icon

Stravujete sa striktne zdravo alebo si doprajete aj junk food?

renata1999
4. jún 2024

Ahojte baby stravujete sa striktne zdravo? Alebo si niekedy doprajete aj niečo junk . Ja napríklad rada jem fast food ale musím sa začať krotiť lebo potom som unavená. Ake je vaše naj jedlo?sladkosť , ovocie

Strana
z2
zuzitko74
4. jún 2024

@mandzula Ešte doplním fructivor, čiže plodožravec.

thirstymonk
4. jún 2024

@mandzula aha, ta ja som tiez carnivor 🤝

denithestrange1993
4. jún 2024

@renata1999 stravujem sa vyvazene,nie uplne zdravo. Su obdobia kedy mam chut na riadne nezdrave veci a potom zas obdobia kedy mi stacia salaty,polievky,jogurty a zdrave natierky. Nie som otrokom ani jedneho druhu stravovania.

melanta
5. jún 2024

Obedy niekedy zdravo, väčšinou bežné jedlá, niekedy brutál nezdravé vrátane fastfoodu. Ale raňajky a večere máme relatívnezdravé. Každý deň veľa ovocia a zeleniny. A obaja cvičíme viac krát týždenne. Takže ak si aj dáme niečo nezdravé, šport nás toho zbaví. Zároveň si cvičíme aj mozgy, nepozeráme seriály a reality show na jojke či doma, namiesto toho sa rozprávame alebo čítame. Nie si unavená preto, že si dáš fastfood. Si unavená z nezdravej životosprávy všeobecne. Píšeš, že si cvičila a bola svalnatá. Tak vieš, čo šport telu dáva, koľko energie ti to dodá.

melanta
5. jún 2024

A moje naj jedlo ceasar šalát s kuracím mäsom, sladkosť mango, ovocie kiwi a pitaya.

renata1999
autor
5. jún 2024

@thirstymonk jasne hned potom čo sa mi mija choroba upravi liekmi a budem moct pribrat tak spravim vsetko preto

thirstymonk
5. jún 2024

@renata1999 Našťažiaľ u mňa je choroba len "lenivosť", ale už si úspešne pripravujem jedálničky a tréning a od pondelka idem na to tvardo.

kavasaki370
8. dec 2025

@renata1999 Tak džanky fúd nemusí nutne znamenať, ze je to skodlivé. Ale zväčša je haha. Kedže nepouzívajú vhodné potraviny ako napr. Ghee.

Strana
z2