tusim

cacacaca
13. jan 2025

@olimuc Prosím Vás,ako robíte tarhonu v ryzovare , ďakujem za skorú odpoveď

Strana
z2