Tipy na najlepšiu značku ryže
Prosím poraďte fakt dobrú chutnú ryžu. Značku a kde kupujete. Dik majte pekný deň
My máme najradšej klasiku kupujem dlhozrnnú zn. Coop Jednota
Ja gulatozrnu a jedno akú značku. Aši záleží ako ju uvaris
parboiled z Kauflandu kupujem
parboiled z Kauflandu kupujem
@viestta a dobrá je? Lebo už som na ňu kukala, len neviem aká je 😉
SOS cervenu na slovenske jedla. A manzel kupuje Jazminovu u Vietnamcov na exoticke jedla.
@viestta a dobrá je? Lebo už som na ňu kukala, len neviem aká je 😉
@bielasovicka nam chuti.
Bask gulatozrnna, varim v rure
od Lagris
Bask guľatozrnná, biely papierový sáčok s modrou potlačou, kupujem tam kde ju práve majú.
Bask, guľatozrnná. Najprv osmahnem na oleji, potom zalejem vodou a varím.
Dlhozrnna z kauflandu. Za mňa je jedno aká to je ryža, záleží ako ju varis. Ja som sa naučila robiť topkovu ryžu a je jedno aká to je značka.
kupujem thai jasmine rice 100 % od číňanov, robím v ryžovare, tak sa mi to najviac osvedčilo
Dlhozrnna z kauflandu. Za mňa je jedno aká to je ryža, záleží ako ju varis. Ja som sa naučila robiť topkovu ryžu a je jedno aká to je značka.
@lucia13022023 ako ju robíš?
@lucia13022023 ako ju robíš?
@katka143 trocha oleja, oprazit ryžu so soľou, zaliať studenou vodou - na jeden pohár ryze ide 1 a pol studenej vody. Nechať na malom plameni, keď zovrie stiahnuť plameň na čo najmenší. Keď sa z nej vypari voda, dqt maslo, premiešať. Je úžasná sypka, žiadne blato.
Uplne iny level ryze je znacka Tilda. Neodporucam ochutnat, lebo inu uz nebudes chciet. A je drahsia. Pani ryza
@mami5 kauflandacka,modry obal.inu uz nekuoujeme
Jasminovu Royal Umbrella kupujem, gulatu ktorá je v akcii 😀
Bask sa pokazila tak už len červenú SOS
@lucia13022023 a ako pripravuješ ak sa môžem opýtať?
Ajviac zo vsetkych co som kedy varila sa mi osvedcila Basmati. A je jedno aka znacka
@lucia13022023 a ako pripravuješ ak sa môžem opýtať?
@mami5 písala som vyššie 🙂
Používam rôznu bask, sos, i kauflandovú a coop značku. Ale čo sa mi fakt vždy podarila, bola gazdinka v oranžovom obale. Tú sa mi ešte pokaziť nepodarilo.

Ja kupujem Jasmínovú od Giana.